icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

romea
16. nov 2017

@linsss ahoj ozaj šak my sme používali ked som otehotnela s dcerkou, aj som nato zabudla, nam možno pomohol 🙂 lebo či to bolo na 100 percent neviem

romea
16. nov 2017

@linsss pre seed gel sa to volalo som si spomenula, my sme mali viacero problemov tak neviem či pomohol, ale ja si myslím že trošku aj ano, lebo ja aj v čase plodných dni nebolo toho hlienu až toľko a neviem aj či nebol zlý, ale aj keby aspon si poriadne užijete milovanie

http://www.preseed.szm.com/

laydy7777
16. nov 2017

@ivusik1111 cez internet som si to objednala vitex jahnaci 90tabl.okolo 20eur. 1 kazde rano na lacno. Uzivala som inofolik ale tablety 3 mesiace a zadarilo sa. Predtym to bolo 3 roky trapenia a robenia testou ovulacnych a teraz ani nevieme ako. Vyskusaj .kamaratke a mne pomohol mozno. Drzim palceky

looola
16. nov 2017

@linsss mala som to, ale zakaždým som otehotnela iné mesiace ako keď som mala ten gél. Takte za mna vyhodené peniaze.

miriamn76
16. nov 2017

@linsss aj nam pomohol. Myslim ze to bolo prave vdaka nemu cele mesiace nic a v decembri som ho kupila v januari som ostala tehu.

monyka25
16. nov 2017

Ahojte,tak vas poprosim o radu aj ja😊...mam sice este cca 5 dni do ms ale nedalo mi to,ked tu vidim tie testiky...snazime sa uz cca 1,5 roka z toho pol roka uz pod dohladom dr.

ivusik1111
16. nov 2017

@laydy7777
Ďakujem krásne vyskúšam lebo už som čítala od viacerych ze im infolic pomohol

prskavka2223
16. nov 2017

Ahojte babule. V utorok som bola u dokiho a vzal mi krv na hcg,lebo sliznicu som mala vysoku na to ze som mala v utorok 12 dni do MS tak sa mu to nezdalo. Citim sa velmi divne,krize,podbrusko a prsia bolia hrozne. Robila som si vcera aj dnes test a vidim tam dusika aj ked ho presvietim baterkou je vidiet...tak som volala za vysledky a sestricka mi povedala ze negativne. Tak nechaaapem stretla sa stym niektora z vas uz? Dakujeem

laydy7777
16. nov 2017

@prskavka2223 ahoj. Kamaratka mala to iste. A o tyzden krasne pozitivny tehu test a uz aj z krvi to bolo vidno. Pockaj este a uvidis. Drzim palce aby ti to vyslo.👍

prskavka2223
16. nov 2017

@laydy7777 dakujeeeeeeeem uvidiiim zase v sobotu skusim test a bud.utorok zase ku gyndovi tak ked bude dusik do utorka silnejsi tak snad mi krv zase vezme ❤🙏

laydy7777
16. nov 2017

@prskavka2223 drzim palce aby bol silnejsi. Ona bola pred dovolenkou asi 3 dni do mrchy a nic a po tyzdni z dovolenky isla zase lebo neprisli a dovtedy kolajnice riadne. Drzim palce nech je to aj tvoj pripad.

erickatt
16. nov 2017

@monyka25 nooo, aj by som povedala ze niečo. Skus cvaknut kusok inak, bez tieňa

monyka25
16. nov 2017

@erickatt uz som ho zahodila 🙁 to som este rano testovala,skusim este cez vikend😊

mimusa1997
16. nov 2017

Baby? Som 8+4 tt a prave som si nasla hnedy vytok :/ mate prosim skusenost? Moj dr. zajtra neordinuje takze nemam moznost tam ist iba ak na pohotovost ak by to bolo moc vazne. Viete poradit prosim ? :/ :(

ivusik1111
16. nov 2017

@mimusa1997
Radšej skoč na pohotovosť a neodkladaj to , nemusí to znamenať nič ale ja som najprv takto spinila a u mna to neskončilo dobre takze radšej zbehnú na pohotovosť

