icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

marienka1703
30. nov 2013

@isabella22 nevidiiiiim nic :(((

majka_3
30. nov 2013

@lene27 😀 😀 😀 😀 😀 vyzeralo to ako duch zeee 🙂 ale to sa len pretlacila ta ciarka teraz tam uz skro nic nieje vidno 😀 ja som vedela ze nemam skusat ci fungujuuu..uz nebudem....ako hovorim skovam si ich pred sebou 🙂 a necham len ovulacne 🙂

valika1210
30. nov 2013

@majka_3
@lene27
@karmela zdraviiim kocky....mrcha nedorazila....🙂 este je mozno nadej 🙂 no uz sa sledujem taaak ako nikdy predtym 🙂 inak ziadne pocity....a venovanie sa manzelovi moc nepomohlo 😀 😀

karmela
30. nov 2013

@majka_3 vidiet tam ducha jeeee takze naháňanie začína no ja vam poslem foto mam posledný test ale urobím ráno lebo doteraz som robila vždy vecer. 😀 Poslem negatívny ok? 😀 a budeme hľadať 😀
@valika1210 jej super,ze nedorazila a zvikne ti niekedy.Sa z teba normalne teším 😀
Isabell vydrž este aj ked je to tažké ale každopádne pošli foto 😉
Lene27 tak potom budeme lúštit aj tvoje nezabudni fotiť

lene27
30. nov 2013

@isabella22 vitaj v klube 🙂 mám pocit, že všetky radi ocikávame tie papierové prúžky 🙂 je to ako choroba. a keď sa ti tam niečo ukáže tak, ako tebe, tak tá choroba sa ešte zhorší. Ešte na to nevynašli liek... 😀

@majka_3 neskutočné s tými testami...sa pretlačil? neskúšala si použiť aj ovu namiesto teh.? aj ovu by ti mal ukázať tehu, nie?

isabella22
30. nov 2013

@lene27 no len horsie je ked sa pruzky minu a choroba sa zhorsi co potom?? 😀

valika1210
30. nov 2013

@karmela no ked som mala hak tak nikdy ale vacsinou tak jeden dva dni si pomeskala....takze sa vobec este netesim....stale je moznost.....a samozrejme ze som testla 😀 😀 chcete skumat 😀

majka_3
30. nov 2013

@valika1210 no supeer ze mrcha nedorazila 🙂 test ??? 🙂

@karmela jee teda bol tam uz nieje 😀 😀 😀 ale brucho ma boliii 😖
posli jasne sprav test 🙂 😀 😀 😀 😀

valika1210
30. nov 2013

Baby davno ste nic nehladali tak aby to nebolo take nudne 😀
tak ranny...

lene27
30. nov 2013

@karmela najskôr budeme lúštiť majkine (to máme mikulášske prekvapenie), potom v tesnom závese moje o pár dní neskôr... som zvedavá 🙂 pobavíme sa...🙂
@valika1210 to je fajn, že ms nikde. som hneď od rána na teba myslela, že či náhodou niečo.

majka_3
30. nov 2013

@lene27 ano ale jedine z ranneho.. 🙂 cize ovu vyskusam zajtra
no asi sa pretlacil ja neviem..proste videla som ducha som to odfotila ze ti to sem pridam a pozriem sa vidim tam poriadneho ducha to co som poslala...a kym som to poslala tak zasa slabulilinky duch tam ostal.

majka_3
30. nov 2013

@valika1210 nieco sa mi tam mariiii 🙂 .. ale netmavne to 😔 😔 😔 ale mysilim ze nieje nic stratenee kym nepride ms

lene27
30. nov 2013

@isabella22 tak to si v mŕtvom bode... tak ako ja včera pri cúvaní do garáže...🙂 ani jedným, ani druhým smerom. Ináč ja som minule minula asi 10 testov za 5 dní... a ty si na tom ako?

