Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte babulky tak mame po poradňi babulka má 1760g vraj je väčšia čo si nemyslím,lebo keď som kuk na net tak v danom týždni je do ideálna váha..len placenta nám dozrieva,tak vraj príde babulka na svet asi o 3-4 týždne skôr..ešte v piatok mám prietoky tak verím že bude všetko Ok a vydržíme ešte mesiac nech ešte priberá v brušku aj dlhšie by som prijala 😃 Taký začiatok decembra nech nemáme žiadne komplikácie
@lucinocka Netusim vobec. Bola som rada, ze je tam, kde ma byt. Ine som neriesila...
Ja som plánovala ist až 12.tyzdnik lekárovi, nakoľko neverím úplnej neškodnosti ultrazvuku a prvé týždne sa všetko vyvíja. No osud to zas zariadil inak a ja uz mam dve sona za sebou 😔
Minuly tyzden som začala špiniť, neriešila som to prvé tri dni, lebo sa mi to dialo aj pri druhom aj pri treťom tehotenstve. No z pondelka na utorok (minuly tyzden) som sa v noci zobudila na veľké bolesti brucha, krížov a rano to uz bola krv, nie len spinenie. Tak som letela lekárovi, kde ma vlastne viac vystresoval ako ukludnil, (ja som ale prirodzený stresak, takze lekár je v tom nevinne) a povedal, ze veľkosť gestacneho vaku je o 5 dni menšia ako by podľa poslednej menštruácie mal byt, ale to môže byt kľudne Ok, lebo dieta sa uhniezďuje medzi 5-10 dnom po ovulácii, takze tých 5 dni je norma. Tak som išla domov s tým, ze vlastne neviem, či pred 5 dňami sa mi prestalo babo vyvíjať, alebo je všetko Ok 🤔
O tyzden v utorok (včera) som bola na kontrole. Gestacny vak je presne o tyzden väčší tak ako ma byt, no plod je úplne Mini, co vraj tiez nemusí dopadnút zle a kedže rastie vak presne jak ma, je tam život a kontrola zas v utorok. Medzitým tak každý druhy den zakrvacam, ale nie veľa, len na wc papieri vzdy vidím a zľaknem sa samozrejme. Lieky som odmietla brat, odmietla som ich uz dva krát, nechávam všetko na prírodu. A verim, ze všetko dobre dopadne ❤️
Velmi ma štve, ze akurát ja, co som k lekárovi nechcela ani páchnut aspoň do decembra, teraz riešim každý tyzden, či narástlo, o kolko, ci je to Ok... no psycho. Radim zo srdca všetkým nastavujúcim tehulkam, kým nekrvacate, nechoďte k lekárovi. Do 11.tt určite 😉
@nina88 No, pokiaľ nemusia, tak je to ok. Ale napr. u mňa išlo doslova o sekundy. Museli mi nasadiť hneď infúzie a injekcie, aby moje telo nastávajúci život nezabilo tak, ako to spravilo 2x predtým. Takže by som doplnila tvoje tvrdenie, že nie len "pokiaľ nekrvácate", ale tiež "pokiaľ nemáte diagnózu, ktorá môže ohroziť plod", tak sa k lekárovi neponáhľajte...
Ja som bola už v 3+6tt. Ale mala som to tak nakázané - hneď po prvom "dochovi" na teste... A to som ešte počkala, či tmavne. Keďže prvý duch bol 8DPO a ja som bola u lekára až 13DPO.
@ejuska2586 tak tak, ja musim tiez hned po injekcie
@lucinocka plne súhlasím s tvojim rozhodnutím. Cítila si to tak, tak si urobila to, co si považovala za najlepšie. Ja to cítim takto, neznamená,ze po dieťatku Netúžim, alebo mi ke ľahostajne ako to dopadne. Je pre mna dôležitá viera v seba a svoje dieta, ze to zvládneme. Nesiem za to svoju zodpovednosť anorexiu mna je toto rozhodnutie zas správne ❤️
Ze anorexiu 🙈😂👍🏻 Ten slovník niekedy robí divy 🙈
@babatkoo negativ vytiahne aj kanalik. Pridaj radsej original foto
@simonkazga fakt vytiahne aj kanalik? :(
@babatkoo zatial tam nic nevidim, ale skus o 2dni rano ako pises a uvidime. Drzim palce
@dievca92 vobec nestresuj, len si isla skor ako bolo treba k Dr...Ja som bola prvykrat u Dr. v 6tt.a bolo videt vacok a za dalsie 3 tyzdne uz aj placentu a babätko malicke - prikladam foto (9tt)...Takze neboj, dockas sa, len treba trpezlivost...Tes sa na dalsiu kontrolu a hlavne bud v klude 😉
@nina88 zaujimavy mas nazor na lieky, ktore by Ti mozno pomohli prestat krvacat uplne a dietatko by sa riadne uhniezdilo tam, kde ma...No nechavaj to dalej na prirodu a snad vsetko dopadne tak, ako si prajes...Len nerada by si pocula od Dr., ze Tvoje dieta odislo, pretoze si odmietla brat lieky...No je to Tvoj zivot, Tvoje telo, Tvoje babätko - mna do toho nic...Ja nenechavam vsetko na prirodu a necpem do seba ziadne "zbytocne" lieky, ale ked by islo o moje babätko a bola by som v Tvojej situacii, asi by som trosku ustupila a brala lieky, ktore by pomohli mojmu drobcekovi...Nech je teda priroda k Tebe a Tvojmu dietatku ustretova a nech sa vyvija tak, ako ma...Boh s vami obomi! 🙏 ...V utorok tu cakame od Teba dobre spravy 😘
@olylili ďakujem zlatko áno dám vedieť už mám aj obavy čo povie na prietokoch mala zatiaľ priberá tak dúfam že to ešte aspoň do konca novembra potiahneme..Áno tvoj valibucik bolo vidieť už na brušku tvojom,že je dobre živený 😊A ty tenucka ako prútik..Pozdravujeme papkoša zlatého 😘
@trinka je mi to velmi luto a zaroven Ti drzim palceky, nech Ta riadne vysetria, kde je pes zakopany, ked sa Ti nedari poslednu dobu normalne otehotniet 🙄...Verim, ze coskoro to pride a najdes si silnejuce // a prezijes znova zdrave tehulkovanie az do porodu - tak velmi Ti to prajem, ved vies 😘
@karmela ahoj moja, som rada, ze princezna je v poriadku a verim, ze aj prietoky budu o.k...Placenta zreje, no neboj, ja verim, ze to este spolu vydrzite ako pises, aspon do konca Novembra!...Budete mat vianocny darcek v ruzovom vopred...Pohladkaj za mna brusenko a v piatok sa nam ozvi, ako ste dopadli...Verim, ze vsetko je super, ved aj tehulkovanie mas inak fajn, tak si to uzivaj - pohyby v brusenku su na nezaplatenie - ja by som mohla byt kvoli nim stale tehulka 😉...Pekny zvysok dna vam prajem ❤

@ejuska2586 a aku mal velkost vtedy?