icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jani255
23. sep 2014

@emilia25 na tom spodnom vidim ducha 🙂

emilia25
23. sep 2014

Myslim len ten spodny ten vrchny je uplne negativny aj volnym okom cisty jak lalia len ten dnesny.

emilia25
23. sep 2014

@jani255 dakujem akurat som pisala ze ten vrchny od vcera je cisty jak lalia ale ten dnesny tam vidim ducha este mam jeden uvidim o par dni.

jani255
23. sep 2014

Ja tam mam tiez uuplne mini ducha,vcera este :nic..doma mam este jeden,skusim ho az po vikende ak v nedelu nepride menzes :(

emilia25
23. sep 2014

@jani255 ja som to trosicku tusila hlavne kvoli tomu divnemu spineniu nikdy ani cez ovulaciu nespinim ani bolesti proste ju necitim ale minuly rok v maji som takto spinila a o par dni som zistila ze som tehu aj ked to tehu vtedy vydrzalo tyzden tak uvidim v piatok co mi povie doktor preco to spinenie tychto duchov som zazila tolko ze pri snazeni kazdy mesiac boli.ale teraz sme sa vobec nesnazili davali sme si pozor.no neviem co si mysliet.

jani255
23. sep 2014

@emilia25 to spinenie 1-2 dni byva aj pri ovulke,aj pri uhniezdovani,zazila som to pri dcere..asi tyzden po ovu som mala taketo spinenie,a veru som bola tehotna 🙂 teraz ani neviem preco som si kupila test,presne pred tyzdnom som bola u gyn. A povedal mi ,ze mam vysoko sliznicu,ze mam cakat menzes,no menzez ma byt az v sobotu abo nedelu.asi mam nejakeho tusaka ,neviem... 😉

emilia25
23. sep 2014

@jani255 no len to spinenie bolo take divne ze sa to ani tym spinenim neda riadne nazvat.najprv na nohavickach tmavo cerveny husty vytok potom manzel cely krvavy tak som si myslela ze mi ms dosla skor no za cely den nic ani to spinenie potom trosku take zvlastne zas na toaletaku.potom som si myslela ze uz je to o.k a zas manzel a pri tom som nespinila no ja som bola s toho hotova keby ze to je aspon riadne spinenie ale ani to a takto to trvalo asi tyzden od stvrtka uz vobec nic a zacalo to v nedelu.a teraz v sobotu zas ma prist ms aj toto spinenie bolo ako si neskoro az 19dc.

jani255
23. sep 2014

Hej,to je nejake divne,ale ides k doktorovi,tak sa ho na to spytaj...

barboritta
23. sep 2014

@jani255 kedy máš dostať?

jani255
23. sep 2014

V sobotu alebo v nedelu..

barboritta
23. sep 2014

@jani255 tak to vyzerá sľubne.držím palce 😉

jani255
23. sep 2014

@barboritta dakujem,toto ma vie velmi potesit,ak by som s takymto testom vybehla na manzela ,zasa by mi povedal,ze si mam pretriet okuliare 🙂

misha666
23. sep 2014

Ahojte kocky,
tak ja uz som po mrche 😒 tyzden meskala potom prisla... tak snad sa teraz podari 🙂

monicka19
23. sep 2014

Ahojte 🙂 s manzelom sa uz par mesiacov pokusame o mimi. chcem sa spytat, co si myslite o tom, co sa mi stalo tento mesiac. dostala som "menzes" o dva dni skor...v uvodzovkach je to preto,lebo to ani menzes nebol, ale hnede spinenie ktore trvalo 1,5 dna...potom uplne, ze nic. nemyslim si, ze mam nejake priznaky..ako byvam unavena a aj mi byva obcas zle, ale to je u mna bezne v obdobi okolo menstruacie. to spinenie som mala v stredu..vo stvrtok uz nic...dnes (utorok) som si urobila test a vyslo mi to, co je na fotke...neviem,ci si to iba namyslam alebo tam ozaj nieco je...ale zase na druhej strane, ked by sa nam zadarilo, nemala by byt ta druha ciarka uz silnejsia? dakujem vam 🙂

monicka19
23. sep 2014
bebe87
23. sep 2014

@monicka19 tak sme na tom podobne.. akurat ja som mala "menzes" 2,5 dna pred tyzdnom a duchujem,,,

kristinka28
23. sep 2014

@bebe87 ahoj no ja som mala da sa povedat iba 1 den taky klasicky na 2 den spinenie na papiery v noci nic 3 den spet spinenie 4 den nic ,,iba troska na papiery a konec ani neviem ze som ju mala skusala testik a neni nic ach jaj ,,a dnes na papiery priesvitny vytok a troska ruzove mrchu som mala 15 ☹

bebe87
23. sep 2014

@kristinka28 tak budeme cakat...

kristinka28
23. sep 2014

@bebe87 ano no ,ale umna asi nic nebude mozno niekedy uvidim 2 ciarky 😀

janaochi
23. sep 2014

@monicka19 keď je to pepino, tak čakaj mrchu

karmela
23. sep 2014

@monicka19 vidieť tam nieco do ružova,aky testik to je? Skús další pozajtra alebo zajtra rano ked to bude viac vidiet tak je to tam 🙂

monicka19
23. sep 2014

Dakujem vam za reakcie 🙂 asi nam neostava nic ine len cakat...ano ano, je to pepino, ale ja som po termine mrchy...som mala mat 21. ale mala som len spinenie 19. a trosku 20. inak nic...uvidime 🙂 kazdopadne musime verit a hadam raz vsetky uvidime vytuzene kolajnicky a dockame sa drobca 🙂

monicka19
23. sep 2014

@bebe87 musime verit a dockame sa 🙂

monicka19
23. sep 2014

@karmela ono to je " nazivo " vidiet viac...je tam vidiet ruzovu druhu ciarku, ale slabulinku, cize fotak na telefone to poriadne ani nezachyti...ved uvidime...ale skusim asi aj test inej znacky, lebo som citala, ze pepino nie je spolahlive...tak uvidime 🙂

lucinka1104
24. sep 2014

@kristinka28 presne takuto divnu mrchu som etraz mala aj ja až na to že mavam 35 dnový cyklus a tato prišla na 28 hned po ťuťu muťu viac menej len na wc papieri to 6 dní takto bud svetlunko ružova s hlienom alebo hendý vytok

lucinka1104
24. sep 2014

@monicka19 pepino ej dobrý test podľa man aj ked mam pravdu povedať ja som ducha mala na každom teste a to ich mam za sebou hadam aj 100

karmela
24. sep 2014

@monicka19 tak skús testik s lekárne a ked tam Uvidiš tiež ducha tak vieš ze začína tehu 🙂 vela stastia

monicka19
24. sep 2014

@karmela dakujem 🙂 dam potom vediet 🙂

ladyblcha
24. sep 2014

Dievcata, co myslite? Ten uplne spodny je z dnes (streda) rana, tie 3pred nim su utorok rano uplne prvy a dva poobede, gyndak mi dal vcera a predvcerom vyvolavacku, ze on nevidi cez sono ze by som bola tehu, skor si mysli, ze mam pred mrchou. Na sone videl ze mam vysoku maternicu. je tam rapid clear, 2x pepino a 1x lady max. Meska mi 10dni.

blskas
24. sep 2014

@ladyblcha ved je tam jasne vidiet druhe ciarky, a preco ti ten doktor nezobral krv???