icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

radka285
30. okt 2017

aj slabá čiarka je čiarka 🙂 po dvoch dňoch meškania menštruácie sa mi najskôr objavil na teste duch a po cca pol hodine tam bolo toto ... výsledok potvrdená tehotnosť 🙂

blonder
30. okt 2017

@enusamt nie vôbec. Menzes nikde. Ani žiadne bolesti ze by som mala dostať. Nechápem. Som z toho mimo. Neviem čo ďalej. 10 dni mešká no neviem čo ďalej.

sharpey
30. okt 2017

@radka285 no držím palce... Lebo mne tak vyšlo a nakoniec nič z toho odišlo... Po 3 mesiacoch Mi meškali a čiarka bola silná a už som v 5 mesiaci 🙂 držím palce možno ste len neskôr otehotnela.... Uvidíte 🙂

enusamt
30. okt 2017

@blonder hm, tak neveim vôbec čo ti poradiť... takúto situáciu som raz zažila a nedopadlo to dobre☹ ale na ďalší mesiac sa podarilo bez problémov 🙂

to samozrejme neznamená, že je to tvoj prípad... ja by som asi išla ku doktorke zistiť čo je vo veci a možno dá vyvolávačku... tá predsa len prípadnému tehu neuškodí 😉

blonder
30. okt 2017

@enusamt uvidím počkám. Doktorka ma dovolenku dnes a až v pondelok tak bude. A uvidím. Nejde mi to do hlavy. Už som sa tešila.

blonder
30. okt 2017

@enusamt ale dnes to bol iny test. Nie ten istý. Iná značka

blonder
30. okt 2017
sara92
30. okt 2017

@karmela @barborapavlikova Ahojte baby 🙂 Prosím Vás z tých Vašich Pepino dušíkov je tehu?Ja mám tiež dnes takých pidi na Pepino teste..som 11 dpo.Vďaka 🙂

lulila098
30. okt 2017

@sara92 foto tu daj

sara92
30. okt 2017

@lulila098
Prečo ich je tam viac 😀..najprv som urobila omylom ovu test 😀..potom tehu,vyšiel takto..na živo to vidieť oveľa viac..a mala som doma aj ten digi (vyšlo také ohraničené plusko v mínusku..čítala som,že je negatívny,ale že ho mám skúsiť rozobrať..hovorila som si,že to hádam nie..ale zvedavosť ma premohla -to je ten vrchný modrý) ..toť takto 😀

blonder
30. okt 2017

@enusamt citim trosku vaječníky take pichanie jemne.

janamexico
30. okt 2017

@sara92 Digi je negativo kebyze je pozitivny más tan plusko plus tyzdenv ktorom si ha rozoberala je mi yo luto 🙂 drzim palceky na buduce 😊

kukurica77
30. okt 2017

@sara92 tehotna nie si.Ovulacny negativ,tehu testy negativne.Co sa tyka digi testu,tak vzdy su tam 2 ciarky(aj ked je negativny)ono tam ma este jeden pruzok a pokial tam by boli 2 ciarky,tak by to bolo pozitivne,cize aj kradne plusko by zasvietilo.Je mi to luto,ale predpokladam,ze tehotna nie si.

simonkazga
30. okt 2017

@dievca92 ako? 🙂

sara92
30. okt 2017

@janamexico @kukurica77
Ďakujem za názor baby 🙂..ono,ešte mám 3 dni do neočakávanej ms..a na tom tehu teste čosi je,aj na fotke to trochu vidieť,keď zaostríte jastrabie oči 😀..ale reálne oveľa viac..urobila som ešte jeden poobede a tam to tiež hneď vyskočilo..manžel mi hovoril,že mám naliate prsia a väčšie bradavky 😀..a je mi zle..môže byť,nemusí..no,urobím ešte o pár dní ďalší test a uvidíme 🙂
Vám držím tiež palce..ak snažíte alebo pekné a zdravé tehu aj bejby,ak už ste v očakávaní 🙂

sara34valentina
30. okt 2017

@sara92 ten ruzovy je tehu test??
AK Ano, tak tam vidim ducha 😉

pisulka27
30. okt 2017

@sara92 mne sa tiez zda ze tam vidim duchov. skus este tak za dva dni z rannej moci a posli foto. a skus testy do prudu mocu, tak su tie ciarky viditelnejsie. drzim palce aby sa podarilo

lulila098
30. okt 2017

@sara92 spoj ten test a tak ho tu odfot

janamexico
30. okt 2017

@sara92 daj tomu cas pockaj par dni a uvidis ale skorej testuj s normalnymi testikmi lebo su citlivejsie ako digi😊

kacenaaa
30. okt 2017

@sara92 mne digi ukázal už 10dpo keď som bola tehotná keď nie tak nie a to som ich pár už robila... Tomuto testu môžeš veriť určite 🙂

janamexico
30. okt 2017

@kacenaaa presne digi neklame ked som tehu nebola neukazal nic a mohla som ho rozoberat kolko somchcela ajne ukazal 10 dni dp a ked som bola tak ukazal 2-3 ☺

kacenaaa
30. okt 2017

@janamexico mne 10dpo 1-2 ale hlavne ze ukázal a na prúžkovych takmer nič 🙂 sú spoľahlivé určite

barborapavlikova
30. okt 2017

@sara92 ahoj, áno a ja už mám dcérku na svete.

kacenaaa
30. okt 2017

Baby tehulky dúfam ze svojou otázkou tu nepoburim polovicu z vás ale chcem sa opýtať či ste sa v tehotenstve tiež báli mat sex...ze malému to nemôže ublížiť a ani krčku ani nič 😀 viete tie tehotenske chute sú strašne a po sexe sa tam všetko "vyčisti" a kto ma vedieť ci je to OK 😒

danielina30
30. okt 2017

@kacenaaa pokial je vsetko v poriadku, nemal by byt problem 😉

butterfly333
30. okt 2017

@kacenaaa ja som mala každe tehu rizikove čiže žiaden sex v tehu a aj som sa bála predsa stahy maternice možu sposobit potrat. Pišem za seba.

kacenaaa
30. okt 2017

@butterfly333 ved práve ten orgazmus je dosť nebezpečny vraj

kukurica77
30. okt 2017

@sara92 uprimne ti zelam,aby to bolo tehotenstvo, avsak z toho,co si dala na fotke nic nevidim...pokial nepride menzes, tak nadej tu stale je😉 drzim prsty

sticker
lenakiss
30. okt 2017

@sara92 ja 3 dni pred ms som mala druhu ciarku silnejsiu o dost ..a ovu testy som mala takto....takze myslim zr tehotna nie si

janamexico
30. okt 2017

@kacenaaa ja by som aj chcela ale moj muz sa boji pti synovi da nebal pri dvojkach tiez a teraz uz posledne tri mesiace vobec nic ani dotknut niekedi si myalimze uz niesomatraktivna ale tiez ho chapem lebo chakane dievcatko a to je ine😊