Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 a tak uvidím zajtra idem na gyndu nahodov mám kontrolu tak mu poviem čo a ako
@sabinka277 ciarka tam je, ale dost slabucka na to ze 9 dni meska MS. nech ta dr skontroluje 🙂
@pisulka27 tak ono my meškali o 2 dní sa mi posunuli minulý mesiac tak môže byť že aj 7 dní mešká nie 9...ak to tak počítam správne...
@sabinka277 ja som taku ciarku mala 7 dni pred ocakavanou ms...v den ms bola dost silna...a 3 dni po ovakavanej ms uz boli rovnako tmave...
@lenakiss a čo to môže znamenat ak nie tehu?? :(
@sabinka277 ono je otazne kedy si mala ovu ...a to asi nevies ci ?
@sabinka277 máš pravidelnú MS?
@trinka +- 2 dní ako kedy... Ale niekedy už meškala aj 4 dni
@lenakiss To vôbec netusim
@sabinka277 a aky dlhy mavas cyklus ?
@luta13 Dakujem velmi pekne za podporu.Strasne to pomaha.Volala som jej este dnes a povedala ze to nie je vazne iba nejake bunky ale operovat treba.Ona nic nevidela no v labaku ano ale ze nic hrozne.Tak som sa upokojila a len dufam ze potom sa zadari.🙂
@ivka266 Ano
@sabinka277 neplas sa dopredu - nemusí to znamenať nič strašne. Ak nemáš bolesti a cítiš sa dobre, tak slabá čiarka znamená len toľko že ovulácii prisla neskôr a MS ti v skutočnosti ani nemešká. Skus další testik tej istej značky o dva dni.
@trinka no od žalúdka mi je zle už tretí deň jedine to...a sem tam ma pichá v podbrušku inak nič..
@lenakiss 24
@sabinka277 urob si testik o dva dni a uvidis 😉✊🏻
@sabinka277 tak mavam aj ja. A ovu som mala na siedmy den. Tak skus este o dva tri dni...a ked nestmavne nie je nieco dobre
@ejuska2586 asi je to normálne,že zo začiatku je tá čiarka slabšia,nie?
@sabinka277 urob z ranného a držím ✊🏻
@ivka266 Samozrejme. Skus zas o 2 dni a bude tmavsia.
@ejuska2586 Určite vyskúšam ;)

@nivea777 veď to že aj to je možné len neviem či sa tešiť alebo počkať ešte.. :(