Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck ja som spala tuto noc len 3,5 hodky, no zas nebola som v praci, kedze som doma s malym...Aj Tebe sladke sny 😘
@simonkazga
@luta13 ahojte baby, hcg z pondelka bolo len 26, čo je malinko, mám ísť v piatok na kontrolný odber. Prikladám foto mojej zbierky testov (viem že to nie je rovnaká značka) ale mám pocit, že zatiaľ stúpame. Prvý je pondelok - posledný teraz 🙏🏻😘😘
@trinka drzim ti silno palce ❤
@trinka pekne silnie držím moooc palčeky.😘
Ahojte. Prave mi volal doktor ze sa mam hlasit na endokrynologii ze som mala zvysene nieco. Neviete ci to moze byt vazne? Bojim sa.
Dnes zas krvácanie baby držte prsty idem k lekárovi 😢😢😖 bojím sa😢
@laydy7777 ahoj, osobne neviem, preco Ta posielaju na endokrinologiu, no teraz som si to klikla do googlu - ze "endokrinologia pocas tehotenstva" a vyhodilo mi "stitna zlaza pocas tehotenstva", tak mozno sa to tyka stitnej zlazy - neviem, je to len moj dohad...Preco si sa neopytala Dr., ze o co ide?...No jednoznacne to nevidim ako dovod na velky stres, zostan v klude, verim, ze Ta len vysetria a ak bude treba nasadia potrebnu liecbu vhodnu pocas tehulkovania...Daj nam potom vediet, ako si tam dopadla...Kedy tam ides volat, dnes?...Pripadne zavolaj este raz svojmu Dr., nech Ti v skratke povie o co ide 😉
@laydy7777 Ahoj aj ja som to mala, mala som zvýšené hodnoty TSH ale protilátky som mala dobré. Podľa toho čo ti vyšlo. Bola som na endokrinologii, kde mi endokrinologička povedala že u nich som ešte v norme, zobrala mi krv a na druhý deň volala že je to v poriadku o šesť týždňov na kontrolný odber s Usg štítnej žľazy a krku. Ona mi vravela že aj keby neboli dobré výsledky tak sa nasadí liečba hormónmi a nič sa nedeje. Vlastne to len znamená že štítna žľaza nestíha produkovať dostatočne množstvo pre teba a bábo tak jej treba pomôcť liečbou. Dúfam že som troška pomohla. Len buď pokojná choď si ku gynekologovi nech ti priloží kópiu výsledkov aby to endokrinolog mohol posúdiť a objednaj sa na endokrinologiu. Držím palce nech dopadneš tak ako ja a všetko bude nakoniec v poriadku 👍

@luta13 som veru, v noci som spala len 4 hodiny😔😔
Idem ľahnúť juhu. . . Pekne sa vyspi😚