icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ikonica
12. aug 2017

@iwulqa no mesiac je pomerne dlha doba.... neviem co by mohlo sposobit aky test... mozno mas dalsiu ovu.....

ejuska2586
12. aug 2017

@iwulqa cysta sa moze objavit v ktoromkolvek cykle-vznika z dozreteho, ale neprasknuteho folikulu najcastejsie. Ale drzim palce aby to bolo tehotenstvo.

alilka
12. aug 2017

@iwulqa ale ten tehu je 25tkovy že??skús 10tjovy je citlivejší..😊

iwulqa
12. aug 2017

@alilka ten som uz skusala kazetovy ale bol asi pokazeny to som davala foto. Zajtra sa si ho rano spravim sice mam len ten kazetovy ale nevadi.
@ejuska2586 aha to som nevedela uvidim co povie zajtra test a ked nic skocim k obvodnej ze ci mi vie zobrat krv lebo gyn ma dovolenku. A netusim ci ist na pohotovost ked je daco taketo a ona nema zastupovanie alebo nie. Ale kamoska mi hovorila zevraj moze byt v jednom cykle aj 2x ovulacia.
@ikonica neviem alw uz som nervozna

ikonica
12. aug 2017

@iwulqa toto nie je pripad pre pohotovost... ak ta nic neboli, nekrvacas a pod...cize v pondelok skoc za obvodackou a daj si urobit krvny test hoc aj za priamu uhradu alebo chod za zastupujucim gyndosom .. ten by ti urobil aj sono, ci sa tam nieco nedeje...

iwulqa
12. aug 2017

@ikonica to ze nema zastupujuceho keby mala uz som tam pred tyzdnom

kacenaaa
12. aug 2017

@zuzinkaba ahoj no ako sa mame? 😉 nič nové? Pocity

zuzinkaba
12. aug 2017

@kacenaaa ahoj😊Zatial nic zvlastne sa nedeje u mna za tieto dva dni. A ty ako?😊

patkaamirko
13. aug 2017

@olylili
@karmela.... zienky moje 😍😍
Tak to už máme za sebou, naša princezna sa narodila včera o 15.19 Pm ( u vás 16.19pm)
Volá sa Kimberly máme 3460g a 52cm 🙂🙂🙂

ikonica
13. aug 2017

@patkaamirko jeeeeeeej gratulujeeeeem.. a hlavne hodne zdravicka prajem 😍

ikonica
13. aug 2017

@kacenaaa v akej faze cyklu si? ja som podla vsetkeho 9dpo a cakam, co sa bude diat... mrchu neocakavam cca 17.-19.8.

kacenaaa
13. aug 2017

@ikonica ja som 6dpo a bývam dosť podráždená a dnes ráno také pichanie v podbrušku také zvláštne ale akosi si myslím ze to nevyšlo necítim to tak 🙂

kacenaaa
13. aug 2017

@zuzinkaba no ja bývam strašne podráždená a náladová ale to nemusí byť preto skratka hormóny no ale dnes ráno ma tak pichá v podbrušku také zvláštne kŕče akoby... Ale v každom prípade sa ako tehula necítim no 😀 uvidíme

ikonica
13. aug 2017

@kacenaaa no uvidi!e.. ja tiez mam take nijake pocity... sa obavam, ze som presvihla tie najplodnejsie dva dni a tak to nevyslo.,.. ale nadej tam je 🙂 kedy neocakavas ms?

bluebell0412
13. aug 2017

@patkaamirko blahoželám a prajem hlavne veľa zdravia

butterfly333
13. aug 2017

@patkaamirko gratulujeeem a prajem vám obom vela zdravíčka.😙😙😙

iwulqa
13. aug 2017

@alilka spravila som si 10 kovy a snehobiely je

kacenaaa
13. aug 2017

@ikonica mávam to tak 10 dní po ovulacii tak myslím ze na druhý víkend 🙂

ikonica
13. aug 2017

@kacenaaa tak drzim palce nech uz nepride ;)

nitusiak
13. aug 2017

Až dnes sme spokojní, krásne dve koľajničky, na fotke to až tak nevidno ako naživo 🙂 tak už len doktor

zuzinkaba
13. aug 2017

@kacenaaa ja zatial nic take nemam iba to pichanie v podbrusku v piatok v sobotu este v lavom vajecniku pichalo dost a odvtedy nic. Dnes som extremne unavena cely den len spim mozno aj to je dobry znak😂😂

kacenaaa
13. aug 2017

@zuzinkaba jaj určite myslím 🙂🙏 som zvedavá na tvoje testy

looola
13. aug 2017

@patkaamirko gratulujem k dcérke 🙂😀

liara30
13. aug 2017

@nitusiak no krasne😉.Ja robim rano.Daj vediet ako si dopadla.

nitusiak
13. aug 2017

@liara30 ale tak ty to už máš jasnejšie, čierne na bielom 🙂 či tiež ešte tomu neveríš? 🙂

ejuska2586
14. aug 2017

@patkaamirko Jeeej Poklad, gratulujem k malinkej Kimberly. Malinkej i tebe prajem hlavne vela zdravicka ❤

liara30
14. aug 2017

@nitusiak stale tomu neverim..dnes si idem volat o krv a rano som testla.

liara30
14. aug 2017

Dnes by som mala dostat ms.Nie je ta ciarka nejaka svetla ci je to ok?

liara30
14. aug 2017
aduska_ba
14. aug 2017

@liara30 je slabšia, ale o 2,3 dní bude silnejšia 🙂 ale gratulujem 😉🤰