icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mimiqa
4. dec 2017

@nellynnnka teraz vypni...pockaj tri dni testni zas...zacni dajake vitaminy brat..tiez som za zeleninu a ovocie..no dnesna zelenina a ovocie stoja za prt....

val9
4. dec 2017

@sara34valentina ahoj, akurát som čítala o spiruline.. prosím ťa ako si ju užívala? Lebo dočítala som sa 5 tabliet 3 krát denne..... sa mi to vidí byť veľa akosi ... a ešte otázka nevyhádzala si sa z nej? Lebo pri bylinkových čajoch sa mi stáva, že to preženiem a hneď vyzerám ako v 15tich :D

nellynnnka
4. dec 2017

@mimiqa kyselinu listovu .. beriem
Teda ak si spomeniem
Ze by som mala ...
A snazim sa jest zdravo ... uz asi tyzden nieje to boh vie co ale
Umna vyhra :D
Vypnut sa bohuzial
Neda .. stale na to myslim .. musim zachovat klud .. :D

mimiqa
4. dec 2017

@val9 ahoj..ako??

mimiqa
4. dec 2017

@wewe28 ahoj tehulka ako??

val9
4. dec 2017

@mimiqa ahojky ..supiš oddýchnuto a zavalená prácou, ale víkend bol super .. aký si mala víkend? 😘

mimiqa
4. dec 2017

@nellynnnka skus aj ceecko a matersku kasicku..ta je zazrak ze hotovy..ja berem este aj zinok

mimiqa
4. dec 2017

@val9 v sobotu na domceku som pomahala..potom oslava vcera veget.prehovorila som draheho si predstav zahral si kaarty so mnou..jak male decko som sa citila 🤗....

val9
4. dec 2017

@mimiqa hlavne, že si trochu vypla 😘 ja som vypínala piatok zas telefóny firemné aj mne aj drahému ... ako v rozprávke sme sa mali 😇 pošlem ti foto z túry do správy? normálne som ochotná sa presťahovať do Tatier 😍

mimiqa
4. dec 2017

@val9 posli...juj poznam...boli sme na Novy rok aj teraz v lete v Tatrach....noo celkovo Slovensko je nadherne...aj Slovensky raj...kazdy kutik ma caro

wewe28
4. dec 2017

@mimiqa ahojky. Máme sa dobre, ale unavenoooo. Tak by som spala. Ozaj cítim pár posledných dní strasnú
únavu a bolesť podbruška. No inak mi nič nie je 😀

wewe28
4. dec 2017

@val9 ahoj hviezda. tak pozerám (teda čítam), že wellness pobyt sa vydaril. To je super 😀👍🏻

mimiqa
4. dec 2017

@wewe28 tak maternica sa roztahuje..to je len dobre..unava je ktomu tiez...aa chute??

nellynnnka
4. dec 2017

@mimiqa som v zahranici asi tazko zozeniem
Matersku kasicku
Ale zinok a cecko si kupim
Dakujem za rady 🙂
..

mimiqa
4. dec 2017

@nellynnnka zinok je fajn..podporuje tehu...drz saaa 😉

wewe28
4. dec 2017

@mimiqa nemám žiadne. Jem bežné veci ako doteraz...len troška viac. Možno ešte prídu.

val9
4. dec 2017

@wewe28 vydaril, vydaril ..dokonale sme si oddýchli 😍 po tom novembri blbom 😒

wewe28
4. dec 2017

@val9 Tak to je dobre. Aj ja by som potrebovala vypnúť...ide na mňa steašná únava v posledné
dni. No musím ich prečkať 😉

val9
4. dec 2017

@wewe28 a na pár dní si sa nechcela vypísať na pn?? 😘 nech vyložíš nohy a oddychuješ ? No zrelaxovali sme všetko super a teraz si môžem dávať dokopy tvár.. lebo ja neviem čím to je, ale za každým keď sme niekde odcestovaní vrátim sa vyhádzaná 😒

mimiqa
4. dec 2017

@wewe28 tu pnku si vybav na par dni..alebo dokonca roku

val9
4. dec 2017

@mimiqa pocuj od kedy sim sa vrátila z prace mam mravcenie ako pred ms v podbrusku to uz moze byt ovulka? Nejako skoro nie ked mi minuly týždeň skoncila ms🙈😬

mimiqa
4. dec 2017

@val9 vsak minuly tyzden a ovulku mas rozne..mohla sa priplazit skor z tych nervou..a meskal ti menzes...mavas hlien?? Tak sup sup milovanie dnes ved😉

val9
4. dec 2017

@mimiqa taky jemmy som mala
..nuz asi si znasilnim chlapa😂😂😂 boze vyznat sa v tom cykle je ako studovat bermudsky trojuholnik😂

mimiqa
4. dec 2017

@val9 to je cele zle..vzdy aj podla hlienu som bola v tom ze mam na 12 ty den a prt..podla ultrazvuku mam presne na 14..aj ja dnes mam v plane znasilnit xixi🤣🤣🤣🤣tak ja zahram teda ponuknem sa mu ze mu urobim masaz aa vzdy to skonci inak..🤣😁😄

val9
4. dec 2017

@mimiqa hehe ty potvorka ...no uvazovala som ze si kupim ovu testy ale to uz by som asi zbankrotovala cize nechame to na náhodu 😉😁😁

janamexico
4. dec 2017

@mimiqa ja som mojho doslova znasilnila 😝 pisala.som.mu z roboty v tedu a v tedy pridem bud pripraveny 😝 sorry za detaily ale je mi to smiesne kto moze povedat teda aky chlap moja vlastna zena ma znasilnila 😂

mimiqa
4. dec 2017

@janamexico to sa ani neda..moj ked pride kukne na mna a uvidi moje oci tak podareny zase sex ja sa zacnem smiat...a je po romantike🤣😁sme potvorky..co uz snimi 😉

mimiqa
4. dec 2017

@val9 ziadne testy..pekne milovanie ci znasilnenie..ved mozu zdrhnut 😄🤣

janamexico
4. dec 2017

@mimiqa tak tak to je taka nasa anegdota 😝

mimiqa
4. dec 2017

@janamexico tak im treba ne?? Nech vedia co maju doma 😊😃