Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cellesta ja ju tam vidim peknu ružovi no skús inu značku napr lady max. Držim palce
@cellesta rozhodne tam ciarka je ale ak meska 6 dni mala by byt silnejsia ale zalezi kedy so mala ovulaciu,mozno par dni pred ms a vtedy moze byt ciarka slabucka.
@danielak84
@butterfly333
@simbatko
Ďakujem zajtra alebo.pozajtra ešte jeden. Bol by to zázrak lebo na papieri mám napísané,že nepriechodné vajcovody a že žiadna šanca otehotnieť. A keďže mi nikdy nešla ,tak zo zvedavosti som kúpila test. No za posledný týždeň plačem za všetko,pri každej príležitosti. A pripadám si ako debil.
@cellesta je tam slaba druha ciarka. Podla mna si musela mat neskor ovulku, preto taka slaba ciarka. Testuj daleh, ci bude tmavnut. Idealne kazdy 2-3 den a tym istym testom, aby si videla rozdiel. Drzim palce...
@prskavka2223 Ahojky? ako sa maaame?
@iwulqa Ahojky 🙂...Ako sa mame?
@patkaamirko jeeeej krásna gratulujem prajem vám veeeeela zdravíčka 😘😘
@prskavka2223 ahoj dobre tehu niesom vsetky testy snehobiele a dnes uz aj ovu testy uolne slaba palicka cize uz len cakat kedy konecne pride MS uz aby dosla. A co ty ako sa mas?
@iwulqa no viesco zajtra mi ma prist MS, strasne ma picha v lavom vajecniku a prsia ma neskutocne bolia, vcera vecer som nemohla ani na bruchu spat no hroza. Testy som si robila aj dnes rano tehu test biely ako sneh a ovu tiez, takze uz cakam iba MS,ale nevadi nech pride a aspon mozem zacat po MS si robit obklady co mi poradila bylinkarka 🙂. Sice bude to take nepohodlne cez noc ale co by som pre to neurobila, ze? aj planujes ist k dokymu koli tym testom?
@cellesta mohla si mat neskor ovu ,nic si z toho nerob
Ale kedze pises nepriechodne vajcovody tak rataj AJ s moznostou mimomaternicoveho tehotenstva
Budem ti ale drzat Palce aby to bolo ale maternicove🙏
V kazdom pripade ked pojdes na gyn nech ta riadne vysetria
Mna raz zle a mohla som umriet(maternicove AJ mimomaternicove !!)
Drzim palce❤
@prskavka2223 vies co ani meviem ked su teraz uz negativne ked nedostanem MS do 10 dni tak pojdem uz teraz je 39 DC tak pockam max 10 dni a pojdem k nej nechce sa mi tam behat. Budem jej volat dnes a uvidime.
Ahojte baby.Myslite si ze mohlo dvost k potratu kedze som si robila test po slabom krvacani a ciarka zoslabla?Test ktory bol pozitivny som robila poobede pred tyzdnom (znacka pepino).Test zoslabnuty som robila dnes s ranneho mocu (znacka woman secret)..Podla dr som cca 5tt ..u dr som bola v piatok po jemon krvacani a bolo ok plod nebolo ale este vidiet.Dakujem.za vase nazory
@jasminka77777 mohlo 😔
Babulky, vidite tam nieco???
@jasminka77777 Zial ano. Je to tzv. mikropotrat a stava sa to dost casto.
@nufinkanufka vôbec nič nevidno
@nufinkanufka Ty tam nieco vidis? Ak hej, akej to je farby? Lebo mne sa tam po zvacseni nieco mari, ale akoby to bolo do siva, cize kanalik...
@ejuska2586 ja tam prave nieco do ruzova vidim, no fotke niez az tak ako v skutocnosti. Uzi z toho riadne sibe a asi si zajdem na ocne😟😂😟
Skusim este jednu

@aduska_ba dakujem...skus pozriet moje testy par dni dozadu.Robila som 8.8.,10.8.,11.8. a dnes.3 dni od posledneho testu ale zosilnela.