Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nellynnnka treba prestať pomaly... pomaly znižovať počet cigariet 😉
Ahojte žienky.. Potrebovala by som poradiť.. Mrcha mi meškala týždeň, čo u mňa není zvykom..začalo mi bývať na zvracanie, začala sa mi dosť točiť hlava, tlaky v podbrušku, malatnosť..tak som mrchu očakavala ale nič.. Potom som začala mat také slabulinke krvácanie.. Trvalo to asi jeden deň.. Spravila som si teda tehotensky test .. Najprv som tam nevidela nič, no keď som sa pozrela lepšie.. Zbadala som tam slabunku čiarku.. Myslíte si že môžem byť tehotna?Prosím vás poraďte mi...doktorka ma dovolenku.. 😔
@nellynnnka Ja som fajciarka... poradím ti ... snaž sa zamestnať a postupne znižuj aknnedokazes prestať. Sú zienky čo to dokázali hneď od pozit testu... a su take čo znižovali ... a sú aj take čo neprestali vôbec... fajčila som pri prvej... (obmedzila som to na občas. A na najslabšie ) keď sa narodila akoby utalo... z minútu na minútu som prestala- sekla som s tým na šesť rokov. Teraz som opäť rok fajčila a až teraz po mimomaternicovom opäť sek a zo dňa na deň - už 16 dni ani jedna 🤷🏼♀️
@nellynnnka prepáč, nie nepochopia ani (ex)fajčiarky. Sú to len výhorovky. Nič viac. Vôbec to nie je ťažké. Jednoducho sa rozhodneš a odložíš. Vždy keď strčíš cigaretu do úst, pomysli na to, koľko sĺz a snahy ťa stálo, aby si bola KONEČNE TEHOTNÁ. Budeš riskovať kvôli nikotínu, kvôli blbému zlozvyku? Aby si nepribrala?
Daj si jablko, žuvačky, studenú vodu, tic-tac, to je úplne jedno. Je to len v tvojej hlave. Tvoje telo nepotrebuje nikotín. Tvoj malinkatý človiečik, ktorého konečne nosíš pod srdcom, tiež nie.
Pekne sa odhodlať a hurá dotoho! Držím palce!
@biann hod sem foto testíku 🙂
@trinka ja som prestala tiez zo dna na den a ani neviem ako ale asi tym ze mi nechuti fajcit 👏🏼👏🏼👏🏼 Od utorka žiadna 🚬 👍🏼 A ani ma to neláka 😉😉😉👏🏼👏🏼👏🏼
@monika2101 tak si držme palce ... 🙆🏼♀️✊🏻😁
@simonkazga dakujem .... jasne ze je to len o zlozvyku od ktoreho sa musi clovek odnaucit je to tym ze mi nieje zle ..
A na cigaretu mam bohuzial vetsiu chut ako predtym no nefajcim nefajcila som dnes ani neplanujem si dat aj ked Ma to laka
@monika2101
Neviem či tam bude niečo vidieť, lebo na živo je to slabunka čiarka..
Da sa obmedzit na 1-2 denne
Ale aj to skodi ... :(
@trinka
Snazim sa ...
Dnes som este nefajcila nemozem
Povedat ze sa to neda vydrzat no laka ma To a viem ze aj jedna skodi potom mam.. vycitky @vyhuelka
@trinka
Urcite 🙂
@biann no aj som ju upravila v programe ale nic tam Nieje 😕
Ďakujem.. Uvidím ako to bude ďalej.. Minulý rok mi test neukazoval nič ale bývalo mi taktiež na zvracanie, mrcha nechodila, tak som išla doktorke a Po vyšetrení mi povedala že som tehotná.. Dosť ma to prekvapilo keďže test nič neukazoval a s priateľom sa o babo nesnažíme.. Ale bohužiaľ som o pár týždňov som dostala silné krvácanie a potratila som.. ☹
Ďakujem vám zatial za názor
@nellynnnka viem že lekári odporúčajú znižovať dávky... ak nevydržíš nevadí, maj však na mysli tvoje bábo 🙂 ja osobne by som nefajčila, poznám však aj také čo fajčia aj 2 krabičky a to majú pred porodom 😒
@vyhuelka zatial sa drzim a myslim si ze sa to vydrzat da
Ked cigarety nahrdadza jedlo inac to nejde 😁
@biann
Upravila som je tam slabulinka čiarka 🙂
@nellynnnka samozrejme že škodí, ale ja som bola pred deviatimi rokmi tuhý fajčiar. Červene a aj 15-20 denne. Stiahla som to na 1-2 slimky... aj to nie každý deň. 😉
@terry658 tak nech je tak ako si ty praješ 😊
@trinka
Budem sa snazit aj ja ...
Skor to je v tom ze nepracujem
Som doma .. a z nudy .. asi skor by som si zapalila .. ale dnes som nemala ani jednu .. a zvladammto
@nellynnnka držím ✊🏻✊🏻✊🏻
@ivusik1111 gratulujem 🙂
Nemôžem tomu stále uveriť normálne sa klepem ❤️
@ivusik1111 super gratulujem
@nellynnnka ahoj ja som pri druhej dcere fajcila cely cas okrem dvoch tyzdnov kedy som sa snazila prestat ale bola som taka nervozna,dr mi povedala ze tie nervy a stres dietatu skodia viac ako nikotin tak som to obmedzila na dve denne dceru mam zdravu krasnu stastnu
@ivusik1111 no vidíš , aka krásna halucinácia 😃😃😃
@dana90 kedze som sa snazila 3 roky ... a mam neskutocny strach ci bude vsetko v poriadku kedze som este len na zaciatku tehotenstva ...
Si myslim ze sa musim posnazit napriek stresu mozno den dva to nebude lahke ale dam to ... zatial stres nemam ...
Mam chut na cigu ale stress urcite nie ..
nikdy by som si neodpustila ak by sa nieco stalo len preto ze som si nedokazala odpustit cigaretu ... 😏😏
Ale pravda je ze neustale na to myslim a mam neskutocnu chut si zapalit

Baby fajcila tu nejaka z vas ...
Na zaciatku tehu ?
Alebo ako ste ... dokazali z dna na den si nedat ani jednu ?
( potrebujem podstrcit )
O babo sme sa snazili 3 roky a teraz ked to vyslo o to nechcem prist ale ... je velmi velmi tazke nedat si ani jednu to pochopia asi len fajciarky ..nejake rady ?
Dakujem 🙂