Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dievca92 nemas zaco...Budem sa tesit, ked budes spokojne tehulkovat a uzivat si vsetko okolo toho...Pekne si teraz relaxuj, hyckaj sa a cakaj na den "D"...Ked na to nebudes tolko mysliet, rychlejsie Ti to ubehne 😉...Hackuj, strikuj, maluj, lusti krizovky, citaj romanticke knizky a hned Ti bude lepsie aj na dusi, aj na tele 😘
@olylili aj moj prvy syn bol 3 roky kojeny...Druhy mal teraz 2 rociky a este ten rok to potiahnem, ak budem mat mliecko nadalej 😉...No Ty pekne si stihlucka, uz nechudni viac, budes moc kostnata potom 🙂...Osobne by som Ti dala +5kg navyse, bola by si akurat 😉...No je to Tvoje telo 😉...A ako si zhodila tych 20kg???...Cvicis, ci zdravo jes?...Ci proste genetika? 🙂
@olylili bomba postavu mas🙂
@archanjel007 ďakujem ty sa máš ako ? Niečo nové?
@ejuska2586 presne ako píšeš nie každa može čakat a ist neskor k dr. Su ženy ktore maju problemy a prišli o viac detí ja o 6 takže ja by som som určite dlho nečakala aj koli trombofíli a inj. Ved nie každa žena prežíva bezproblemove tehu ja som take nikdy nemala
@dievca92 ahoj píšem na tvoju správu z dnešného rána. Áno neboj sa je to normálne že nič nevidel ja som bežala k dr tiež po prvom urobenom teste a to mi z krvi povedala že som zrejme na konci 4 tt alebo začiatku 5 tt. Tiež na sone nič nevidela a v 6 tt som videla gestačny vak a v ňom žltkovy vak. A potom už v 7+6 aj srdiečko. Takže je to normálne len kľud a pohodu oddychuj žiaden stres.
@butterfly333 ja som tiež utekala hneď k doktorke ako som videla // na teste. Neviem si predstaviť že by som nešla. Ja neviem prečo ale nechápem tie ženy ktoré nejdú k dr do 12 tt.....
@olylili zatial nic moja ak bude daco nove tak ti dam vediet
@karmela super, malinka krasne rastie 🙂 ja som mala poradnu minuly tyzden, velkostou vraj presne sedi na dany tyzden... o placente mi nic nehovoril, takze neviem a ani vahu neviem lebo jemu to na ultrazvuku neukazuje :/ v pondelok idem do Myslavy na prietoky v 30.tt ,tak tam sa to mozno dozvieme. Inak, ako casto chodis teraz do poradne? Lebo ja stale len raz za mesiac... 15.11. ma caka posledna a potom sa uz mam objednat tam kde chcem rodit
@milasik10 ahoj moja ja idem na prietoky teraz v piatok..a na poradňu idem 8.11. Keď bude všetko Ok a 10 nástup na matersku..Zlato možno preto ti nič nepovedal o placente lebo je v poriadku..mne vychádza tak 3 týždne poradňa..A neviem toho 8 asi aj my ideme posledný krát..A potom nemocnica.Daj potom vedieť ako ste dopadli a držím palčeky
@matka295 to nechapem ani ja moja. No nech robia ako uznaju za vhodné.
@simonkazga ahoj robila som si dnes test a je uplne biely 😔
@babatkoo nezúfaj! nabudúce sa podarí! ako dlho sa snažíte?
@luta13 ďakujeeem <3 robila som si ešte ďalšie testy, ci som vážne v tom :D ten prvy je robený včera večer a ten druhý predvčerom ráno zn. Clear blue. Ukazuje že 2-3 (čiže že som v 2-3 týždni) ale v papieri bolo napisane, že realne som 4-5 týždeň, tak vôbec neviem, v ktorom som :( k dr. chcem isť cca 6-7 týždeň, keď už bude vidieť bábätko, pretože priateľ chce isť pozrieť na ultrazvuk
@mimusa1997, si v 4-5tyzdni podla digitalneho. lekarovi chod az ked ti meska 10dni minimalne, ja som mala den pred navstevou lekara 3+ na teste a vtedy bol vidno len gestacny vak, babo keby chcel priatel vidno na ultrazvuku to najskor tak este plus dalsie dva tyzdne, dovtedy len gestacny vak

@olylili ahoj 😉...Pobozkaj odo mna maleho princa, velmi je rozkosny...Pekne nech si cucka mamkine mliecko co najdlhsie 😉...Ja este stale kojim a je nam spolu fajn - aj malemu, aj mne, ked ho vidim, ako spokojne si popija mliecko zo mna ❤