Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@1valeria1 okej tak ráno sem hodím foto testíku aký mi vyšiel nech už je výsledok akýkoľvek aj tak sem dám foto či už budem tehu alebo nebudem ....mi cca pol roka toto by bol tuším 7 mesiac október , snažíme sa o naše prvé bábo nikdy som nebola tehotná som z toho všetkého nervózna bude to pre mňa niečo úplne nové ...po toľkých bielych testoch čo som robila mi v utorok prvý krát ukázalo nádejnú druhú čiarku samozrejme že tomu ešte neverím ...ale naozaj moooc ďakujem pevne verím že sa nám to konečne podarilo 😉
@sebadtianko jasné že sa môžeš tešiť je to tam, krásne dve čiaročky gratulujem a užívaj si to 😉
Dobré ránko ženy 🙂 pridávam foto testíkov ...no vyzerá to sľubne asi sa začínam tešiť 😵
jeden je robený z utorka čo som dala na net už a ten spodný druhý je dnes ráno je o niečo silnejší aj keď ešte sú neni paličky rovnako silné ale na to že dnes som 35DC mi ukázalo celkom peknú čiaročku , lebo dnes mala doraziť mrcha mrchatá a asi už pekných 9 mesiacov nedorazí jupiiiiiiiii 😵 😵 😵
@sebadtianko ahoj,urcite sa mozes tesit 🙂 a gratulujeem 🙂
@1valeria1 juj moja si nevieš predstaviť aká som šťastná prešťastná 😵 , tak veľmi sme túžili po bábätku a už je to tu aj keď sme len na začiatku verím že to nejako dobojujeme do úspešného konca 😉 ďakujeeeeem Všetkým ženám ktoré túžia po miminku posielam tehu vírus tfuj tfuj 😉 😉 Držím palce každej jednej , ja som taká šťastná je to neuveriteľné 🙂
@valeria1 ocinko už o tom vie tie úžastné dve čiaročky sme pozorovali naraz ba dokonca ten prvý testík čo ukázal videl on prvý , ja som ho ocikala načasovala na 5 minut a odbehla som zazvonil časovač a on už pri testíku stál s otvorenými ústami dokorán že je to tam a celý deň mi potom hovoril mamina 😀
@adrika91 no ja som bola na prvom sone az v 8tt to uz som videla srdiecko 🙂 ale ak pojdes k dr po 10 dnoch meskania a spravi ti sono to by mal uz vidiet dutinku 🙂 a mozno ta objedna neskor aby videl srdiecko....odpocitaj si kedy ti to vychadza asi na 5tt a podla mna uz bude vidiet 🙂
skôr ani nechodˇ. Je to zbytočné.Pokiaľ nebudeš mať žiadne bolesti, alebo špinenie. Stačí, keď pôjdeš okolo 10tt, to už dostaneš aj knižku a objedná ťa na poradňu. Ja nechápem tie baby, čo hneď po teste bežia na gyndu.Samozrejme, ak mali v predchádzajúcom tehu nejaké problémy a potrebujú lieky, tak áno, ale inak je to len zbytočný stres, lebo nemusí to ,,tam" byť tabuľkové a žena je potom v strese a o týžďeň zase sono a tak. Keď pôjdeš v 10tt, tak vtedy je aj najlepšie vypočítateľný dátum pôrodu podľa sona a aj už budeš vedieť, či ide o vitálne tehotenstvo a môžeš sa začať tešiť. Želám všetko dobré. 😉
@janaochi , @1valeria1 , no okej tak ja ešte počkám , a to sa nepotrebujem dopredu telefonicky objednat aby doktor vedel že prídem ? aby sa nestalo že ja pridem a on ma pošle domov že som nebola objednana 😀
tehotenská kalkulačka tu na nete mi píše že som 4tt+6 dni čiže zajtra by malo byt cca 5 tt či dobre tomu rozumiem ?
Baby tieto testy co ma adrika neduchuju... mne duchuje kazdy az na tento 🙂
@adrika91 v 5 tt si už teraz 4 plus 6 znamená že si 6 den 5 týždna 🙂
Baby ešte mám jeden test v zálohe ten mám v pláne urobiť až v nedeľu a to preto že on má citlivosť 25mlU/ml DipStick hCG QUICK TEST ten mi vždy ukázal negatívne ale to asi preto že som nebola tehu ale ak mi nedelu ukáže dve paličky aj tento test tak neni o čom 😀 ten test baby dou som nikde inde nevidela len viem že ho maju v hypernove 🙂
@lucinka1104 hm a neznamená to že 6 den 4 týždňa? ja tomu už vôbec nerozumiem... 😒
nie kuk tehotenstvo-academy ich sranku 🙂
@adrika91 viem čo píšem moja 🙂 kuk http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
ahojte, tak som späť po dvoch mesiacoch aj s fotkou z dnesneho doobedia. kramy mi dnes meskaju 7 den, nejako extra sme sa nesnazili, no ale nedalo mi tak som si ich spravila, do minuty vsetky tri rozne testy ukazali krasne //. netesim sa vsak este predcasne lebo v auguste som mala tiez 2 // - i ked o dost slabsie a trvalo dlhsie kym sa na testoch ukazalo a nakoniec prisli kramy.. ku doktorovi asi este nejdem, zatial to vychadza na 5tt.. aj sa tesim aj nie, to cakanie je asi najhorsie 😀 ak to vsak vyjde budem najstastnejsia na svete 😀
@titulienka ahojky..no dnes som spravila test z inej znacky a nic z toho :(

@tinushka13 tak to ti potom ukazalo viac nez ukazkovo 😉 🙂 hlavne aby ste boli zdravucky cele tehu a samozrejme ze aj potom 🙂 a daj vediet ak su fazulky dve 😉 🙂