Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@majka_3 vsetko som si urobila z ranneho dokonca ovu som si urobila 2 aj ten clearblue kde sa mi ukazala vysmiata tvar 🙂 momentalene nie som doma nemam tu kabel vecer pripojim aj foto 😉
@isabella22 hlavne mysli pozitívne, keď sú na ovu diaľnice, tak si myslím, že by to mohlo byť sľubné, ale ešte chvíľu budeš musieť poobhrýzkať nechtíky od nervozity a netrpezlivosti a znovu potestovať o pár dní. Aj ja mám mierne bolesti v podbrušku a to som 4 DPO, takže zatiaľ by som tým bolestiam neprikladala žiadnu zvýšenú pozornosť. Len teda ak by poriadne zosilneli...presnejšie, na nevydržanie. ale držím palce, aby to vyšlo.
dakujem baby idem pozicat od brata kabel a hodim sem foto...poupravujem lebo moj fotak je hrozny 😒
@lene27 nie dlho 2 mesiace....ale beriem ten inofolic tak mozno zabral...
@majka_3 možno keby boli trojčatá...🙂 myslíš, že tým, ktoré čakajú viac detí vystúpi HCG skôr? mohlo by to tak byť, no nie? isabelle22 ukazujú na 9 DPO...myslím, že skôr asi ťažko 🙂 vidíš, to tá naša netrpezlivosť. Testíky by sme očurávali každý deň v mesiaci. 🙂 a akú značku ovu testov máš?
@isabella22 a najlepšie na bielom podklade 🙂 keď už sa @majka_3 oči krížia, tak to už nie je dobré 🙂
na tej uplne prvej neupravenej fotke to máš uplne krásnu kolajničku...ja som takú mala až po termíne menzesu. tak gratulujem🙂
@isabella22
@lene27 to keby ste videli mna stale by som tie testy ocikavala a obdivovala ci sa nieco na nich meni 😀

@majka_3 🙂 a apropo mikuláš ... uhlie do čižmy máš? Známe po rodine všade hľadajú uhlie, chcú si vystreliť z detí 🙂 na mňa je na mikuláša ešte skoro, ja by som mala mať 10.12. tak dovtedy počkám...som si sľúbila, že ani za nič nebudem testovať skôr. Potom všade vidím prízraky a príznaky. 🙂
@karmela ja som prečítala namiesto poskúšame poskáčeme... 😀 😀 už vidím čo chcem. 🙂