icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
13. nov 2017

@emeli124 neboj môžeš kľudne spať 😉

emeli124
13. nov 2017

@olylili ďakujem si má dosť upokojila ❤️

olylili
13. nov 2017

@emeli124 rado sa stalo

erickatt
14. nov 2017

@emeli124 to je psychika a ta tabletka PO. je to bordel, nejedz to , ti to rozhadze cele telo

iwulqa
14. nov 2017

Baby dalsi mesiac v tahu ja neviem co je s tym mojim cyklom uz 2 mesiace to vyzeralo nadejne ze sa ustalil a zase nic je 40 DC test negativny a MS nikde porazi ma s toho. Poradte nieco na cyklus dakujem.

iwulqa
14. nov 2017

Zienky moje krasne vy sa vyznate najlepsie vudite nieco?

trinka
14. nov 2017

Ahojte baby, ja sa hlásim z nemocnice, hcg kleslo čakám na kyret 😒😥

luta13
14. nov 2017

@emili31 som rada, ze to dopadlo tak, ako si chcela a dostala si MS 😉...Uzivaj deticky, ktore mas doma 🙂

danielina30
14. nov 2017

@trinka to mi je velmi luto. Drz sa 🙏🏻

luta13
14. nov 2017

@trinka to myslis vazne???...Boze, je mi to neskutocne luto 😢 ...Drz sa moja a skore zotavenie Ti prajem...Urcite si pobehaj potom vysetrenia, nech Ti zistia, preco sa babätko v Tebe neudrzi - to nie je normalne 3x po sebe 😔...Drzim palceky a verim, ze ak budes vediet, ako drobceka udrzat, ze prezijes zdrave tehulkovanie az do porodu 😘

emili31
14. nov 2017

@trinka ah yay :( zelam vela sil
@luta13 ..dakujem...ja sa tretiemu nebranim ale neskor :D aspon pol roka sa potrebujem vyspat..

luta13
14. nov 2017

@iwulqa ja nevidim nic 😒 ...nemas ostrejsiu fotku?

sandy152
14. nov 2017

@trinka ahoj, ked hcg klesa tak preco ta posielaju na kyret? Ved praveze ked pekne klesa nechavaju aby sa s tym telo same vyrovnalo ☹

luta13
14. nov 2017

@emili31 jasne, chapem 😉 ...Ked budes mat najblizisie //, hod nam sem fotecku, nech Ti mozem gratulovat 😘

trinka
14. nov 2017

@sandy152 majú podozrenie na mimomaternicove a aby ma nemuseli operovať skúsia vyčistiť najskôr maternicu či bude klesať

emili31
14. nov 2017

@luta13
urcite hodim, ak Pan Boh a PCO da 🙂..inak myslim ze toto je asi najnormalnejsia tema na MK...nehada sa tu, nikto sa tu nevyvysuje,.....baby si pomahaju, povzbudia...
@trinka pocuj..nebude lepsie bez toho kyretu..?predsa je to zasah do krcka..

sandy152
14. nov 2017

@trinka samozrejme nie som lekar, len ja mam taku skusenost, ze som si nasla na teste // ciarky, presne po 2 tyzdnoch odo dna ked mi meskalo som sla k Dr. a nevidela v maternici vôbec nic, hned v ten den som zacala spinit a mala podozrenie na mimomaternicove, Vzali mi hcg a mala som hodnotu nad 300. Dala mi papier do nemocnice s tym, ze mozno pojde o mimomaternicove a ked budem mat bolesti mam hned ist. No ked som prisla domov zacala som krvacat ako pri ms, proste som to dostala po 2 tyzdnoch. Chodila som kazdy druhy den na hcg a to pekne klesalo, o dva dni uz bolo len okolo 160, potom zase o dva dni 80 a tak klesalo az na 12 a uz sa to uzavrelo ako biochemicke. Neviem, ci si uz podstupila kyret ale ja ano pred tym ako som mala toto biochemicke tehotenstvo a viem, ze pokial by to naozaj nebolo nutne uz by som to neodpstupovala. Bola som zdrava nemala som ziadne problemy a po tomto kyrete sa mi nedari vôbec otehotniet. V akom tyzdni by si mala byt cca? Ja som mala byt v nejakom 6-7tt ked som sla k Dr. a zacala krvacat.

