Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@iwulqa cysta sa moze objavit v ktoromkolvek cykle-vznika z dozreteho, ale neprasknuteho folikulu najcastejsie. Ale drzim palce aby to bolo tehotenstvo.
@alilka ten som uz skusala kazetovy ale bol asi pokazeny to som davala foto. Zajtra sa si ho rano spravim sice mam len ten kazetovy ale nevadi.
@ejuska2586 aha to som nevedela uvidim co povie zajtra test a ked nic skocim k obvodnej ze ci mi vie zobrat krv lebo gyn ma dovolenku. A netusim ci ist na pohotovost ked je daco taketo a ona nema zastupovanie alebo nie. Ale kamoska mi hovorila zevraj moze byt v jednom cykle aj 2x ovulacia.
@ikonica neviem alw uz som nervozna
@olylili
@karmela.... zienky moje 😍😍
Tak to už máme za sebou, naša princezna sa narodila včera o 15.19 Pm ( u vás 16.19pm)
Volá sa Kimberly máme 3460g a 52cm 🙂🙂🙂
@patkaamirko jeeeeeeej gratulujeeeeem.. a hlavne hodne zdravicka prajem 😍
@patkaamirko blahoželám a prajem hlavne veľa zdravia
@patkaamirko gratulujeeem a prajem vám obom vela zdravíčka.😙😙😙
@patkaamirko gratulujem k dcérke 🙂😀
@patkaamirko Jeeej Poklad, gratulujem k malinkej Kimberly. Malinkej i tebe prajem hlavne vela zdravicka ❤
Dnes by som mala dostat ms.Nie je ta ciarka nejaka svetla ci je to ok?

@iwulqa no mesiac je pomerne dlha doba.... neviem co by mohlo sposobit aky test... mozno mas dalsiu ovu.....