icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trinka
9. nov 2017

@matka295 kasli na kilecka! Hlavne že sa cítiš super a aj babo!!! 👍

matka295
9. nov 2017

@laydy7777 neboj sa určite to bude len to a keď je to trochu zvýšené tak buď pokojná. Ja som to tiež tak mala ono sa to stáva občas. Držím palce 😘

matka295
9. nov 2017

@trinka tak presne ako hovoríš 👍🏻. Hlavne že sme zdravé 😍

luta13
9. nov 2017

@natalia137 Gratulujem a uzivaj pocity stastia 😉 ...Prve kontroly a prve fotky a bijuce srdiecko su najkrajsie okamihy v zivote zeny...Hned za tym kopanceky Tvojho drobceka, ked pridu, budes happy este viac 😉...Tesim sa s Tebou! 🤰😘

matik7
9. nov 2017

@kacenaaa drzim palceky🙏🏼 Urcite bude vsetko v poriadku

luta13
9. nov 2017

@matka295 ano, zeny to tak hovoria, ze schudnu po porode - su aj take zeny, ktore naozaj schudnu (tie, co maju dobru genetiku a pri tehu moc nepribrali a mesiac po porode su vo svojej Vahe a "vo forme", tak tie neratam do uvahy, to je tema uz o inom 😉 )...Ja mam po prvom navyse 12kg doteraz a po druhom este 8kg k tomu...A aby toho malo na mne nebolo (vysku mam len 159cm), tak som sa este za posledne 2 roky "vyzrala" o dalsich 8kg - spolu mam okolo 80-82kg...Citim sa hrozne, ale moja lenivost je väcsia...Dam si radsej croissanta a kavu k tomu, ako zdravu stravu a cvicenie...Stale kojim, takze sa utesujem myslinekou, ze ked dokojim (za cca.10 mesiacov) a zacnem robit a maly pojde do skolky (buduci September), tak potom to "vybeham" so stresom a so vsetkym, co budem musiet behom dna stihnut atd...Haha, velmi som zvedava, ci to bude fungovat 😂😲...Keby som mala partnerku na behanie a cvicenie, nevaham a zacinam hned dnes, no ziadnu tu nemam, co uz 😒

luta13
9. nov 2017

Zienky, prajem vam krasny den plny dobrej naladicky 😉

matka295
9. nov 2017

@luta13 drahá vieš koľko krát som schudla? Potom sa to vrátilo potom zas schudla a takto to išlo stále dookola. No a posledný rok od operácie od liečby to išlo veľmi hore. Ale neriešim ja to aj tak schudnem lebo už som to dokázala a viem že to pôjde 😊. Neboj sa to aj v tebe sa ozve také odhodlanie že áno ja schudnem a ono to pôjde 👌 ja verím že sa potom pochvalis postavičkou ako lusk. Pre mňa je váha strašne tabu preto nedávam rada fotky takto verejne. Vieš nikdy sa nebavím o vážení a nikdy nepoviem číslo váhy. Veľmi mi to ubližovalo niekedy. Aj na poradni minule na mňa taká tehuľka už pred pôrodom zakukovala keď som povedala váhu 🙄 a keď sestricka povedala že som schudla ešte sa zacudovane pozrela ... 😢 len škoda že ľudia za tým nevidia aj zdravotné problémy.... Čo už.... 🤷

luta13
9. nov 2017

@matka295 no su ludia, ktori budu vzdy zavidiet a pozerat na cloveka ako na priseru, ci ako to pomenovat...Nech sa kazdy stara o seba, co koho trapi Tvoja, ci moja vaha...No uzivaj brusenko, ja idem za malym, uz dlhsie si pobrbliava v postielke...Pojdeme trosku asi von, aj ked je mokro 🙂

matka295
9. nov 2017

@luta13 užívam si to plnými dúškami 😚 aj u nás je mokro a zima. Tak prajem vám krásny deň 😍

vejuska23
9. nov 2017

Baby vidíte niečo? Už som nedockava a stále rovnako

trinka
9. nov 2017

@vejuska23 odfot na bielom a bez blesku...

vejuska23
9. nov 2017

@trinka to nemá zmysel je to biele ako sneh :/

vejuska23
9. nov 2017
val9
9. nov 2017

Jeden deň pred MS a dnes ráno mi vyšiel takýto testík ( 25kový) však tam vidíte to čo ja 🙏😍

trinka
9. nov 2017

@vejuska23 podľa mna negatívny 😒

janamexico
9. nov 2017

@val9 nieco sa tam rysujem to je aky testik ked je 25 vascinou su 10 ☺

vejuska23
9. nov 2017

@trinka co už no ale ďakujem za negatív foto 🙂 počkám na MS 🙂

janamexico
9. nov 2017

@trinka bohuzial ja tamtiez nic nevidim 😑

trinka
9. nov 2017

@vejuska23 kedy m prist? Máš OVU odledovanu?

val9
9. nov 2017

@janamexico no tento myslím mám z teta drogerie ( ak sa nemylim) lebo som ich zacala striedat a pomylila som sa a vzala 25kovy ..skusim asi zajtra rano 10kovy 🙏😍

vejuska23
9. nov 2017

@trinka posledná ms 13.10 a ovi bola 29 a ms teraz bude za dní predpokladám ak nepríde neskôr keďže chodí si každý mesiac hore dole 2-3 dní. Každopádne počkám už na MS a hotovo

vejuska23
9. nov 2017

@trinka pardon neskocilo mi tam za 2 dni

petra102
9. nov 2017

@rebeka211
@luta13 dievčatá, dnes som bola u dr. v Gynfive aaaaa povedala mi, že kludne môžeme aj tento cyklus, pretože Zinna, ktorý beriem, nemá žiadny účinok na vajíčka ♥♥♥♥♥♥ držte nám palčeky, že sa embryjko uchytí ♥♥♥

pisulka27
9. nov 2017

babulky, tak ja zamlknuty potrat :( uz druhy krat :( neviem kde robim chybu

amelie2017
9. nov 2017

@pisulka27 ty urcite nerobis chybu nikde, moze to byt bohuzial len nahoda, poskodeny plodik, alebo nieco s krvou. Urcite by som sa pytala na hematologiu, ci sa ti privelmi nezraza krv.

ejuska2586
9. nov 2017

@pisulka27 Vypytaj si vysetrenia hematologie, genetiky, endokrinologie a imunity. Ty chybu isto nerobis. Problem moze byt v zdravotnom stave, ci uz teba, alebo partnera. Viem o tom svoje ☹

kacenaaa
9. nov 2017

Tak už sme doma všetko v poriadku krvácanie ustalo.... Nasadený duphaston a kľudový režim v posteli... Malé je úplne v poriadku som strašne rada 😍❤

kacenaaa
9. nov 2017

@pisulka27 naozaj 😢 tak to mi je ľúto 😢

natalia137
Odpoveď bola odstránená