Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@majka_3 vidiet tam ducha jeeee takze naháňanie začína no ja vam poslem foto mam posledný test ale urobím ráno lebo doteraz som robila vždy vecer. 😀 Poslem negatívny ok? 😀 a budeme hľadať 😀
@valika1210 jej super,ze nedorazila a zvikne ti niekedy.Sa z teba normalne teším 😀
Isabell vydrž este aj ked je to tažké ale každopádne pošli foto 😉
Lene27 tak potom budeme lúštit aj tvoje nezabudni fotiť
@isabella22 vitaj v klube 🙂 mám pocit, že všetky radi ocikávame tie papierové prúžky 🙂 je to ako choroba. a keď sa ti tam niečo ukáže tak, ako tebe, tak tá choroba sa ešte zhorší. Ešte na to nevynašli liek... 😀
@majka_3 neskutočné s tými testami...sa pretlačil? neskúšala si použiť aj ovu namiesto teh.? aj ovu by ti mal ukázať tehu, nie?
@karmela no ked som mala hak tak nikdy ale vacsinou tak jeden dva dni si pomeskala....takze sa vobec este netesim....stale je moznost.....a samozrejme ze som testla 😀 😀 chcete skumat 😀
@valika1210 no supeer ze mrcha nedorazila 🙂 test ??? 🙂
@karmela jee teda bol tam uz nieje 😀 😀 😀 ale brucho ma boliii 😖
posli jasne sprav test 🙂 😀 😀 😀 😀
@karmela najskôr budeme lúštiť majkine (to máme mikulášske prekvapenie), potom v tesnom závese moje o pár dní neskôr... som zvedavá 🙂 pobavíme sa...🙂
@valika1210 to je fajn, že ms nikde. som hneď od rána na teba myslela, že či náhodou niečo.
@valika1210 nieco sa mi tam mariiii 🙂 .. ale netmavne to 😔 😔 😔 ale mysilim ze nieje nic stratenee kym nepride ms
@isabella22 tak to si v mŕtvom bode... tak ako ja včera pri cúvaní do garáže...🙂 ani jedným, ani druhým smerom. Ináč ja som minule minula asi 10 testov za 5 dní... a ty si na tom ako?
@lene27 no ja kazdy den miniem 2 cize mozno rovnako ako ty...ale keby aj nie som tehu snazime dalej len budem sklamana ☹
@majka_3 sa ti vysušil ten duch, čo? ... potvora jedna. 🙂 keby sme boli v USA, tak by sme výrobcu zažalovali, proces vyhrali... (zabrnkali by sme na citovú stránku porote a zahrali to na citovú ujmu) a teraz by sme sa už váľali všetky v kope peňazí... a to by nám zdvihlo hladinu endorfínov a tým pádom by sme boli šťastnejšie a šups...a bábätká by tu boli hneď. 🙂
@isabella22 poznám, pred troma týždňami u mňa to isté, aj u majky a karmely a valika ešte čaká či príde MS ...je to hrozné sklamanie :( ale nie si v tom sama, ako vidíš. Ale zatiaľ nič nie je stratené, veď si len 9 DPO...hladina HCG sa vraj dvíha každé dva dni, takže skús ďalší až o tie dva dni. 🙂 bude to síce ťažké...neurobiť si test hneď ráno, ale skús to prekonať. 🙂
@majka_3 buď sa testy zbláznili, alebo ťa čaká druhá ovulácia tento mesiac. 🙂 však keď ste to možno na ten prvý pokus prešvihli, tak teraz by mohol byť druhý pokus...🙂 ja mám zase nižšiu bazálku ako pred ovu a pritom by mi mala už vyskočiť dohora...a ona nič. Tiež asi čakám na druhý pokus. 🙂 alebo neviem zmerať teplotu dig. teplomerom. To som ale dopadla.
@karmela jasné, že pokračujeme. 🙂 To, na ktorý deň máš OVU môže byť rôzne, zhruba však v strede cyklu, nie je to tak u každého. treba skúsiť ovu testy alebo sledovať výtok a bazálnu teplotu. Keďže mne teploty vychádzajú veľmi divne, nabudúce skúsim ovu testy...bodaj by to bolo až o rok a pol...:(((
@karmela dakujem pekne 🙂 no testiky slabucko duchuju netmavnu.....dnes som trosku citila brusko.....no zatial nic.....
Vidim ze majka uz testuje 😀 a je to tu 😀

@isabella22 nevidiiiiim nic :(((