Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 tak mi sa tu cely den natahujeme z manzelom ...on to pocita inac ja to pocitam inac potom ze pozrieme ... si co vlasne sa deje z babom
Ako sa vyvyja ate ... ale ze jaky tyzden tehotenstva mame pozerat 6 ci 4 uplne sme ... hotovy nevieme z toho vist vobec uz sa tomu smejem
Nechapacka kazdy tomu chape len ja .. stale
Nicc 😁😁😁
Ved mne to nedava zmysel
Si v 6 tyzdni tvoj plod je stary 4 tyzdne a ak chces zistit ... co sa vlasne deje .. v tvojom brusku alebo ako to nazvat ..tak mas pozriet tyzden 4 ci 6 uplne som mimo 🤔😂😂😂
@nellynnnka 6 týždeň! Lebo babo je síce len 4 týždne staré ( spojené z oboch častí: mama+tato) ale jeho životná dráha sa začala už od 1 dc, keď začal rásť folikul v Tvojom vaječníku, takže rátaj 6 týždeň ( čiže 5+ 1 až 5+ 6tt) v deň 5tt+7dni= ukončený 6 týždeň a na druhý deň začínaš 7 týždeň.
@nellynnnka jednoznacne pozeraj 6tt...😉...Manzela nenechaj ratat nic, oni su motaci, proste sadnite spolu a citajte co sa deje v 6tt...Tak je to spravne... @krajcovicka Ti to tu pekne rozpisala, ako to je skutocne, snad si to uz pochopila, preco sa to takto rata...A nerob si z toho nic, to su hormony v Tebe, co Ta zmiataju 😉
Žienky stala sa mi dnes taka vec kých la som si a strašne ma za bolelo v ľavom vaječníku úplne taka pichá a bolesť.. Stalo sa mi to dnes asi dva krát... Je to normálne ci sa mam báť?
Tak som v 3tt od ovulky, no dnes na sone nebolo vobec nič vidno. 😕teraz čakám na kobtrolne hcg...
@lucinka12356 to je este skoro...neboj..vydrz na krv
@zora2018 ja vidím 😘
@luta13
@krajcovicka
Dakujem baby ...
👌👌
@mimiqa no krv po 6 dnoch stupla z 24 na 71hcg...kazali vysadit duphaston... Urcite to odide 😢 uz 3x
@lucinka12356 nezufaj moja .... musis verit ze bude vsetko v poriadku v ktorom tyzdni vlastne si ?
@lucinka12356 mojaa..bojuj..bud silna...poznam..tiez uz tri krat nevyslo...no nevzdam to ani keby neviem co 😉..daj telo teraz do poriadku...a po Novom roku to pride 😙viem boli to..poplakaj si..plac lieci...rob nieco co ta vzdy bavilo...

@nellynnnka moja, Ty sa z tych tyzdnov tehotenstva za chvilku zblaznis 😂 ...Dobre ratas, ze zacinas 6tt.!...Uz neries, uzivaj pocit, ze si tehulka a presny tyzden si sleduj podla poslednej MS...Je mozne, ze Dr. Ti neskor upravi tyzdne tehu podla velkosti plodu, ak by bol väcsi na dany tt., alebo mensi ako byt ma o zopar dni...Ale to vobec neries, je to zbytocne sa tym zaoberat 😉