luta13
14. nov 2017

@prskavka2223 Tvoj test z 12.11...Ak maju byt // blizko seba, tak vidim dusika...Pozri trosku som test upravila...Ty si tam nazivo nieco videla? ...Testovala si od tohto testu, ci nie este?

trinka
14. nov 2017

@emili31 dvakrát som sa spontalne vyčistila ale telu strašne dlho trvalo kým sa spamätalo, už som z toho vyčerpaná. Tentokrát to nechávam na lekárov.

luta13
14. nov 2017

@kacenaaa je mi luto, ze tam musis lezat...Velmi drzim palceky, nech sa hematom vytrati a Ty si spokojne odkracas domov 😉...Boh s vami 🙏😘

luta13
14. nov 2017

@zuzana92521 na Tvojom vcerajsom teste vidim slabuckeho dusika - neviem, ci aj Ty to na tejto fotke vidis - nalavo od kontrolnej (je to Pepino, ci?)...Neviem, ci je tam naozaj, alebo mam len vidiny - velmi zlu foto si dala, je dost rozmazana, ak mozes, odfot este raz...Jednoznacne testuj za 2-3 dni...Drzim palceky, nech sa Tvoje pocity nemylia a najdes si // - ako po nich tuzis 😉...Hod zas potom foto, ak by si testovala 🙂

iwulqa
14. nov 2017

@trinka ahoj mozem ti povedat z vlastnej skusenosti prvy potrat 8/2015 ( hcg 2800 za 10 dni kleslo na 12 cca som bola 8 tt) tyzden v nemocke lebo som odmietla kyret kedze hcg klesalo maternica cista nedovolila som im sa vo mne vrtat. 6/2017 ( hcg 1350 do tyzdne 6) uz so do nemocky ani nesla chodila som len na sono k svojej a sledovanie hcg a 8/2017 uzavrete ako biochemicke kedze to bolo tak cca 3-4 tyzden v maternici nic nebolo vidiet daco videla v krcku ale nevedela na 100% co to je tiez mi tvrdila ze to moze byt mimomaternicove ale hcg bolo 530 a pekne klesalo.

luciskooo
14. nov 2017

@zuzannaaa
@luta13
@laydy7777 dievčatá dakujem za podporu ale zas a znova nič z toho.. :(

luta13
14. nov 2017

@luciskooo prisla MS?....Ci?

luta13
14. nov 2017

@iwulqa je mi to velmi luto, ze si si tymto peklom presla uz trikrat 😢😔

luciskooo
14. nov 2017

@luta13 no dlhšie som fuj nebola... Ešte v sobotu poobede prišla MS v plnej paráde .. No nič dalsie šance sú pred nami 🙂

luta13
14. nov 2017

@luciskooo jasne, nestracaj nadej 😉 ,...Co ma prist pride...Boh Ta zehnaj na tento cyklus 🙏 🙂

mimusa1997
14. nov 2017

Zlatička, prikladám aj fotecku nášho anjelika, <3 bije o 106 :3 Ked som bola na ultrazvuku pred 2 tyzdnami v piatok, bola som podla dr. 5+1 tt. Cize dnes som mala byt 7+5 tt. Dnes mi dr. povedal, ze som už 8+2 tt :D

zuzana92521
14. nov 2017

@luta13 jednoznacne hodim foto co a jak..aj mne sa tak zda ze som ho tam videla. Uz neviem co mam robit dnes ma neskutocne bolelo podbrusko, bradavky su citlive na akykolvek dotyk. Takato podrazdena a celkovo citliva som nebola uz davno. A ten testik som uz vyhodila, ale chcem zajtra skusit znovu co to dá 😀
@luciskooo to je mi luto ale nezufaj, ja vravim jedno ak Boh chce aby sa babtko narodilo, tak sa narodi a pride to necakane. Ver mi. Viem ale to je byt sklamana, kazdy cyklus cakat co z toho bude a nakoniec nic, ale ja verim, ze vytuzenych dvoch // sa coskoro dockas 😉 drzim palce a vela síl.

reyka
14. nov 2017

Baby vidíte tam niečo? 32 DC poobede