icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacenaaa
30. okt 2017

@janamexico tento víkend som mala slabé krvácanie úplne ale nevie sa z čoho a preto sa bojím ☹ aj keď chuť mam 😒 beriem duphaston

lela123
30. okt 2017

@sara92 ja neviem či som blbá ale na tom zelenom sa mi zdá že je dusík sama som zvedavá urob o dva dni

amelie2017
30. okt 2017

@kacenaaa my od zaciatku tehu a prakticky este stale aj ked uz nie v takej intenzite. Ak nemas zakazane od lekara, nie je dovod nemat sex. Je prirodzeny a pre babatko nijak nebezpecny. Jasne, ze sa clovek trosku kroti, ale ani to sa nie vzdy dalo 😜.

lenakiss
30. okt 2017

@lela123 myslim ze to bude ten ovulacny....

lela123
30. okt 2017

@lenakiss ale ja som tiež malá takého slabého ducha, ak dobre vidím. Myslím, že ten zelený je tehotenský

lulila098
30. okt 2017

@barborapavlikova už je na svete?? V ktorom tt sa ti narodila?? A všetko ok?? Zdravíčka??

karmela
30. okt 2017

@sara92 ahoj žiaľ na testikoch nič nevidím mrzí má to..A áno zadarilo sa o pár týždňov budem mat babulku vedľa seba..držím palce možno sa ešte ciarocka ukáže 😉😊

karmela
30. okt 2017

@barborapavlikova babulky posielame 😘😘😘

sara92
30. okt 2017

Ďakujem žienky,ste super 🙂
Uvidíme teda 🙂..držím palce aj Vám 😍 ❤

karmela
30. okt 2017

@sara92 skúsila som sa pohrať a niečo je na pepine tak držím palce nech silnie..snáď to nebude kanalik..skús testik ešte obden 😉

janamexico
30. okt 2017

@kacenaaa ked mas krvacanie tak radsej nech ta doktor vysetri ja som zakazane nemala moj krcok sa neskracuje ani neotvara ale moj manzel sa boji a ja potom ma. Take divne bolesti bruska uz to niako vydzrzim a manzela potom znasilnim ☺

sara92
30. okt 2017

@karmela Ty si skveláá 🙂 Veľká vďaka..vidím to aj ja..takto by ukázal aj kanálik?Vôbec sa v týchto testoch nevyznám..a Vy budete mať krásny darček pod stromček,kráása,gratulujeeem 🙂

luta13
30. okt 2017

@nunufatko daj potom vediet, ako si dopadla u Dr...Drzim silno palceky a verim, ze je to tam 😉

luta13
30. okt 2017

@trblietava cakaj, ci MS pride (dufam, ze uz nie!), potom testni...Myslim na Teba a drzim palceky 😉

luta13
30. okt 2017

@blonder je mi luto, ze Ti nic neukazal testik, zbehni k Dr . na krv, dozvies sa viac...Kedze MS stale nie je a test je cisty...Drzim palce 🙂

luta13
30. okt 2017

@barborapavlikova takze si rodila o 2 mesiace skor?...Dobre chapem, ci?...Gratulujem a hod nam sem fotecku princeznicky 😉

luta13
31. okt 2017

@kacenaaa Pri prvom tehu som mala za celu dobu sex s mm asi 8x, aj to az v druhom, ci tretom trimestri a pri druhom tehu som mala viackrat, ale zadrzal, takze spermie nedal do mna (pisem ako blbec, prepac, no neviem sa nejak vyjadrit)...No a sama som si tiez obcas pomohla, ked ma nechcel (mal obdobie nejakeho akoby odporu voci sexu so mnou, ked zacalo vykukat brusenko)....Asi v polovici druheho trimestra som mala neskutocnu chut na sex kazdy den (hormony moje sa zblaznili)...Ak mas pocit, ze to bude fajn, pomilujte sa opatrne, ak mas strach, nechaj to tak...Rob vzdy tak, ako citis, nezalezi teraz co chce muz, ale co chces Ty, ci ako to vsetko v danej chvilke citis...Teraz si dolezita Ty s babätkom, nie on...Ja osobne by som sex nechala az na dobu po ukonceni 1.trimestra, ked bude drobcek pekne udomacneny, je to len a len na Tebe 😉

luta13
31. okt 2017

@sara92 Drzim palceky, testni zas za 2 dni...Na najspodnejsom teste vidim slabulinkeho dusika (na upravenej fotke od @karmela)...Skus Lady max testik, alebo taky, aky je ten najspodnejsi 😉

lela123
31. okt 2017

@karmela som vravela 😉

lela123
31. okt 2017

@luta13 som lepšia, ja vidíme aj na neupravenom 😀

trblietava
31. okt 2017

@luta13 ďakujem krásne 😘 dám vedieť bazalna teplota je zatiaľ hore tak uvidíme 🙏😉

sweetdreams
31. okt 2017

ahojte, neviem ci to patri do tejto diskusie, ale hadam mi poradite. Rada by som sa spytala, kedy mam ist prvykrat k lekarovi, ked mi uz test ukazuje dve ciarky. vsade pisu ze treba ist az meska menstruacia, no ja mam nepravidelny cyklus (21 - 45 dni), takze tazko povedat ci uz meska. naposledy som menstruaciu dostala 2.10., ovulacia bola okolo 16.10 . myslite ze uz by lekar nieco videl alebo este pockat?

pisulka27
31. okt 2017

@sweetdreams ahoj, podla mna pockaj este do buduceho tyzdna. alebo si zavolaj k dr. a dohodni sa s nim.

nikusiak9
31. okt 2017

@sweetdreams, ja som bola na 23DPO a bolo divno len zltkovy vak

sara92
31. okt 2017

@lela 123 @luta13
Jooj,ženy Vy ste skvelé..veľká podpora 🙂..testnem teda zajtra a uvidíme..dám vedieť 😉 Ďakujeeem 😍

kacenaaa
31. okt 2017

@luta13 ja ďakujem za každú radu úplne môj muž je v tomto úžasny ako bol by rád hej ale keď sa bojím úplne to rešpektuje len ja si neviem predstaviť žeby sme boli cely čas na sucho 😀

sweetdreams
31. okt 2017

@pisulka27
@nikusiak9
dakujem, pockam teda este do buduceho tyzdna. nechcem tam chodit zbyotcne ale zase som zvedava, ci je vsetko ok... ved to asi poznate 🙂 obcas ma zaboli v podbrusku ako pred menzesom a mam aj mierne spinenie, ale hadam to je ok

blonder
31. okt 2017

@luta13 dnes ráno nalačno som robila test a vyšiel pozitívny a zrazu druha čiarka zmyzla. Bola som ráno u doktorky a povedala som jej kedy bola posledná ms. Posledná bola 17.9 a hovorí ze by to malo byt 5-6 týžden a na sone nebolo ešte nič. Ze je zo skoro. Zobrala krv tak piatok sa uvidí.

kristina6014
31. okt 2017

Bože baby :( keď vás rozplace už aj osolený čaj tak to už je moc :/

enusamt
31. okt 2017

@blonder ahojík.. ako u doktorky?