icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miska_hryzka
3. dec 2017

@karmela
@luta13 mne nechali malú počas celého šitia hodku a pol keďže som sa moc roztrhla a ešte potom ma s ňou nechali na sále. Nezabudni si ale na sálu zobrat deku, na to nás upozornili, tou ma s malou zakryli.

janamexico
3. dec 2017

@luta13 ano mamplanovanu sekciu mam uz 2 za sebouba cakam ma tretia ☺

sabinka277
3. dec 2017

@miska_hryzka vážne to tam nevidím len ja?? Lebo včera som si robila poobede ale a nič... Dnes ráno hneď po zobudeni a takáto... Minulý mesiac som mala všelijaké mi 10 dni meskali a nakoniec som dostala ale to bola čiarka minimálne viditeľná...

wewe28
3. dec 2017

@sabinka277 je to dosť viditeľná čiarka, takže isto to teraz vyšlo. Gratulujem a prajem aby silnela

miska_hryzka
3. dec 2017

@sabinka277 ja si myslim, zeže táto už je dosť vidieť 😉 hádam všetko pôjde, tak ako má 🙂

soncita22
3. dec 2017

@jaruskatt ahoj, presne toto urobil tento test aj mne, ak je teda z e-bayu...a tehu to nebolo...:( Prikladam aj fotku, aby si vedela porovnat...skus este radsej iny testik, ak mozem poradit....kiezby si to mala inak ako ja! Budem drzat palceky, aby ti to vyslo! 💕

janamexico
3. dec 2017

@soncita22 presne aj mne tieto palickove nikdy nefundovali su lacne a duchuju aj podla mna kazrtkove najlepsie su do prudo mocu ale kazda mame inu skusenost 🙂

soncita22
3. dec 2017

@janamexico Ja teraz netestujem ani ovu testami, ani nemeram BT...nechavam to uz tak lebo mi z toho zacalo sibat uz...ale sk by nahodou milostiva meskala, tak urcite nebudem testovat s tymito testami-stoja za backoru!
Pozeram, ze tebe sa to uz krati a za chvilku uz nebudes "kinderko" 😍 Budes mat babenko pod 🎄🎁

linsss
3. dec 2017

@luta13 dakujem krásne 🙏

janamexico
3. dec 2017

@soncita22 ano ano uz coskoro takto od pondelka po dialsi pondelok predpokladam idem sekciou tak dufamze pan doktor sa zlutuje ja jrdine som sa orientovala hlienom a ani ovu testi som nepouzivala lebo su to zbytocne peniazky vyhodene a bt sneviem.meriat a za twhu testiky som vyhodila minimalne moju vyplatu drzim palceky aby vam to vyslo.a tiez mam tvoje vytuzene.// uvidis urcite sa podari verim tomu 🙏👶😉

sabinka277
3. dec 2017

@miska_hryzka @wewe28 uvidím ako je najlepšie teraz testovať a kedy najlepšie ísť doktorovi...? Mam síce doma jednu babu ale tamto bolo iné 🙂

sabinka277
3. dec 2017

Baby mne to nedalo ja som si urobila aj poobede...

miska_hryzka
3. dec 2017

@sabinka277 tak už vážne gratulujem 😍

sabinka277
3. dec 2017

@miska_hryzka a to akože stávalo riadne to som skúsila len iný test... Skúsim ešte ráno a v utorok doktor ráno na krv myslíš ze mi bude vedieť povedať na sone

miska_hryzka
3. dec 2017

@sabinka277 na sone uvidi asi len gestacny vacok, chod az okolo siesteho týždňa to už by malo biť aj srdiečko.

sabinka277
3. dec 2017

@miska_hryzka a keď mi vezme krv? Ci? Keď ja už som nedočkava už by som chcela vedieť ci 100% alebo si to do myslím :D

sabinka277
3. dec 2017

@miska_hryzka jak viem ktorý týždeň... Sak som úplne po pletená teraz poslednú mrcha som mala 8.11.

wewe28
3. dec 2017

@sabinka277 tak je to jasné 😀 super 👏🏻

wewe28
3. dec 2017

@sabinka277 na sono je ešte skoro. Ja som bola teraz 5+2tt a ešte nebilo srdiečko. Myslela som si, že som 7+1tt podľa mrchy, ale bola posunutá ovu. Viem, že si nedočkavá, ale ešte by som počkala. Mne meškali 3 týždne pri prvej kontrole a aj tak musím ísť znova a niekoľko dní.

miska_hryzka
3. dec 2017

@sabinka277 tak na to, či si tehotná ti nemusi brať krv, na sone to už uvidí, ale len gestacny vacok.

wewe28
3. dec 2017

@sabinka277 záleží aj kedy si mala ovuláviu a @miska_hryzka má pravdu - krv brať nemusí. Mne ani nebral keď videl gestačný vak a malú bublinku v nej.

miska_hryzka
3. dec 2017

@wewe28
@sabinka277 tak, tak ani mne nebral krv, len videl vacok, potvrdil, ze nie je mimomaternicove a povedal, aby som dosla az v siedmom týždni, keď bude biť srdiečko.

luta13
3. dec 2017

@milos32nika21 ano moja, stale tu strasim, mam to miesto pozerania telky a citania knih...Tu ma to bavi a radujem sa s kazdou novou tehulkou 😉...Verim, ze vam to vyslo a ze drobcek sa uz riadne zakuratava v Tvojom brusku - ved je vonku zimisko hnusna 😉...Pekny zvysok nedele prajem a silnejuce // 😘

luta13
3. dec 2017

@sabinka277 krasne //...Velmi sa tesim s Tebou, ze Ti to konecne vyslo, nielen dusikovia...Prajem zdrave tehulkovanie a po prvej kontrole sa nam sem ozvi 😘

luta13
3. dec 2017

@jaruskatt pekny duch druhej ciarky...Testuj zas o 2 dni...Drzim palceky, nech // krasne tmavnu 😉

martusianka78
3. dec 2017

@sabinka277 krasne ciarky a mas darcek pod stromcek super🍀

sabinka277
3. dec 2017

@wewe28 @luta13 @miska_hryzka @martusianka78 baby lenže môj ma posiela už v utorok doktorovi chce vedieť co a ako... Jeho prvé babo.. 🙂

jaruskatt
3. dec 2017

@soncita22 asi mas pravdu 😞 druhý test mal uz iba 1 ciarku...

luta13
3. dec 2017

@sabinka277 tak v pondelok zavolaj svojmu Dr., ze ci mozes prist v utorok aspon na zistenie Hcg z krvi, nech je Tvoj muz spokojny, ze si tehulka a nech Ti da hned aj termin na dalsiu kontrolu 😉 ...Ach, ti muzi nedockavi! 😂

luta13
3. dec 2017

@jaruskatt kym nepride MS, nadej je stale...Skus testovat este za 2-3 dni ❤...a skus inu znacku testu, napr.Lady max 😉