icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sonik231
7. sep 2017

Ja ju tam tiez vidim, tiez som mala takuto slabucku ciarku na teste. Postupne bude silniet. Gratulujem 🙂

miriamn76
7. sep 2017

@simona_simi aj ja dom tak mala 4 dni pred ms ciarku ktora potom tmavla drzim palce☺

kudusko
7. sep 2017

@simona_simi a to nie je ovulacny toto pepino nie je a ostatné zelené sú ovu

alilka
7. sep 2017

@kudusko ovulacny pepino sú ružové 😉 toto je tehu

nikca1234
7. sep 2017

Baby vidite tam ducha?? Mne sa zda ze tam je ☺

kudusko
7. sep 2017

@alilka nepochopila si ma toto nie je pepino a viem za tie roky rozoznať ovu od tehu a že ovulacne pepino sú tehu toto vyzerá na dr Max ovu

alilka
7. sep 2017

@kudusko máš pravdu 😀 pepino tehu je aj o dosť tmavšia zelená 🙊

ikonica
7. sep 2017

@nikca1234 odfot ked trosku uschne...

iwulqa
7. sep 2017

@illy25 dakujem, ja este uvidim o tyzden dnes mam zly den je mi cely den na vracanie toci sa mi hlava nizky tlak, zajtra si este spravim test. A som rada ze tvojek fazulke sa dari.

simona_simi
7. sep 2017

@kudusko Dnešný testík je tehu Pepino 🙂

kudusko
7. sep 2017

@simona_simi no neviem neviem nepomylila si si toto iste nie je pepino o tehotenský ten je tmavší a tu čiarku má ďalej takže toto vyzerá na ovu test sorry

alilka
7. sep 2017

@simona_simi ale tehu si také tmavé.

alilka
7. sep 2017

@kudusko ty si proste profík v testoch 😀 čo si budeme hovoriť 😜

simona_simi
7. sep 2017

Nemala som si to ako pomýliť ovu testy doma nemám 🙂

nivea777
7. sep 2017

@kudusko
@alilka pepino ovulacne sú v žltom obale a sú to ružové testy.. Tehu pepino sú zelené

alilka
7. sep 2017

@nivea777 to som písala trošku vyššie 😛

kudusko
7. sep 2017

@alilka to mi ver sledujem to už 3.5 roka😘

alilka
7. sep 2017

@kudusko jajaaaajj. Ja sa áni nenazdam a už bude rok 😞😞 a to som myslela že už budem po pôrode .a nie toto..

simona_simi
7. sep 2017

@nivea777 Ďakujem za vysvetlenie 🙂 Lebo už mi cukalo, že čo som to urobila pri tom ovu doma žiadny nemám 🙂 a mám ovu, ktoré sú iné, kedže ich mám z Dr. Max 🙂 Ešet raz ďakujem 🙂 Zajtra pridám, či sa niečo zmenilo a tmavne.

kudusko
7. sep 2017

@alilka vidíš keby so mala rátať koľko testov som spravila fuu ani nenapíšem je toho dosť ver mi a všelijaké druhy

nikca1234
7. sep 2017

Uz presla cca pol hodinka ☺

alilka
7. sep 2017

@kudusko šak a myslíš že ja nie?veď vieš..v marci mimomaternicove 380tisic testov 😁 a teraz pred mesiacom zasa. A prd z toho..ešte aj "odstávku" musím mať..ach jaaaj.

kudusko
7. sep 2017

@alilka viem moja čo už ja som už skončila s testami lebo mne všetky keď meškali ukazovali // tak sa NATO kaslem

alilka
7. sep 2017

@kudusko ja tak isto..no len ja do kedy? 😁😁 Už teraz mi chýba testovať 😂😂

nikusiak9
7. sep 2017

@simona_simi, mas peknu ciarku a nie je ani daleko ako niektore tvrdia. uz len aby silnela

simona_simi
7. sep 2017

@nikusiak9 ďakujem krásne. Uvidíme ráno 😊

rebeka211
7. sep 2017

@simona_simi Vidim na nom slabu ciarocku,ale tiez sa mi nezda,ze je to pepino tehu test.
Si si ista,ze to nie je ten ovu z Dr.Max? 🙂
Si pisala,ze ten doma mas.🙂

simona_simi
7. sep 2017

@rebeka211 je naozaj. Zajtra pridám ďalší a bude taký istý 😀ovu z Dr. Max mám ale nerobím ich lebo tie majú citlivosť 20 a ani nie sú pozitívne. Ja mám tehu skôr pozitívne ako ovu testy ☺ ma tu zmiatate všetky ale, čo sú ovu tie majú trošku inú zelenú

luta13
8. sep 2017

@simona_simi krasna slabucka ruzova ciarka - zajtra bude silnejsia - verim tomu...Potichucky sa vytesujem s Tebou...Boh s vami moja 🙏❤

rebeka211
8. sep 2017

@simona_simi ok,tak nech pekne silnie.Museli tie testy potom zmenit,lebo pred tym boli fakt uplne ine.Ciarky boli o trosku tensie a trochu dalej od seba.
Tak daj vediet,ci zosilnela. 😉