icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nellynnnka
5. dec 2017

@kacenaaa za pozitivny ho este neberiem ... nejako sa mi to nezda neviem kolko som dpo...
Ako naschval tento mesiac som .. si nerobila ziadne ovu testy .. pred paru dnami ma pobolievalo pod bruskom brala som to ako ovu ale .... test by mi neukazal slabu ciarku ak by ovu bola pred 3-5 dnami ..cize neviem ... nedavno som si robila test .. ta ista znacka one step ..
Viem ze mam cakat no nedalo mi to :D
A je trosku silnejsii alebo druha ciarka trosku vyraznejsia od poobedia

nellynnnka
5. dec 2017

@kacenaaa a k tomu mam take citlive prsia .... ze sa v noci ani obratit na bok
Nemozem ..
Neviem to opisat ako keby som Mala svalovku nieco podobne ...
Ale pripisujem to .. ms
Ktora ma
Pris o 5 dni
A vydrzat neviem ...
Strasne ma to stve ze uz 4 testy som mala slabo pozitivne a neviem na com som ine priznaky vobec nemam :D

sabinka277
5. dec 2017

@nellynnnka skus digitálne mne ukázal plusko a 2-3

sabinka277
5. dec 2017

@sabinka277 ten je nqjpresnejsi

nellynnnka
5. dec 2017

@sabinka277 neviem ci to nieje skoro mam 5 dni do Ms
Neviem ci mi nieco ukaze .. citala som ze niesu az take ..Citlive

janamexico
5. dec 2017

@nellynnnka podla mna toto mozes brat za pozitivny ale urvite otestuj o dva dni mne digi ukazal par dni.po duchovi na ob.tetoch tiez mi ukazalo plusko 2-3

nellynnnka
5. dec 2017

@janamexico nemyslis ze
4 Dni do ms je skoro na digi???

janamexico
5. dec 2017

@nellynnnka neviem digi je 25 ale zalezi kedy bola.ovulka co som.pochopila ani ty presne nevies...skus niaky iny testil za take dva dni a potom.az po datumu ms skus digi to by ti uz urcite malo ukazat ale pre mna tento testik je pozitivny viditelna druha ciarka ja ked som otehotnela tieto som moc nskupovala skor do.prudu mocu tam.kde su dve ako je rapid clear ale to u je na tebe 🙂

nellynnnka
5. dec 2017

@janamexico asi skusim nieco lacnejsi .. a ak mi bude meskat skusim digi je to rozumejsie ako vyhadzovat peniaze len tak 😂😁😂
Dakujem za radu 🙂

janamexico
5. dec 2017

@nellynnnka prosim ja som bola blazon testovala kazdy den ale mas prdu a nie zac na sme tu pomahat si 🙏🙂

nellynnnka
5. dec 2017

@janamexico ved ja som na tom .. tak isto
Nedam si povedat ..
Niekde som citala ze ..aj ovu test moze zaznamenat tehotenstvo sice sa mi to nezda ale mam zvysne ovu testy tak som skusila ... a test je dost silny teraz sa obavam ze ..
Co ak tie citlive prsia a pobolievanie v pod brusku je vlasne ovulka ?? :D
Tu je foto posud sama
Na to ze ... mam slabu ciarku na tehu teste ..
Je ovu dost divny 😏

janamexico
5. dec 2017

@nellynnnka na to som sa pytala niekedy aj ja ale pokiat tehu test ukazal ze si tak si vydzr aspon dva dni a urob znovu tehu testik mal by silnut tehu testy ukazuju tehu 🙂

looola
6. dec 2017

@nellynnnka tehotenský test máš jasne pozitívny 🙂. S ovu testmi skúsenosti nemám.

nellynnnka
6. dec 2017

@looola Pokial
Nebudem mat kolajnicku asi neuverim .. take slabe ciarky som uz mala a .. nic z toho musim pockat aj ked mi to uz ani spat neda ale ... vy baby ma tu viete povzbudit a velmi sama bez vasich rad a nazorov by som to nezvladala 🙂

danielina30
6. dec 2017

@nellynnnka podla mna si isto tehotna. A ten ovu test to tiez potvrdil.Drzim palce 🙏🏻

lenakiss
6. dec 2017

@nellynnnka ja som mala na tehu teste silnejsieho ducha a ovu bol až moc pozitivny 🙂

kukurica77
6. dec 2017

@nellynnnka mozes sa potichucky tesit. Drzim palce,aby silnel kazdym dnom a babatko sa pekne zabyvalo❤🤰

sabinka277
6. dec 2017

@nellynnnka no je pravda ze ja s si robila keď mi 5 dní meskali.. Ale oni píšu ze 5 dní popredu sa môže testovať... Napíše aj 1 týždeň..

ejuska2586
6. dec 2017

@nellynnnka Ovu test ti moze ukazat tehotenstvo. To, ze mas na tehu teste ducha a ovu je takyto silny znamena len jedno - si tehotna. Tisko gratulujem a prajem bezproblemove tehotenstvo s krasnym batoztekom stastia v naruci na konci 🙂

kacenaaa
6. dec 2017

@nellynnnka digi by bol už pozitívny nestresuj

nellynnnka
6. dec 2017

@lenakiss ty skor mas krasnu kolajnicku ...
Ja mam este stale len slabeho ducha gratulujem ti ❤️

nellynnnka
6. dec 2017

@ejuska2586 dakujem velmi pekne ... dufam ze mate pravdu ❤️❤️

nellynnnka
6. dec 2017

@kukurica77 dakujem velmi pekne ...
Dufam ze po 3 dlhych rokoch snazilkovania je ... to konecne tam ❤️

nina88
6. dec 2017

@nellynnnka skús Gd mama test ale to pero. Mne ukázal najpresnejšie a najskôr. Dva dni po tomto pozitívnom som ešte mala digi negatívny

nellynnnka
6. dec 2017

@nina88 som v zahranici taky tu nezozeniem

laydy7777
6. dec 2017

@nellynnnka ja som mala to iste. Pichanie podbrusku a bolest prs. Urobila som si ovu test mega pozitivny 3 dni po mrche a potom o tyzden tehu a mega kolajnice. Tak to moze byt aj tvoj pripad. Drzim palce

monika2101
6. dec 2017

@nellynnnka kolko dpo si? 😊

terry658
6. dec 2017

Ahojte potrebujem dalsie oci. Dnes je to 47 DC. Nestihla som si spravit test rano,ale teraz mi vysiel takto. Ja tam nieco vidim. Druha foto je porovnanie so starsim tehu testom,ked som bola asi v 10 tyzdni.

trinka
6. dec 2017

@terry658 niečo sa tam črta ☝🏻😉✊🏻✊🏻✊🏻

maciatko950
6. dec 2017

@terry658 niečo sa črtá koľko ti mešká ?