Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tonjadabik2
Neviem prečo nás boh takto skúša :( je to ťažké ale verím ze všetko bude v poriadku a budeme šťastné . Viem , co teraz prežívaš , teraz hlavne nebuď sama , lebo ja som spravila tu chybu ze som chcela byt sama a bolo to este horšie :( buď obklopená ľudmi , ktorý Ta milujú ❤️. Čas lieči aj keď spomienky stále ostanú :(
@ivusik1111 neviem ani ja moja.. niesom sama som s detmi aj s manzelom ked pride z prace. nemozem byt sama vtedy mam slzy v ociach..a hlavne v noci je to najhorsie. cas vylieci mas pravdu. ale nikdy bolest nezmizne..aj keby bolo dalsie babo tak by som stale rozmyslala ako vyzeralo to predtym..srdiecko boli ale musime ist dalej..
@sevcikovaanna mrzi ma to moja..
@tonjadabik2
Najhoršie je to , ze som potratila doma a ver , ze by som sa najradšej odsťahovala , pretože mi to všetko pripomína , ten scenár a to všetko vidieť to malé bezbranne telíčko bolo to strašne , neprajem to ani najväčšiemu nepriateľovi 😢😢😢
@ivusik1111 o moje to ma mrzi a boli z toho srdiecko..ach je mi luto..toto nieje fer.. 😢
@tonjadabik2 ahoj viem co prezivas ja som pred 3 rokmi potratila dvojicky v 5 mesiaci a nemozem zabudnut na ich uz je to moke tretie tehu a som z toho na psychyku cas mozno lieci no spomienka a bolest stale zostane ja som bola opklopena ludni ani to nepomohlo musim chodit k psychologovi neviem sa s tym niako vysporidat ale zas viem ze ked sa mi malinka narodi mozno.sa to trosku uklepe no neviem.viem.ako sa citis a ziadne slova nevyrovnaju tu bolest jedine co mozem povedat je mi to luto a na viac slov niesom schopna lebo ani mna ziadne slovo nevedelo 😢
@janamexico moje to ma mrzi ach.. muselo to byt tazke..neviem si to ani prestavit. ja som male videla len na ultrazvuku taze spomienka je.my sme zapalili doma sviecku a o to to bolo lahsie.ze sme ho pustili do nebicka nech odide v pokoji. neboj babetko sa ti narodi bude dobre uvidis.uz to tak neboli ked nato nemyslim..len vecer je to najhorsie..ach ale ideme dalej a skusime znova.
@tonjadabik2 dakujem ja viem ze to preboli a sa ro upokoji co som si aj myslela ja vam z celeho srda prajem avy vam to vyslo tak pan boskobma.vela deticiek pre nas nam to trvalo podstate kratko ak si dobre pametam tak 2015 sa to stalo 2016 january som si dala prec danu a v marci som ostala tehotna ale nedarilo sa nam 🙂
@tonjadabik2 my sviecku palime kazdy rok a rok co rok uz to nieje take silne ale stale to tam je aj bude 🙏 su to moji ajielici ktory nas strazia 😇😇
@janamexico my sme zapalili v den zakroku a rozlucili sa aby mohlo ist do nebicka.. pekne rychlo si otehotnela Gratulujem.ale ten strach ze sa to stane znova nemas? my zapalime kazdy rok sviecku a aj pod stromcekom manzel povedal aby to babetko bolo s nami stale.strasne mi chyba..srdiecko boli..ach preco nam odislo?toto nieje fer! kolko uz mate anjelikov? my iba jedno.a dufam ze sa to uz nikdy nestane.😢
@tonjadabik2 ahojcek mi ma dvoch nase dvojicky 22 decemvra sme sa dozvedeli ze cakame dvojky chlapcekov a 5 januara uz im.nebilo.srdiecko ked sme.sa snazili.ajprv som.stresovala ze nemozem otehotniet potom ked som.otehotnela neverila som toma a kazdy druhy den do.12 tyzdna som si robila tehu testy potom som.si povedala ze to ajhorsie je uz na mnami ale omyl.pokracovalo to tak do 20 tt a az do teraz teraz malinku citim jasne pohyby ale ma.aj dni kedy je leniva a ja sa idem.zbaznitbeste ze mi chyba iba 12 dni do.porpdu uvidis vsetko bude dobre budes sa bat lebo si matka a ste rodicia ale tiez stres nieje dobry ani pre teba a ni pre momco a ako sa hovori silno tlacis nic nenatlacit 🙂
* biť srdiečko ...že aký preklep 😀
Baby prosim Vas co si myslite som mesiac po kyrete...v pondelok a utorok som mala ruzovkasty vytok, v stredu hnedy ale silny a vcera a dnes uz len trosicku hnedeho. Mam sa obavat ci to nie je nejaka infekcia alebo mam to povazovat ako co ? :( dakujeem
@wewe28 ahoj,som na teba myslela,super,ze fazulka je na poriadku. Uvidis 12.12. bude uz krasne byt srdiecko. Ja som vcera zacala slabo spinit,tak nasadeny duphaston,ale nasa larvicka je zatial nastastie ok,aj som ju videla aj srdiecko pocula. Tak verim ze to bude vsetko ok,ako pri prvej dcerke.
@janamexico boze to ma mrzi.. ale neboj vsetko bude ok a dobre to dopadne. ja uz asi nebudem mat manzel uz nechce a ja asi uz tiez nechcem neviem co citim momentalne mam v sebe chaos ked manzel nechce..ale zatial mame este cas rozmyslat uvidime.. ty sa drzkaj a neboj vsetko dobre dopadne.potom posli foto budem, sa tesit zlatko. Cmuk
Ahojte žienky, chcem sa opýtať čo môže znamenať krv vo výtoku ? MS mám mať o 13 dní, a toto sa mi stalo prvý krát.
@tonjadabik2 ahojcek samozrejme zd poslem.a uvidis vsetko dobre dopadne uvidis vdrim tonu a velmi vam drzim palceky vsade ok ?😊

@luta13 nie kleslo zase potrat 😢