icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
4. dec 2017

@sabinka277 este k Tvojmu postrehu, ze test je dnes bledsi...Vobec nie je, teraz pozeram riadne na tu fotku a dnesny testik ma farebne vyraznejsie bocne linie, tzn., ze je silnejsi...Ked lepsie na ne oba pozries, musis aj Ty vidiet rozdiel 😉

luta13
4. dec 2017

@sara92 na pepine sa mi mari nejaky tienik - mozno zle odfoteny test, ale na modrom testiku vidim slabucku druhu /...Drzim palceky, aby silnela...Testuj zas tymto modrym testom, nech mas s cim porovnat 😉

sara92
4. dec 2017

@ejuska2586 @zora2018 @luta13
Babyy,ďakujem,potešili ste ma 🙂..a nemôže to byť kanálik?Ono dosť dlho trvalo,kým ten modrý woman secret vyschol..ale celý čas sa mi zdalo,že tam niečo je..potom asi po 15-20 min.uschol a vidím toto..a ten pepino nič..juuuj..a keď ani neviem kedy bola ovu tento mesiac..ale predpokladám,že okolo 16dc (podľa ovu testov)..nie je to málo na taký deň?..neskôr som prechladla,takže sme od 20dc nesnažilkovali,až neskôr zase..

sara92
4. dec 2017

@zora2018 Áno,na spodnom vidím čiarku..a je tam,kde má byť 🙂

rebeka211
4. dec 2017

@zora2018 Ahoj.Neviem,ci mas ten isty test,ale mas pravdu,ta ciarka by mala byt na opacnej strane. 😔

mimiqa
4. dec 2017

@rebeka211 tak to ano na opacnej..som v soku...kolko ti meska??

rebeka211
4. dec 2017

@mimiqa mne nemeska 😉
Moj test je z min.roka 😝

janamexico
4. dec 2017

@zora2018 tymfo kazetkovym a palickovym.neverim rozmacaju sa zafarbuju a duchuju najlepsie do prudu mocu 🙂 test co si robila je chybny 😝

janamexico
4. dec 2017

@sara92 skus tie co davas do prudu mocu tieto palickove duvjuju ale na modromsa mi nieco mari🙂

janamexico
4. dec 2017

@sara92 ciarka musi vidiet do 5 min po limite je uz neplatny moze byt ze si namocila viac a ciarka sa rozliala v kazdom pripafe skus iny a o dva dni drzim palceky 😉

mimiqa
4. dec 2017

@rebeka211 taaakkk nevadiiiii teda to by bol rok 🤣🤣.....aa co mame?? Bambulku ci futbalistu???

rebeka211
4. dec 2017

@mimiqa chlapec,ale hodila by sa do partie aj baba,takze mozno po novom roku ideme na to. 😎
A teraz sa asi znova zasmejes.Kukla som do kalendarika a mne ozaj meska 😂 8dni.Po porode to mam strasne rozhadzane a neviem ako si upravit cyklus,aby bol znova pravidelny. 😒

sara34valentina
4. dec 2017

@rebeka211 cyklus si vies upravit Spirulinou (3-4ks denne) bude presny a Este to Mas Aj 100%prirodne a zdravo

mimiqa
4. dec 2017

@rebeka211 skus cajami alebo utrogestanom....xixi vidis zeby???🤗😗samozrejme ze to chce bambulku...ja mam 13 rocnuu pubiska na totalku....prijala by som vajcaka maleho zas😉tiez hadam po novom roku to vyjde...

nellynnnka
4. dec 2017

Baby ... citlivost tehu testy 10/mlu
Je dost citlivy aky mal byt najcitlivejsi tehu test? Nevyznam sa v tom ...

Obiednala som si one step cez ebay 10/Mlu
A dnes mi ukazal slabu ciarku no nesedi mi to do menstruacii mam 6 Dni a nemam sajnu kedy bola ovulka mohla byt skor mohlo by to myt mozne ..ale aj nemozne .. viete mi poradit aka citlivost testu je dobra ? Dakujem 🙂

rebeka211
4. dec 2017

@sara34valentina
Dakujem baby.
A o tej spiruline som uz niekde citala a chvalili ju,tak skusim aj to,ked je to na prirodnej baze. 😊

@mimiqa Tak drzim palce,aby vam to cim skor vyslo.To uz mas teda riadnu babu a skoro dospelu 🙂

rebeka211
4. dec 2017

@nellynnnka 10tka je najcitlivejsia,takze si hadam dobre objednala. 😉

nellynnnka
4. dec 2017

@rebeka211
Kedy take testy dokazu zaznamenat .. tehotenstvo ? 🙂

rebeka211
4. dec 2017

@nellynnnka Tak teoreticky za 2dni by si uz mohla testovat.Ale nemusi to zachytit kazdy 10tkovy test,naozaj zalezi skor od kvality.Ved uvidis,mozno budu super tie co si objednala.

mimiqa
4. dec 2017

@rebeka211 jojo..je a riadna..170cm....baba riadna...rok 2018 je nas 😙

rebeka211
4. dec 2017

@nellynnnka
Aha,az teraz som si vsimla,ze uz si mala nieco na teste.Kludne si mohla mat skor ovu a test uz to dokazal zachytit.Ak chces,pridaj test a zhodnotime 😉

nellynnnka
4. dec 2017

@rebeka211 Aj minuly mesiac som mala duchov a nakoniec som mala MS nechcem sa vopred tesit alebo mat nadej minuly mesiac ... som si robila 3x
Clear blue ukazal mi pekny krizik alebo plusko ... a nic tak ze neviem co si mam mysliet ci mi vobec nejaky Iny nieco ukaze tyez

nellynnnka
4. dec 2017

@rebeka211 upravena fotka co si Myslis?

rebeka211
4. dec 2017

@nellynnnka Tak to je riadna palica.Ak je ruzova,tak nie je o com. 😉
Aj tieto testy som mala a mne prvy x ukazali na 10.dpo,cize 4dni pred ms.
Testni zase o 2 dni a daj nam vediet,ale ja si myslim,ze by sa ta druha / len tak neukazala. 😉

nellynnnka
4. dec 2017

@rebeka211 No ak su vazne dost citlive ..Tak
Mozno ... je to tam dufam ze vydrzim 2 Dni
Dakujem 🙂 dam urcite vediet 🙂

rebeka211
4. dec 2017

@mimiqa Ja v to dufam,ze si najdem v r. 2018 krasne //.
Aj tebe drzim velmi palce 🙏😉

mimiqa
4. dec 2017

@rebeka211 dakujem 😙ja mam vklad v januari...v juni aj teraz v novembri som prisla o babo..plus 2 operacie....potesilo by ma to velmi mat toho krpceka 🤗ajj teebbee vela sily nech sa zadari

mimiqa
4. dec 2017

@nellynnnka xixi..paradaa...len tak dalej 🤗

mimiqa
4. dec 2017

@luta13 juj co to citam..manzelik bol najprv proti??? Treba nanho sadnut a nepustit🤣ak budete planovat druhe

nellynnnka
4. dec 2017

@mimiqa boze dufam ze sa nesklamem ze to nieje falosna druha ciarka ako vzdy :(
Ale dakujem velmi pekne 🙂