Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milos32nika21 myslim na Teba, hod sem potom fotecku 😉
@luta13 budme musieť... A by som sa tam vybrala hneď v pondelok skúsim ešte zajtra ráno test.. Lebo tieto dva sú jeden pred obedom a druhý poobede..
@sabinka277 gratulujem krasne ciarocky prijemne tehulkovanie 😀
@janamexico ďakujem 🙂
@miska_hryzka @luta13 @wewe28 myslíte že nevadí keď mám zas dnes ráno o niečo bledsia čiarku? Je veľmi vidieť len trosku bledsia.. Nemusím sa báť ničoho ci?
@sabinka277 ak si testovala vcera a porovnavas to s tymto testom, tak sa to obcas stane, ze ciarka je bledsia...moze byt aj menej farbiva v teste...Ak mas cas, daj vsetky testy pod seba po poradi a hod sem foto 😉...Hlavne nestresuj, // mas krasne 🙂
@milos32nika21 ahoj, tak ako testovala si uz?...som nedockava, snad mas na teste silnejuce // 😅
@luta13 ahoj ale nie nemam som este len 7 dpo a ten dusik bol asi s pregnylu co som mala pichnuty minulu nedelu ten ma v sebe hcg ja som bola v pondelok vecer na iui tak mozno este niaka nadej je.
@milos32nika21 takze ste to vyriesili s iui...Verim, ze sa vam zadarilo!...Uvidis, ci pride MS...Prajem, aby neprisla...Mam jednu znamu z TT a ona bola teraz na vlozeni embryjka prvykrat v zivote a momentalne je uz v 14tt...Takze treba verit a nevzdavat to...Ona mala 2x mimomaternicove a prila o oba vajcovody ☹...Takze jedinu moznost mali takuto a vyslo im to hned...Prajem Ti krasny den 😀
@luta13 dakujem dakujem dnes vcera mi klesla aj teplota ale to mmoze byt aj uhniezdovanie budem sa modlit nech zajtra stupne.
@luta13 jasne hodím lekárovi som volala ze vo štvrtok ráno na krv mam prísť a aj ma pozrie tak uvidíme.. Podľa ms by to už mal byť 4tt
Baby tak tento mesiac,pár dní meškám..dnes som 34 DC..mám tak 30-32 DC priemerne..pepino ukazujú čudesné výsledky (raz sa mi zdá duch,raz nie)..a dnes pepino negatív a woman secret takto..necítim sa na mrchu..nič ma nebolí (bolelo ma na 29DC,som myslela že už mrcha a potom nič vôbec),ani prsia,zle mi je tak občas,ale to môže byť z hocičoho,mala som hustý biely výtok (pardon za konkrétnosti),teraz je ho už menej..už by som chcela vedieť čo a ako 😀..musím čakať,viem,ale ďalší názor ma poteší 🙂
@sabinka277 ved pekné silné čiarky máš 😉
@sara92 Na lady max je krasny dusik. Drzim palce, aby silnel.
@sabinka277 Pekné testíky. Ono nemusí byť stále rovnaká intenzita čiarky - niektoré majú silnejšiu koncentráciu HCG ráno a iné poobede. Testuj vždy cca v rovnaký čas, aby si videla rozdiel.
@sabinka277 velmi Ti drzim palceky, nech je to vsetko v poriadku 😉...Hlavne bud kludna a ver drobcekovi, ze je tam, kde byt ma ❤...Testy su oba super, nemas preco pochybovat o ich sytosti...To je tym, ze si testovala s rozostupom necelych 24 hodin, je to bezne, ze su rovnake, preto je lepsie testovat o 2 dni zas az ...Testni este v stredu a uvidis rozdiel medzi dneskom a stredou 😉

@luta13 zajtrarano sa chystam testovat aj ked to bude este len 7 den od ovulky ale mozno tam nieco uvidime.