icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

hennyinnsbruck
8. nov 2017

@luta13 som veru, v noci som spala len 4 hodiny😔😔
Idem ľahnúť juhu. . . Pekne sa vyspi😚

luta13
8. nov 2017

@hennyinnsbruck ja som spala tuto noc len 3,5 hodky, no zas nebola som v praci, kedze som doma s malym...Aj Tebe sladke sny 😘

trinka
9. nov 2017

@simonkazga
@luta13 ahojte baby, hcg z pondelka bolo len 26, čo je malinko, mám ísť v piatok na kontrolný odber. Prikladám foto mojej zbierky testov (viem že to nie je rovnaká značka) ale mám pocit, že zatiaľ stúpame. Prvý je pondelok - posledný teraz 🙏🏻😘😘

simonkazga
9. nov 2017

@trinka drzim ti silno palce ❤

reyka
9. nov 2017

Tak ja tam nič nevidím. 27 DC, 4. deň po duphastone, MS nikde 😒 prsia bolia, kríze tiež, nafúknutá som a podbrusko niekedy zabolí. Ja to vidím na MS 🙈

butterfly333
9. nov 2017

@trinka pekne silnie držím moooc palčeky.😘

luta13
9. nov 2017

@trinka testiky tmavnu a som zvedava na piatok na Hcg...Verim, ze bude vyssie a v norme...Posledny spodny testik je Lady max?...Velmi Ti to prajem, ved vies 😉...Pekny dnik 😘

luta13
9. nov 2017

@reyka ja vidim slabeho dusika, no ci bude tmavnut, alebo pride MS to neviem...Zostava Ti len cakat, pripadne testni este za 2 dni zas, ci sa // ukazu...Drzim palceky nadalej 🙂

trinka
9. nov 2017

@luta13 áno lady Max... mne sa inak zdá že okolo obeda sú tmavšie ako ráno... už nech je zajtra poobede že viem na čom sme... to čakanie je strašne 🤷🏼‍♀️

luta13
9. nov 2017

@trinka verim, ze cakanie je hroza, no neboj, uz coskoro sa dozvies na com si...Verim v drobceka v Tvojom brusku a verim, ze vsetko bude tak, ako byt ma...Tak testuj okolo obeda, ak mas vtedy silnejsie Hcg...A uz len Lady maxom, nech je riadne vidiet rozdiel 😉

reyka
9. nov 2017

@luta13 ďakujem...však uvidíme, no verím že MS nepríde no... 😒

laydy7777
9. nov 2017

Ahojte. Prave mi volal doktor ze sa mam hlasit na endokrynologii ze som mala zvysene nieco. Neviete ci to moze byt vazne? Bojim sa.

kacenaaa
9. nov 2017

Dnes zas krvácanie baby držte prsty idem k lekárovi 😢😢😖 bojím sa😢

luta13
9. nov 2017

@laydy7777 ahoj, osobne neviem, preco Ta posielaju na endokrinologiu, no teraz som si to klikla do googlu - ze "endokrinologia pocas tehotenstva" a vyhodilo mi "stitna zlaza pocas tehotenstva", tak mozno sa to tyka stitnej zlazy - neviem, je to len moj dohad...Preco si sa neopytala Dr., ze o co ide?...No jednoznacne to nevidim ako dovod na velky stres, zostan v klude, verim, ze Ta len vysetria a ak bude treba nasadia potrebnu liecbu vhodnu pocas tehulkovania...Daj nam potom vediet, ako si tam dopadla...Kedy tam ides volat, dnes?...Pripadne zavolaj este raz svojmu Dr., nech Ti v skratke povie o co ide 😉

