Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@melindusinka Dakujem aj ja za prianie od Teba 😘
@rebeka211 ja som sekla s cigaretami pri prvom hned ako mi Dr. oznamil, ze som tehulka a pri druhom som si este pofajcovala 3 dni od dna prveho tehutestu, lebo som tomu neverila...Treti den testovania som dofajcila poslednu moju cigaretku a odvtedy nefajcim dodnes a uz ani nebudem fajcit - 16 rokov stacilo a smrdi mi to kade chodim - mm fajci ako duha - fuj, cely smrdi od dymu vzdy - aj oblecenie a aj pokozka 😝...No dakujem za synceka, je krasny veru po tatkovi 🙂
@hennyinnsbruck no nevyzerá to dobre.ten istý paličkovy je bledsi😣. . Ten sirsi je z dm
Po 3 dnoch slabota
@hennyinnsbruck kolko ti meska mrcha?je to slabucka ciarka ale je. Nemusis mat tolko hcg v sebe este
@laydy7777 1deň. Hej ja viem ale zelený test bol v nedeľu na obed silnejsi😐😐. Uvidíme čo bude. Na žltom je pekná čiarka na zelenom som čakala pekne //😑😑
@hennyinnsbruck testuj len jednou znackou aby si videla ci silnie a kazdy druhy den by ciarka mala tmavnut viditeľne
@nivea777 práveže nesilnie😔
@hennyinnsbruck este nezufaj..pokial nie je MS ja stale sanca
@nivea777 historia sa opakuje. . Problem bude asi vomne. . 😔😔😔😔
@nivea777 berem Duphaston,ms nebude. . V stredu idem lekarke,uvidime . . .
@hennyinnsbruck kamoska mala MS pri duphastone..ale netuším ako,ci prestala brat balicek a potom prisla MS..ja som ho mala na udrzanie tehu..budem drzat palce
@nivea777 ako ja viem, ms príde po vysadení. . Ja beriem od 3dpo. Tiez na udrzanie. . Ale na prd,ked sa plod nevyvyja ako ma😔uvidim. . Ten zlty mam este 1 ,testnem o 2dni.dakujem
@hennyinnsbruck to je pravda že pri užívaní Duphastonu MS nepríde. Po vysadení za 2-3 dni. Vidim, že Ti test netmavol, to nie je dobre , ale ešte skús aj z poobedňajšieho moču, ja som mala vtedy vždy silnejšie čiarky ako ráno.
@hennyinnsbruck na zltom pekne vidiet ruzovu druhu /, aj ked zatial je slabsia, no uvidis za tie 2 dni, aky bude rozdiel...Velmi stale drzim palceky a ako pise nivea, kym nie je MS, sancu mas stale 🙏😘...uvidis, co Ti v stredu povie Dr....
@hennyinnsbruck ja osobne by som isto volala k Dr., nech mi odoberie krv - za to nic nedas a budes vediet na com si...Tyzden by si bola zbytocne nervozna doma 🙂...Skus aj poobedny test, boli tu zienky, ktorym prave poobede testiky pekne ukazali // 😉
@luta13 veď to.. zavolám jej potom. .
@hennyinnsbruck drzim palce, nech je ciarka silnejsia. skus zavolat dr a poradit sa
@hennyinnsbruck Na zltom je uz celkom pekna viditelna ciarka a podla mna su tie zelene o nicom.Kup si este tie Dm-kove a testuj s nimi.
@sabinka277 hod sem fotecku testu...To ruzove moze byt bud zaciatok MS, alebo je sposobene roztahovanim maternice, ak by si predsalen bola tehulka 🙂...Ja neviem, ja osone by som zbehla na krv k Dr.aj hned dnes, pre pokoj v dusi 😉

@adulka1989 Dakujem, snad ma este raz Boh pozehna - za nejake 3-4 roky 😉