Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sara34valentina ahoj, akurát som čítala o spiruline.. prosím ťa ako si ju užívala? Lebo dočítala som sa 5 tabliet 3 krát denne..... sa mi to vidí byť veľa akosi ... a ešte otázka nevyhádzala si sa z nej? Lebo pri bylinkových čajoch sa mi stáva, že to preženiem a hneď vyzerám ako v 15tich :D
@mimiqa kyselinu listovu .. beriem
Teda ak si spomeniem
Ze by som mala ...
A snazim sa jest zdravo ... uz asi tyzden nieje to boh vie co ale
Umna vyhra :D
Vypnut sa bohuzial
Neda .. stale na to myslim .. musim zachovat klud .. :D
@nellynnnka skus aj ceecko a matersku kasicku..ta je zazrak ze hotovy..ja berem este aj zinok
@mimiqa som v zahranici asi tazko zozeniem
Matersku kasicku
Ale zinok a cecko si kupim
Dakujem za rady 🙂
..
@nellynnnka zinok je fajn..podporuje tehu...drz saaa 😉
@mimiqa ja som mojho doslova znasilnila 😝 pisala.som.mu z roboty v tedu a v tedy pridem bud pripraveny 😝 sorry za detaily ale je mi to smiesne kto moze povedat teda aky chlap moja vlastna zena ma znasilnila 😂
@janamexico to sa ani neda..moj ked pride kukne na mna a uvidi moje oci tak podareny zase sex ja sa zacnem smiat...a je po romantike🤣😁sme potvorky..co uz snimi 😉
@mimiqa tak tak to je taka nasa anegdota 😝
@janamexico tak im treba ne?? Nech vedia co maju doma 😊😃

@nellynnnka teraz vypni...pockaj tri dni testni zas...zacni dajake vitaminy brat..tiez som za zeleninu a ovocie..no dnesna zelenina a ovocie stoja za prt....