isabella22
30. nov 2013

@lene27 no ja kazdy den miniem 2 cize mozno rovnako ako ty...ale keby aj nie som tehu snazime dalej len budem sklamana ☹

lene27
30. nov 2013

@majka_3 sa ti vysušil ten duch, čo? ... potvora jedna. 🙂 keby sme boli v USA, tak by sme výrobcu zažalovali, proces vyhrali... (zabrnkali by sme na citovú stránku porote a zahrali to na citovú ujmu) a teraz by sme sa už váľali všetky v kope peňazí... a to by nám zdvihlo hladinu endorfínov a tým pádom by sme boli šťastnejšie a šups...a bábätká by tu boli hneď. 🙂

lene27
30. nov 2013

@isabella22 poznám, pred troma týždňami u mňa to isté, aj u majky a karmely a valika ešte čaká či príde MS ...je to hrozné sklamanie :( ale nie si v tom sama, ako vidíš. Ale zatiaľ nič nie je stratené, veď si len 9 DPO...hladina HCG sa vraj dvíha každé dva dni, takže skús ďalší až o tie dva dni. 🙂 bude to síce ťažké...neurobiť si test hneď ráno, ale skús to prekonať. 🙂

majka_3
30. nov 2013

@lene27 😀 😀 😀 😀 ty mas obcas take hlody 😀 😀 😀 😀 😀 😀 heheh 🙂
ovulacny 🙂 co hovoris?

lene27
30. nov 2013

@majka_3 že pekný 😀 😀 😀 😀 kedy si si robila? 🙂

majka_3
30. nov 2013

@lene27 teraz 🙂 a je tmavsi ako ked mi skoncila ovu 😀

lene27
30. nov 2013

@karmela myslím, že keď pošleš negatívny, my na ňom niečo uvidíme...🙂na 100%

karmela
30. nov 2013

@majka_3 je pekny.A to co znamená ked ti vijde taky ovulacny,Lebo poviem pravdu pri malej som ani nevedela kedy ju mam.Az nedavno mi doktorka povedala,ze mam od 13 dňa try dni ovulaciu s ľavého vajecnika 😀 takze to stále mam tak od 13 dňa ci kazdy mesiac inac 😲
@lene27 no pokračujeme ďalej jasne 😉

lene27
30. nov 2013

@majka_3 buď sa testy zbláznili, alebo ťa čaká druhá ovulácia tento mesiac. 🙂 však keď ste to možno na ten prvý pokus prešvihli, tak teraz by mohol byť druhý pokus...🙂 ja mám zase nižšiu bazálku ako pred ovu a pritom by mi mala už vyskočiť dohora...a ona nič. Tiež asi čakám na druhý pokus. 🙂 alebo neviem zmerať teplotu dig. teplomerom. To som ale dopadla.

karmela
30. nov 2013

@lene27 hej budete vidiet jednosmerku prikázaný smer 😀
Valika držím palceky silno silno

lene27
30. nov 2013

@karmela jasné, že pokračujeme. 🙂 To, na ktorý deň máš OVU môže byť rôzne, zhruba však v strede cyklu, nie je to tak u každého. treba skúsiť ovu testy alebo sledovať výtok a bazálnu teplotu. Keďže mne teploty vychádzajú veľmi divne, nabudúce skúsim ovu testy...bodaj by to bolo až o rok a pol...:(((

majka_3
30. nov 2013

@lene27 ze by druha? mam bolesti aj v podbrusku..ze by???? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 spravim rano a uvidime aky bude.....
@karmela kazdy mesiac je to inak..minuly mesiac som mala 26dc a teraz 18dc 😒

karmela
30. nov 2013

@majka_3 takze to je na dobrej ceste.

lene27
30. nov 2013

@majka_3 si robím srandu, druhá ovu by nemala byť, myslím.. 🙂 ale môžeš ju mať posunutú a možno, že príde až teraz. a ukazovali ti ovu testy, keď si testovala neskôr aj jednu čiarku? vieš, že čiarky, čiarky, jedna čiarka a teraz zase dve čiarky. 🙂

karmela
30. nov 2013

@majka_3
@karmela no ked pojdem najbližšie k doktorke tak sa jej nato opytam.Tie ovulacne testy mozno tiez vyskúšam len dúfam ze nebudú ako tieto naše s falsovanymi duchmi.

majka_3
30. nov 2013

@lene27 takto som to mala cize ovu bola na 18DC zodpovedal aj hlien

valika1210
30. nov 2013

@karmela dakujem pekne 🙂 no testiky slabucko duchuju netmavnu.....dnes som trosku citila brusko.....no zatial nic.....
Vidim ze majka uz testuje 😀 a je to tu 😀