icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
8. nov 2017

@adulka1989 Dakujem, snad ma este raz Boh pozehna - za nejake 3-4 roky 😉

luta13
8. nov 2017

@melindusinka Dakujem aj ja za prianie od Teba 😘

luta13
8. nov 2017

@reyka
@nivea777
@olylili zienky, tu je "reykin" testik, ciarka tam zostala, podla mna je to duch a bude silniet...Kiezby som mala pravdu 😉...Vidite ho aj vy, ci?

luta13
8. nov 2017

@laydy7777 nevadi, budes mat tretiu fotku, len pytaj...Kazda je ina a original...Taku istu nezozenies uz potom nikde 😉

luta13
8. nov 2017

@rebeka211 ja som sekla s cigaretami pri prvom hned ako mi Dr. oznamil, ze som tehulka a pri druhom som si este pofajcovala 3 dni od dna prveho tehutestu, lebo som tomu neverila...Treti den testovania som dofajcila poslednu moju cigaretku a odvtedy nefajcim dodnes a uz ani nebudem fajcit - 16 rokov stacilo a smrdi mi to kade chodim - mm fajci ako duha - fuj, cely smrdi od dymu vzdy - aj oblecenie a aj pokozka 😝...No dakujem za synceka, je krasny veru po tatkovi 🙂

reyka
8. nov 2017

@luta13 kiežby ❤❤❤

hennyinnsbruck
8. nov 2017

@hennyinnsbruck no nevyzerá to dobre.ten istý paličkovy je bledsi😣. . Ten sirsi je z dm
Po 3 dnoch slabota

hennyinnsbruck
8. nov 2017
laydy7777
8. nov 2017

@lenakiss no to som aj ja pozerala ze 25tkovy a ukazal kolajnice jak hrom.a to ked som si vsimla vo vytahu ze je ten silnejsi si hovorim ze to budem s lupou prikukat ci tam nieco je vobec.🙂

laydy7777
8. nov 2017

@hennyinnsbruck kolko ti meska mrcha?je to slabucka ciarka ale je. Nemusis mat tolko hcg v sebe este

hennyinnsbruck
8. nov 2017

@laydy7777 1deň. Hej ja viem ale zelený test bol v nedeľu na obed silnejsi😐😐. Uvidíme čo bude. Na žltom je pekná čiarka na zelenom som čakala pekne //😑😑

nivea777
8. nov 2017

@hennyinnsbruck testuj len jednou znackou aby si videla ci silnie a kazdy druhy den by ciarka mala tmavnut viditeľne

hennyinnsbruck
8. nov 2017

@nivea777 práveže nesilnie😔

nivea777
8. nov 2017

@hennyinnsbruck este nezufaj..pokial nie je MS ja stale sanca

hennyinnsbruck
8. nov 2017

@nivea777 historia sa opakuje. . Problem bude asi vomne. . 😔😔😔😔

hennyinnsbruck
8. nov 2017

@nivea777 berem Duphaston,ms nebude. . V stredu idem lekarke,uvidime . . .

nivea777
8. nov 2017

@hennyinnsbruck kamoska mala MS pri duphastone..ale netuším ako,ci prestala brat balicek a potom prisla MS..ja som ho mala na udrzanie tehu..budem drzat palce

hennyinnsbruck
8. nov 2017

@nivea777 ako ja viem, ms príde po vysadení. . Ja beriem od 3dpo. Tiez na udrzanie. . Ale na prd,ked sa plod nevyvyja ako ma😔uvidim. . Ten zlty mam este 1 ,testnem o 2dni.dakujem

looola
8. nov 2017

@hennyinnsbruck to je pravda že pri užívaní Duphastonu MS nepríde. Po vysadení za 2-3 dni. Vidim, že Ti test netmavol, to nie je dobre , ale ešte skús aj z poobedňajšieho moču, ja som mala vtedy vždy silnejšie čiarky ako ráno.

luta13
8. nov 2017

@hennyinnsbruck na zltom pekne vidiet ruzovu druhu /, aj ked zatial je slabsia, no uvidis za tie 2 dni, aky bude rozdiel...Velmi stale drzim palceky a ako pise nivea, kym nie je MS, sancu mas stale 🙏😘...uvidis, co Ti v stredu povie Dr....

hennyinnsbruck
8. nov 2017

@looola
@luta13 neviem či mám lekárke zavolať či môžem prísť na krv. . Alebo čakať týždeň kým pôjdem k nej😔😔hej skúsim poobedie , a o 2 dní ten žĺty , ale neverím. ..

luta13
8. nov 2017

@hennyinnsbruck ja osobne by som isto volala k Dr., nech mi odoberie krv - za to nic nedas a budes vediet na com si...Tyzden by si bola zbytocne nervozna doma 🙂...Skus aj poobedny test, boli tu zienky, ktorym prave poobede testiky pekne ukazali // 😉

hennyinnsbruck
8. nov 2017

@luta13 veď to.. zavolám jej potom. .

pisulka27
8. nov 2017

@reyka
@luta13 anoo je tam daco 🙂

reyka
8. nov 2017

@pisulka27 joooooj baby ja tak verím že máte pravdu ❤🙏

pisulka27
8. nov 2017

@hennyinnsbruck drzim palce, nech je ciarka silnejsia. skus zavolat dr a poradit sa

rebeka211
8. nov 2017

@hennyinnsbruck Na zltom je uz celkom pekna viditelna ciarka a podla mna su tie zelene o nicom.Kup si este tie Dm-kove a testuj s nimi.

sabinka277
8. nov 2017

@pisulka27
@trinka tak baby ráno dnes nič len jedna druhá vidieť ale len jemne keď riadne na svetlé pozriem..menzes nic ale dnes len pri utreti trošku také ružové inak nič...žeby začnú kramy? Asi sa rozplačem :(

jjuulliisskkaa
8. nov 2017

Dievcata ahojte, kamaratkina kamaratka mi poslala testiky, ten vlavo je robeny pred cca tyzdnom a ten vpravo dnes. Nevadi ze je ciarka slabsia?

luta13
8. nov 2017

@sabinka277 hod sem fotecku testu...To ruzove moze byt bud zaciatok MS, alebo je sposobene roztahovanim maternice, ak by si predsalen bola tehulka 🙂...Ja neviem, ja osone by som zbehla na krv k Dr.aj hned dnes, pre pokoj v dusi 😉