matka295
9. nov 2017

@laydy7777 Ahoj aj ja som to mala, mala som zvýšené hodnoty TSH ale protilátky som mala dobré. Podľa toho čo ti vyšlo. Bola som na endokrinologii, kde mi endokrinologička povedala že u nich som ešte v norme, zobrala mi krv a na druhý deň volala že je to v poriadku o šesť týždňov na kontrolný odber s Usg štítnej žľazy a krku. Ona mi vravela že aj keby neboli dobré výsledky tak sa nasadí liečba hormónmi a nič sa nedeje. Vlastne to len znamená že štítna žľaza nestíha produkovať dostatočne množstvo pre teba a bábo tak jej treba pomôcť liečbou. Dúfam že som troška pomohla. Len buď pokojná choď si ku gynekologovi nech ti priloží kópiu výsledkov aby to endokrinolog mohol posúdiť a objednaj sa na endokrinologiu. Držím palce nech dopadneš tak ako ja a všetko bude nakoniec v poriadku 👍

luta13
9. nov 2017

@kacenaaa chapem, ze sa bojis, no skus aj tak zachovat klud, pretoze velky stres Ti nerobi dobre a ani babätku...Drzim palceky a urcite sa nam ozvi po kontrole...Boh s vami obomi - myslim na vas 🙏😘

pisulka27
9. nov 2017

@kacenaaa aj ja som dnes rano zacala krvacat :( utekam tiez k doktorovi. drzme si palce

luta13
9. nov 2017

@matka295 ahoj moja...Prajem vam krasny dnik a pohladkaj odo mna brusenko 😘

luta13
9. nov 2017

@pisulka27 utekaj pomaly!...Drzim palceky, nech je vsetko v poriadku a daj nam potom tiez vediet, ako ste dopadli 🙂...Boh s vami obomi 🙏😘

sabinka277
9. nov 2017

@trinka
@pisulka27 no dostala som ms keď ma vyšetroval vtedy sa spustila...nepovedal vlastné dokopy nič...že mi môžu meškať aj z liekov...keďže mám tetaniu a cystu na mozgu...a mám kopu liekov ráno a kopu večer a že mám brať kys.lidtovu

matka295
9. nov 2017

@luta13 ahoj moja 😍 ďakujem krásne pohladkam 😘 vyrástlo za posledný čas poriadne 😁 už vyzerám poriadna tehuľa 🤰

trinka
9. nov 2017

@matka295 na 17tt si krásna buchtička 😂🙈❤️

matka295
9. nov 2017

@trinka tak vieš drahá nikdy som extra štíhla nebola 😁 vytvárala som si tukovú ochrannú vrstvu pre bábätko 😂 😝 😇

trinka
9. nov 2017

@matka295 😂😂😂 ja som zase extra vychrtlina 😒 ... (roky nezistena celiakia😡) a pri druhej som už vyzerala v 14tt fakt že som tehu 🙈 a od šiesteho mesiaca sa ma pýtali kedy idem rodiť ...

luta13
9. nov 2017

@matka295 si pekne gulatucka uz 😀 ...Budes mat teda velke brusko pred porodom...No je to jedno, dolezite je, ze babätko je v pohodicke a Ty tiez 😇❤

luta13
9. nov 2017

@matka295 moj 16tt...🙂...Ja by som mohla byt tehotna stale, je to uzasne vsetko❤

natalia137
Odpoveď bola odstránená
matka295
9. nov 2017

@trinka chápem to (Pco syndróm). No na počudovanie som schudla 5 kg od začiatku tehotenstva len mi rastie bruško. 😝 cítim sa super. Neriešim ako budem vyzerať som rada a vďačná Bohu za žabku 😍. Veď po pôrode schudnem. Obľúbená fráza mamičiek 👌😂
@luta13

laydy7777
9. nov 2017

@matka295 zajtra rano idem o siedmej. Povedal ze je trosku nieco zvysene ze treba aby som tam isla. No snad bude dobre. Povedal ze nic vazne.

luta13
9. nov 2017

@laydy7777 tak sa uz neboj, ver, ze dobre bude...Nerob si z toho tazku hlavu a uzivaj krasny den dnesny 😘