Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 idem dnes poobede mám termín o pol 5 :( len sa bojím..
@sabinka277 neboj sa, co ma byt bude...Boh s vami obomi, ak si teda tehulka 🙏 ...Prajem Ti to a pridavam Tvoju fotku testiku s trosku zmenenym kontrastom 😘
@luta13 vidím ju aj ja ale je dosť slabá nie??? :( Čo si mám myslieť...
@sabinka277 je mozne, ze sa neudrzalo :( nemala si ist dnes k dr?
@pisulka27 áno idem ale až o pol 5
@pisulka27 je tam tá čiarka ale tak isto slabá ako včera po takých 15 minútach..
@sabinka277 drzim palce. doktor ti urcite lepsie poradi ako my. je to divne, ze ti tak dlho meska MS a ciarka je len taka slabucka. drz sa!
@pisulka27 veď to takto mi ešte nemeskala iba pri malej a ani ten ruzkavy výtok bol len ráno pri utreti..ale to ako stále hnačka vracanie posledné 3 dní ani z domu nemôžem vyjsť... Dúfam že bude všetko ok..
@rebeka211 Hej pozajtra urobím .mám ešte jeden. Ah len plačem a plačem. Ja viem ze to nepomôže ale pýtam sa sama seba prečo ja. . . Uvidím pozajtra. Lekárke idem aj tak v stredu volala som jej. . Zmeniť nič nevieme pôjdem k nej je jedno čo sa stane aspoň hodime rec
@hennyinnsbruck Este neplac,este nie je nic stratene.Ciarka je sice slabunka,ale ty si aj tak zacala dost skoro testovat a iba dnes ti meska 1den.Vies kolke baby maju taketo slabe ciarky po dnovom meskani?.
Zalezi aj od toho ako dlho sa uhniezduje.Hlavne klud.
Ozaj,a tebe robili nejake testy min.rok,ked si otehotnela,ale odislo to s ms?Ze ci nemas nejaky zdrav.problem,aby sa to dalej vyvijalo,lebo ocividne problem s otehotnenim nemas.
@rebeka211 . Začiatkom minulého roka mi robili krvné testy plus pozerali či sú prechodné vajcovody, kedze s byvalim to nejak neslo.potom som otehu a odislo s ms.ja som ok,okrem ths hormonu =ten som nemala dobry a je dolezity na otehu. Beriem tabl.
Ovulujem,vsetko ok,len cykly su troska dlhsie. .32dnove.
No ako sa zdá otehotnieť viem som zvedavá čo bude na teste pozajtra.inak sa opýtam čo ďalej ak teraz z toho nič nebude. .
@zitusss presne takýto som ja mala včera aj dnes...a ms mi mešká...dnes idem lekárovi tak poobede uvidim
@hennyinnsbruck ahhoojjjj bambulka....co to?? Teraz citam.....je mi to luto...mas za sebou ake vysetrenia???
@sabinka277 aj ja idem dnes gynekologovi,pôvodne pre vyvolavacku tak neviem 😕
@sabinka277 koľko ti mešká?
@zitusss dnes 10ti deň...
@zitusss a tebe? Ja chcem aby ma pozrel a povedal čo a ako..
@sabinka277 no ja ani práveže neviem lebo mávam nepravidelné cykly,min.cyklus som mala podľa mňa biochemické tehu,to je len moja dedukcia ale,lebo ovulácia bola,teploty sa držali hore,testy boli so slabými ciarkami no netmavli a nakoniec prišla ms až 18dpo a veľmi silné krvácanie😕 tak napíš potom ako si dopadla,som zvedavá,kľudne aj spravu keď budeš chcieť,držím palce nech to dopadne tak ako by si chcela ❤
@olylili ďakujem moja už sa malej neviem dočkať ale nech si ešte pobudne v brušku.Mam za sebou poradňu všetko Ok krčok uzavretý len placenta už je vraj 3stupen,tak budúci týždeň sa mám objednať na poradňu do nemocnice,ale verím že vydržíme ešte ako kinderko.Tak tvoj valibucek ťa aspoň šetrí 😊 Krásny je.
@luta13 aj moja Miska sa tak Obúvala naše topánky naopak 😂 Už sa teším že to budem zase prežívať a ovoniavať svoje babo 😍 No ja už som širokoplošna do každej strany 😂🙈
@mimiqa uvidíme či niečo z toho bude. . .len klasika vyšetrenia ako som písala, keď to teraz nevyjde hodím s lekárkou reč čo ďalej.
@hennyinnsbruck daj si vsetko vysetrit..casto je zadrhel stitna....pekne vsade nech posle....drziimm palcee😘
@kacenaaa Ked mas spinenie, mala by si skocit k lekarovi. Moze to byt hematom v maternici, alebo aj nedostatok progesteronu, ale tak isto nic, len krvacanie z roztahovania maternice. Alekolvek krvacanie ci spinenie by vsak v tehotenstve mal lekar skontrolovat.
@sabinka277 skus iny test a uvidis 🙂 mne mamatest takto duchoval ked som nebola tehu... a teraz ked som ukazal mi rapiclear ako prvy 9 dpo. Drzim palce
@hennyinnsbruck s cyklami to nema nic spolocne.Ja mavam 33dnove +-2dni,tam je dolezita ovulacia,ci prebieha a u teba urcite prebieha.
Len ak aj toto skonci tak,ze ms dorazi,tak tam moze byt v niecom problem,ked sa to nechce dalej vyvijat.
Ale drzim palce,aby toto otehotnenie skoncilo porodom.Urcite sa ozvi ako pokracujes.

@jjuulliisskkaa kamoskin testik je krasny a to, ze je rozdielny intenzitou moze byt sposobene aj tym, ze kazdy test ma iny obsah farbiva a su to 2 rozdielne testy, nech teda testuje len jednou znackou, ak chce mat spravny vysledok 😉