Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nellynnnka nooo uplne slabeho ducha tam vidim....😉
@mimiqa divne je to ze ak si na test posvietim .. baterkov Tam je tam vidiet ... viditelne ta druha slabulinka ciarka no odfotit .. sa to moc neda ...
@nellynnnka urob si v pondelok..kolko ti meska??
@mimiqa spravne .. 3 Dni
No som len 11DPO
Ovulka sa mi posunula o 8 dni mala
Pris 15.10 prisla 23.10
Cize aj sa posunula ovulka tym padom aj Ms takze neviem mozno mi Ms nemeska .. a mozno meska ... ja uz neviem ..no vcera som si robila ...palickovy test a bul uplne negativny a dnes som
Si robila rano a vecer .. rano bol slaby duch a teraz vecer trosku silnejsi nez rano ...
@nellynnnka skus vydrzat do pondelka..😘
@mimiqa pokusim sa .. Dakujem 🙂
@nellynnnka daco tam
je 🙂
@nellynnnka veľmi slabú druhu čiarku tam vidieť
@nellynnnka Ahoj.Az teraz citam.Este stale mas ten hnedy vytok?,lebo na tom dnesnom teste vidim nieco slabunke.
@nellynnnka aký to je test? Bola tam čiarka aj pred tým než si ho rozobrala? 🙂
@nellynnnka
Niečo tam je 🙂
Trosku upravená 🙂
@luta13 mne duchuju pozri. . Som 9-10dpo ak zajtra nebude // tak jasné duchovanie. . 😂😂
@hennyinnsbruck zajtra tam veľkú zmenu nečakaj aby si nebola sklamaná ale ja si myslím ze za dva dni tam už budú vidieť 😍
@rebeka211 ja som ten hnedy vytok mala Len jeden den .. dnes skor mam taky priesvitny natahovacii vcera som robila bol negativny a dnes dvakrat rano a vecer ... a
Vecer bol duch silnejsi nez rano ...
@kacenaaa uvidíme😊bolo by to super samozrejme .hádam máš pravdu😉
Ahoj .. zijem v zahranici ten test sa Vola tesco pregnancy test ...
Predtym
Som ho robila a nebol tam duch
Mala
Som ducha na clear blue teste .. @kacenaaa
Ak si posvietim na test .. baterkov je slabulinka ciarka celkom pekne vidiet .. tak uvidime coto bude 🤞🤞🤞🤞 @ivusik1111
Ciarka tam bola aj pred tym ako som ho rozobrala ... ale som mi myslela ze je to len tien ..kedze na tom teste su modre ciarky nie cervene ... tak je to tazko rozpoznat ... a po rozobrati tu druhu ciarku bolo lepsie vidiet .. @kacenaaa
@hennyinnsbruck
@nellynnnka dúfam baby že si nájdete svoje čiarky ako ja pred niekoľkými týždňami 😍 mne všetko objasnil digi test 🙂 na obyčajných bolo iba toto a digi bol pozitívny 😍
Gratulujem ❤️❤️❤️🎊🎊🎊 neviem si ... predstavit Tu radost drzim palceky nech vsetko je ako ma byt 🙂 🙂 @kacenaaa
@nellynnnka zachviľu mam 10tt a neviem sa dočkať až prejdem tých 12 😒 lebo to sa bojíš stále keď bruško zabolí aby bolo OK všetko
@kacenaaa jasne chapem .. to je na tom to najhorsie ... dufam ze bude vsetko v poriadku hlavne na seba davaj pozor 🙂
ja ani neviem ... ci som tehotna a ... ako naschval som chora .. citim sa hrozne ...
Tak ak nahodou som ..v tom mam strach ze sa nieco stane ... a k tomu bojim sa dat si nejake ... tabletky ...tak liecit sa len cajom je narocne .. 😣
@nellynnnka no to poznám už týždeň som chorá a nič naozaj nič nemôžem iba ovocie citróny ☹
@kacenaaa uau . . Tak necháme sa prekvapiť😂😂
@kacenaaa ahoj, uplne si viem predstavit ako sa citis, ja slm dnes 11+1tt a neviem sa dockat konca prveho trimestra, aj ked riziko je atale ale mensie, ale zatial je vsetko v poriadku, tesim sa a dokonca si ani nepripustam ze po predoslych nevydarenych tehu nedonosim, nejak tentokrat citim ze je to okey a o niekolko mesiacikov uvidim moju lasku a budem ju drzat v rukach ❤ zvladneme to urcite 💋❤💕
@zuzicka256 sme tak skoro rovnako tehotné 🙂 len je som mala o týždeň neskôr ovulku 😀 ale myslím si ze to najhoršie už máme za sebou...uz sa teším na ten screning či ako sa to vola
@kacenaaa stale som vo svete tehu v podstate nova, kedze som sa v minulosti dostala max do 9tt, a teraz ma caka dalsie sono a prve odbery, len ja nechapem jedno, cim sa lisi to prve sono od tohto druheho co ma caka? Robi mi to tiez moja lekarka ci to sa niekam posiela ci ako?
ahojte, 4 deň my mešká MS. Je skoro si robiť tehotenský test? 🙂

Ta Prva fotka je bez efektu ktora sa Mi odoslala sama .. a ta druha ..je z efektom ...
Ta ista fotka .