icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

prskavka2223
14. aug 2017

@jasminka77777 bohuzial hej,zazila som to iste bohuzial :(...prvy test kolajnice skoro rovnako silne a kazdym dnom ciarka slabla :(...tiez mi plod nebolo vidiet este a najprv som iba trosku spinila a kazdym dnom krvacanie silnelo :(, nepomohol ani duphaston ani ascorutin co som brala na udrzanie a zastavenie krvacania

liara30
14. aug 2017

@nitusiak tak ja hcg 120.Mam prist zase o tyzden lebo dovolenkuju.

daduska_maminka
14. aug 2017

@nufinkanufka neskusaj hned ved pofkaj par dni lebo tento test je snehobiely aj po priblizeni

nufinkanufka
14. aug 2017

@daduska_maminka
Neskusam hned, ms meska treti den...

daduska_maminka
14. aug 2017

@nufinkanufka mne vydiel test pozitiny az po 12 dnoch.

nufinkanufka
14. aug 2017

@daduska_maminka kedze sa mi zdalo, ze tam nieco vidim, tak som skusila. Ked nepride ms, urcite este skusim testnut aj neskor

paulinkazt
14. aug 2017

Baby prosím kuk na testy, prvý včera, ďalšie dva dnes, ani jeden ráno 😀 som 36dc, ms mávam nepravidelnú, no už týždeň sa cítim ako pred ms..

jasminka77777
14. aug 2017

@ejuska2586 urcite ano .zajtra idem k dr .nech povie co dalej.Dakujem za odpoved .

jasminka77777
14. aug 2017

@prskavka2223 hrozne co sa deje.Ale nevadi zivot ide dalej .Dufam ze dr to nejako vyriesi a dalsie tehu bude ispesne az do konca .😯

kaki221
14. aug 2017

@paulinkazt na testíkoch je pekne vidieť druhá ružová čiarka😉...vyzerá to,že sa môžeš tešiť😉😃

prskavka2223
14. aug 2017

@jasminka77777 v to verim aj ja, ze sa nam znova podari a uz do šťastneho konca

paulinkazt
14. aug 2017

@kaki221 veľmi ti ďakujem, nemozem tomu uveriť, jediný 'zivotaschopny' sexik je už 23dpo (manžel je v zahraničí), to by mali byť iné koľajnice..

jasminka77777
14. aug 2017

@prskavka2223 dufam.Ja som entokrat necakala ze otehotniem ..lebo priatel ma 99 zlych spermi morfoligicky...my uz sme planovaly ze pojdeme na umele...ale zistila som ze som tehu..ale aj tak to zle dopadlo.tak najlepsie bude to umele..vacsia istota .Drzim palce aj tebe

soncita22
14. aug 2017

Ahojte,davam svoj testik aj tu,kedze v inom diskusnom fore je to zatial nerozhodne 50/50...😀
DPO vobec netusim,tento cyklus je prilis komikovany na to,aby som to ja sama vobec vedela pochopit a preto som uz neskor neriesila ani BT ani ovu testy ani nic...😊 Testik bol robeny vcera rano, Dr Max 10vy...
Zajtra som objednana k mojej dr,nikdy som tam este nemala taku peknu viditelnu ciatku ako teraz...(teda ja ju tam vidim 😊)
Dakujem za kazdy jeden nazor! 💕

soncita22
14. aug 2017

Pridavam foto este raz,neviem preco mi ju zobrazilo nacierno...prepacte

alilka
14. aug 2017

@soncita22 ahoj moja. Ja neviem nechven tá sklamať,ale mne príde taká divná tá druhá ciarka. Pozri tu ti máš úpravene v negative a nič tam nevidno a keď je troška tak veľmi divné a tenké..😏😏 Hmmm..no neviem neviem..

adrika1409
14. aug 2017

@soncita22 ahoj ja tam.vidim.druhu ciarku po zvecseni drzim palce nech silnie 😊

tinni
14. aug 2017

Kocky poradte mi prosim, robila som test DR. Max, som asi 9dpo, ta druha ciarka je asi moc daleko, ze?

nivea777
14. aug 2017

@paulinkazt no ak si 23dpo tak tie čiarky su velmi slabe..takze asi chybny test

nitusiak
14. aug 2017

@liara30 a co znamena 120? no to je super, ja idem v stredu 🙂

soncita22
14. aug 2017

@alilka no to je haluz,lebo v skutocnosti je pekna a tucna,ci ako to nazvat! 😁 Ved uvidim zajtra co a ako...v kazdom pripade dakujem za tvoj cas aj za negativ...ale aspon trosku verim tomu,ze to vyslo...😊

nivea777
14. aug 2017

@soncita22 podla mna nie si tehotná ale pokial nepríde MS tak je nadej stale..nechaj to testovanie par dni a urob o tyzden test..To uz bude musiet byt viditelna ciarka

sharpey
14. aug 2017

Ja keď som pred 4 mesiacmi mala ducha tak hneď odišlo prestala som myslieť na to A hneď pred pár dňami mi test aj Dr potvrdili 🙂 test by mal vyzerať takto

sharpey
14. aug 2017

Netreba myslieť A plánovať príde samo ale tuším nám pomohlo tabletky femidion 🙂 Ani neviem A bol šok na teste A to som testovala S tým že mi meska kvôli prechladnutiu bolo to ohromný radosť až som plakala... Podľa mňa duch na teste neexistuje nikdy mi to nevyšlo ale držím palčeky možno to bude 🙂

eliska1986
14. aug 2017

Ahojte.Mam otazku na vas mozem popijat alchemilku caj ked sa uziva antikoncepcia(ci alchemilka znizuje ucinok antikoncepcie?)

nufinkanufka
14. aug 2017

Peosim vas skuste mi ju dat do nehativu...dakujem😥

nufinkanufka
14. aug 2017
daduska_maminka
14. aug 2017

@sharpey krny testik 🙂

daduska_maminka
14. aug 2017

@sharpey oprava: krasny testik

saminko1