Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simona_simi aj ja dom tak mala 4 dni pred ms ciarku ktora potom tmavla drzim palce☺
@simona_simi a to nie je ovulacny toto pepino nie je a ostatné zelené sú ovu
@kudusko Dnešný testík je tehu Pepino 🙂
@simona_simi no neviem neviem nepomylila si si toto iste nie je pepino o tehotenský ten je tmavší a tu čiarku má ďalej takže toto vyzerá na ovu test sorry
@simona_simi ale tehu si také tmavé.
@nivea777 Ďakujem za vysvetlenie 🙂 Lebo už mi cukalo, že čo som to urobila pri tom ovu doma žiadny nemám 🙂 a mám ovu, ktoré sú iné, kedže ich mám z Dr. Max 🙂 Ešet raz ďakujem 🙂 Zajtra pridám, či sa niečo zmenilo a tmavne.
@simona_simi, mas peknu ciarku a nie je ani daleko ako niektore tvrdia. uz len aby silnela
@nikusiak9 ďakujem krásne. Uvidíme ráno 😊
@simona_simi Vidim na nom slabu ciarocku,ale tiez sa mi nezda,ze je to pepino tehu test.
Si si ista,ze to nie je ten ovu z Dr.Max? 🙂
Si pisala,ze ten doma mas.🙂
@rebeka211 je naozaj. Zajtra pridám ďalší a bude taký istý 😀ovu z Dr. Max mám ale nerobím ich lebo tie majú citlivosť 20 a ani nie sú pozitívne. Ja mám tehu skôr pozitívne ako ovu testy ☺ ma tu zmiatate všetky ale, čo sú ovu tie majú trošku inú zelenú
@simona_simi krasna slabucka ruzova ciarka - zajtra bude silnejsia - verim tomu...Potichucky sa vytesujem s Tebou...Boh s vami moja 🙏❤
@simona_simi ok,tak nech pekne silnie.Museli tie testy potom zmenit,lebo pred tym boli fakt uplne ine.Ciarky boli o trosku tensie a trochu dalej od seba.
Tak daj vediet,ci zosilnela. 😉

Ja ju tam tiez vidim, tiez som mala takuto slabucku ciarku na teste. Postupne bude silniet. Gratulujem 🙂