mimiqa
16. nov 2017

@mimusa1997 pohotovost...drzim palec 🤗

wewe28
16. nov 2017

nechápem po tom všetkom

milasik10
16. nov 2017

@mimusa1997 ja som mala hnedy vytok dost casto na zaciatku tehu, vzdy som s nim utekala na pohotovost. Pichli mi injekciu, nasadili lieky, raz som ostala na pozorovani. Po case to ustalo. Radsej ist 10x zbytocne ako neskor lutovat. Drzim palce 🙂

hennyinnsbruck
16. nov 2017

@maminka12345
@rebeka211
@laydy7777 ja som teraz otehu na prvý krát, chvalabohu. . Uvidíme za aký čas sa podarí teraz druhý krát. . No zloženie /vitamíny sa jej pozdávajú takže uvidíme. . Urobím ovu testy, hádam sa mi nič nerozhádže . .😊

miska_hryzka
17. nov 2017

@mimusa1997 ja som tiez tak spinila a u mna to znamenalo tehotensku pleseň..

ivusik1111
17. nov 2017

@wewe28
Dúfam ze v tvojom prípade to bude tehotenstvo a gratulujem a budú silnieť ... ja testom tejto značky už neverím ... stále mi duchovali a posledný mi ukázal toto a prišla ms snáď to nebude tvoj prípad držím pršteky

melindusinka
17. nov 2017

@luta13 ahojky moja,chcem sa Ta opytat ci je mozne mat druhu ciarku p lepenim mimo toho policka?

erickatt
17. nov 2017

@melindusinka asi ee, to skôr milimeter viac premočeny

melindusinka
17. nov 2017

@erickatt vsimla som si ju az po hodine ze tam je pozerala som iba na policko po testovani a sla si lahnut a potom ze idem vyhodit a vidim toto este sa mi to nestalo ale moze byt ako hovoris.🙂

wewe28
17. nov 2017

@ivusik1111 a koľko ti meškali než prišli? Ja dúfam, že to veru nebude môj prípad, vzhľadom na všetky tie príznaky čo mávam. Skúsim za pár dní ešte jeden.

kikha
17. nov 2017

Dobrý deň . Mala som nechránený sex pred 3 týždňami ...menštruácia mi mešká 5 dní.. žiadné príznaky nemám ale strašne ma bolia kríže a mám bolesť v podbrušku najviac keď prídem z vonku dnu. Spravila som si už aj test 3 krát všetky boli negatívne . Bazálnu teplotu som si predtým nemerala ale odkedy mi mešká menštruácia meriam si ju každé ráno a prvý deň meškania 37,4 teraz už len 37,2 aj ráno aj poobede .. skôr si myslím že mám zápal som z toho už viac ako týždeň totálne na prášky mám hrozný stres keď do 2 dní nedorazia plánujem ísť k doktorke

ivusik1111
17. nov 2017

@wewe28
5 dni ... neviem čo je to s tými testami ale tato značka mi stále duchovala ... dúfam ze tebe ms neodrazí a budes tehu 😘. Možno som aj bola tehu a potratila bohvie ... ;(

janamexico
17. nov 2017

@melindusinka negativny je mi to luto skus taky do prudu moco tietone nikdy nefungovali 😊

janamexico
17. nov 2017

@kikha necgcem ta posudzovat ked ta nepoznam ani neviem kolmo mas rokov jedine co ti mozem povedat podla priznakov ms pride moze sa stat ze aj mne musis sa chranit zabranis tym ochoreniam prenosom poh chorob a steru a nechcenemu tehu cho za doktorim alebo doktorke povedz co sa stalo a urcite ti zobere test na choroby tehu ako sa hovori toto ti slizi do buducna .este jedna otazka a chces byt tehu? Ak ano tak bech sa ti splni vsetko co si prajes 🙂

sharpey
17. nov 2017

@kikha a plánuješ tehotenstvo alebo nie? Testy sú negat?