icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

liara30
14. aug 2017

@aduska_ba dakujem...skus pozriet moje testy par dni dozadu.Robila som 8.8.,10.8.,11.8. a dnes.3 dni od posledneho testu ale zosilnela.

nitusiak
14. aug 2017

@liara30 no ja som dnes tiež testla..uhm opäť a je kus tmavšia, hlavne sa rýchlo zafarbila. Ale mešká mi 5 deň. Tak sa mi na ten deň zdá slabá. Hmm ktovie, dnes volám lekárovi :D Alee tvoju čiarku pekne vidno tiež

liara30
14. aug 2017

@nitusiak A ides aj na krv?Ja by som mala dnes dostat.Kazda ma druhu ciarku roznu v dany den.Zavisi to od dna oplodnenia.Takze hadam su nase ok😉👍

cellesta
14. aug 2017

Baby je tam slabá čiarka či si namyslam? Dnes mi mešká 6den, tak netuším ak som tehotná , či by nemala byť už silná ciarka

nitusiak
14. aug 2017

@cellesta prepáč, ja tam nič nevidím a na to, že mešká 6 deň by už mala byť viditeľná, ak by si bola :( podľa mňa teda

nitusiak
14. aug 2017

@liara30 ešte neviem, ešte len poobede budem volať 😀 tak hádam zajtra by ma zobrali na krv

cellesta
14. aug 2017

@nitusiak ok. Aj som si myslela.

simbatko
14. aug 2017

@cellesta Jak som klikla na foto hned mi do oka vrazila druha slabucko ruzova ciarka...takze podla mna ano mas tam //ciarky ;)

butterfly333
14. aug 2017

@cellesta ja ju tam vidim peknu ružovi no skús inu značku napr lady max. Držim palce

danielak84
14. aug 2017

@cellesta rozhodne tam ciarka je ale ak meska 6 dni mala by byt silnejsia ale zalezi kedy so mala ovulaciu,mozno par dni pred ms a vtedy moze byt ciarka slabucka.

cellesta
14. aug 2017

@danielak84
@butterfly333
@simbatko
Ďakujem zajtra alebo.pozajtra ešte jeden. Bol by to zázrak lebo na papieri mám napísané,že nepriechodné vajcovody a že žiadna šanca otehotnieť. A keďže mi nikdy nešla ,tak zo zvedavosti som kúpila test. No za posledný týždeň plačem za všetko,pri každej príležitosti. A pripadám si ako debil.

ejuska2586
14. aug 2017

@cellesta je tam slaba druha ciarka. Podla mna si musela mat neskor ovulku, preto taka slaba ciarka. Testuj daleh, ci bude tmavnut. Idealne kazdy 2-3 den a tym istym testom, aby si videla rozdiel. Drzim palce...

prskavka2223
14. aug 2017

@prskavka2223 Ahojky? ako sa maaame?

prskavka2223
14. aug 2017

@iwulqa Ahojky 🙂...Ako sa mame?

olylili
14. aug 2017

@patkaamirko jeeeej krásna gratulujem prajem vám veeeeela zdravíčka 😘😘

iwulqa
14. aug 2017

@prskavka2223 ahoj dobre tehu niesom vsetky testy snehobiele a dnes uz aj ovu testy uolne slaba palicka cize uz len cakat kedy konecne pride MS uz aby dosla. A co ty ako sa mas?

iwulqa
14. aug 2017

@cellesta aj ka ta vidim slabulinko ruzovu po zvacseni fotky

prskavka2223
14. aug 2017

@iwulqa no viesco zajtra mi ma prist MS, strasne ma picha v lavom vajecniku a prsia ma neskutocne bolia, vcera vecer som nemohla ani na bruchu spat no hroza. Testy som si robila aj dnes rano tehu test biely ako sneh a ovu tiez, takze uz cakam iba MS,ale nevadi nech pride a aspon mozem zacat po MS si robit obklady co mi poradila bylinkarka 🙂. Sice bude to take nepohodlne cez noc ale co by som pre to neurobila, ze? aj planujes ist k dokymu koli tym testom?

sara34valentina
14. aug 2017

@cellesta mohla si mat neskor ovu ,nic si z toho nerob
Ale kedze pises nepriechodne vajcovody tak rataj AJ s moznostou mimomaternicoveho tehotenstva
Budem ti ale drzat Palce aby to bolo ale maternicove🙏
V kazdom pripade ked pojdes na gyn nech ta riadne vysetria
Mna raz zle a mohla som umriet(maternicove AJ mimomaternicove !!)
Drzim palce❤

iwulqa
14. aug 2017

@prskavka2223 vies co ani meviem ked su teraz uz negativne ked nedostanem MS do 10 dni tak pojdem uz teraz je 39 DC tak pockam max 10 dni a pojdem k nej nechce sa mi tam behat. Budem jej volat dnes a uvidime.

jasminka77777
14. aug 2017

Ahojte baby.Myslite si ze mohlo dvost k potratu kedze som si robila test po slabom krvacani a ciarka zoslabla?Test ktory bol pozitivny som robila poobede pred tyzdnom (znacka pepino).Test zoslabnuty som robila dnes s ranneho mocu (znacka woman secret)..Podla dr som cca 5tt ..u dr som bola v piatok po jemon krvacani a bolo ok plod nebolo ale este vidiet.Dakujem.za vase nazory

trinka
14. aug 2017

@jasminka77777 mohlo 😔

nufinkanufka
14. aug 2017

Babulky, vidite tam nieco???

ejuska2586
14. aug 2017

@jasminka77777 Zial ano. Je to tzv. mikropotrat a stava sa to dost casto.

nufinkanufka
14. aug 2017
enusamt
14. aug 2017

@nufinkanufka vôbec nič nevidno

ejuska2586
14. aug 2017

@nufinkanufka Ty tam nieco vidis? Ak hej, akej to je farby? Lebo mne sa tam po zvacseni nieco mari, ale akoby to bolo do siva, cize kanalik...

nufinkanufka
14. aug 2017

@ejuska2586 ja tam prave nieco do ruzova vidim, no fotke niez az tak ako v skutocnosti. Uzi z toho riadne sibe a asi si zajdem na ocne😟😂😟

nufinkanufka
14. aug 2017
nufinkanufka
14. aug 2017

Skusim este jednu