Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janamexico robila som si tento rano a apsolutne noc na nom neni a len tak som si spravila aj teraz a toho ducha tam vazne vidim jasne je slabulinky mozno keby je lepsia fotka....dakujem a jasne xe uz nejdem skakat dva metre☺☺
@milos32nika21 ja tam vidim slabuckeho ducha. Drzim palec nech silnie
@ivusik1111 nemáš inak mam aj ja 🙂
@ivusik1111 nevidím nič
@ivusik1111 Ja tam nieco vidim,ale cela ta polovica je akasi ruzovkasta.
Nemas inu foto toho testu?
@ivusik1111 skor mi to pripada ako rozmazane ☹
@ivusik1111 nemas mas ducha...🍀
@ivusik1111 dúšik 😉
@milos32nika21 ja tam vidím pekného ducha tak držím palčeky nech silnie 😊
@karmela dakujem velmi pekne najblizsie budem az v pondelok testovat tak uvidime.
@milos32nika21 tak verím že bude už viditelnejsia druha čiarka 😊Ešte jedna tvoja
@sevcikovaanna ach Boze, preco?...Tak som verila, ze prides s dobrou spravou ☹ ...Je mi to velmi luto...Skore telesne i dusevne zotavenie prajem a najblizsie tehu uz len stupajuce Hcg a krasne // na testiku a samozrejme zdrave tehulkovanie az do porodu ❤
@janamexico mas planovanu SC, ci preco mas TP uz za 12 dni (pisala si to tu predvcerom), kedze pod komentami mas uvedene, ze si v 37tt...Prepac, no som asi prispata trosku a nechapem to 🙄
@225lenka25 nikto Ti neodpisal...Skus otazku polozit este raz, mozno Ti nejaka zienka odpise...Ja myslim, ze zalezi od toho, kedy si mala ovulku...Ak si ju uz mala a nahodou sa vam zadarilo, moze to byt uniezdovacie spinenie, neviem, je to len moj dohad...Uvidis, co Ti odpisu babulky a najlepsie bude, ak Ti tento mesiac uz MS nepride vobec a Ty si najdes svoje //...Drzim palceky 😉
@milos32nika21 pekny duch druhej / 😉...Verim, ze bude silniet!...Drzim silno palceky, ved uz dlhsie si tu nebola, bolo by nacase, nech silneju riadne a nech si uzijes svoje vytuzene tehulkovanie az do konca 😘
@ivusik1111 testik je trosku ruzovy v celej lavej polovici, ale vidim tam liniu akoby druhej /, je ruzova a vyraznejsia od toho rozmazaneho...Uvidis, ako Ti vyjde dalsi test...Drzim palceky 🙏❤nech su to Tvoje vytuzene a po trapeni zasluzene // 🙏
@karmela no moja, velmi si ma potesila 😀...Na moje meniny (13.12.) budu moje myslienky patrit len Tebe a babike krasnej...Drzte sa potom a verim, ze vsetko dopadne bez problemov...Tesim sa velmi na jej fotecku, bude to princeznicka ako sa patri...Pohladkaj brusenko za mna a este uzivaj poslednych zopar dni s kopancekmi...Ak mas aktualnu fotecku bruska, pridaj bud sem, alebo do IP 😘...Velmi rychlo Ti to tehulkovanie utieklo od prveho dusika 😉
@karmela posledny mesiac je zabijak...Clovek nevie, ako si uz lahnut, kedze "panom" nasho bruska je nase drobciatko a to sa v noci viackrat otoci a kedze nam nejde potom normalne lezat, musime sa stale prehadzovat podla neho...A to cakanie na prve okamihy s babätkom je v tomto poslednom mesiaci n e k o n e c n e!!!...No tesim sa s Tebou, ze coskoro ju mas u seba - nezabudni ziadat hned ako Ta zasiju bonding a prve prilozenie!...Ja som tak tento druhykrat lezala vyse 2 hodin bez prestavky s mojim anjelikom na holej hrudi - dodnes je to pre mna nazabudnutelny zazitok...Posli fotecku nejaku mega-gulatu cerstvu 😉
@karmela prilozenie ziadaj hned, ked pojdes na operacku, povedz im to, ze si po zasiti ziadas malu na prilozenie - mas na to uplne pravo a nemaju dovod Ti ju nedat - boli tu mamicky, ktore si toto pravo bezvyhradne vydobili - citala som viac takych pribehov!!!...Je to najlepsie pre matku a dieta...Tuto to robia automaticky a bez slova - tu je dolezity prave kontak matky a dietata - vazenie a meranie a ostatne hovadiny robia potom po dlhsej dobe, ved dieta nanarastie za tych zopar hodin 😉 ...Maleho zo mna vybrali, priniesli k mojej hlave, nech si ho pobozkam, ovoniam a hned ho niesli mojmu muzovi na bondig...Potom ma zasivali a nasledne ma odviezli z operacky na porodnu salu, kde ma cakal muz s malym na holom hrudniku...Hned ho davali z neho na mna, malicky sa na mne spokojne hemzil a po chvilke nasiel sam prsnik a hned sa prisal...No krajsi moment som nezazila v zivote, mozno prve kopanceky boli rovnako krasne...A ked si pocuckal kolostrum, zaspal na mne...Takto nas nechali vyse 2 hodinky lezat spolu...Potom ho brali, vazili, merali, obliekali a davali do postielky...Oboch nas naraz previezli na nasu izbu a tam mi ho nechali...Na noc ho porodna babica brala ku sebe a ked sa zobudil na kojenie, vzdy mi ho priviezla, potom prisla pre neho, ked sa nacuckal...Do48 hodin mi nabehlo normalne mliecko a odvtedy kojim dodnes...Stale si to spolu uzivame, je to nadherny pocit, moct mu stale dat kusok zo seba...Prajem to kazdej jednej zene...Druhe krasne obdobie po tehulkovani 😉...Takze moja, ziadaj prilozenie na dlhsiu dobu!...Si tvrdohlava a verim, ze si vydobijes svoje! 😇😘
@luta13 ahoj zlaticko a ty si este tu neuveris ale ked som tu isla presne som si spomenula na teba ☺☺ dakujem strasne chcem verit a dufat aj ked su chvile ked si nahovaram ze to zase nevyslo a uz rozmyslam ako sa s tym zase silacky zmiernit.
@sabinka277 je to tam !!! Gratulujem 🙂

@milos32nika21 ja nechcem byt zla ale mne tieto tycibkove robili strasne slabulinkych duchov ale na tomto nic nevidim mozno na inom by bolo vidiet ☹a respektivne na graf tak to som nikdy nerobila mozno babulky ti s tym pomozu viac drzim velmi palceky aby vsetko vyslo tak ako si prajes 😊