icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lucinka12356
14. dec 2017

@nellynnnka pri kazdom som spinila.. Pri druhom som aj krvacala... Vzdy som bola na udrziavanie a po tyzdni sa im to nepacilo tak hned von... A teraz nic.. Ziadne udrziavanie, na prvom ultrazvuku nic nie je vidno tak hned vysadit lieky a nech to ide prec... Ja uz neviem co mam robit.. Asi som neschopna udrzat dieta alebo co... No 120€je dost... Len ak by si mala nedajboze o to prist za to zw si nebola... No ja neviem, je to na tebe...

olylili
14. dec 2017

@looola veď toto že žena nevie čo sa deje ....no hematóm môže aj začať masívne krvácať a stiahne aj plod

looola
14. dec 2017

@nellynnnka u mna sa striedal ružový výrok(čerstvá krv zmiešaná s hlinenom ) s hnedym (už staršia krv). Stále sa to opakovalo takto od 6.tý. do 12.-ho.

lucinka12356
14. dec 2017

@looola no len keď nevie z čoho to je...

nellynnnka
14. dec 2017

@lucinka12356

Je to vela .. plus cesta tam 60 no jedna 15 minutova navsteva lekara ma bude stat .. 180 libier co je si myslim
Palka ... a este pred vianocami no ak nepojdem a o to pridem ...budem si to vycitat cely zivot ...

looola
14. dec 2017

@olylili môže, pravdaže, a aj od toho závisí kde je, ak je pri placente môže oddeliť placentu od steny maternice.

looola
14. dec 2017

@lucinka12356 tiež som názoru že treba ísť k doktorovi, hoci aj na pohotovosť

nellynnnka
14. dec 2017

Myslis ze v 5 tyzdni ..na ultrazvuku ..uz nieco budu vidiet ?
Ako som spominala
Ta Polska sukromna poliklinika ..by ma hned sobotu zobrala za nemale peniazky len sa obavam
Toho ze .. este vlasne tam nebude nic vydno a sa nedozviem skoro nic ...
@looola

lucinka12356
14. dec 2017

@nellynnnka presne to som chcela napisat, len som nenapisala aby to nebolo citove vydieranie. Vsak sa porozpravaj s muzom alebo rodinou... Mozno ti poradia alebo ta usvedcia ze nech radsej ides... Najhoršie je prist o prve babo... Potom si "zvyknes"

lucinka12356
14. dec 2017

@nellynnnka lekar tvrdi, ak tehotenstvo sa vyvija normálne tak by tam malo byt nieco vidiet. Napriklad pri mojom prvom som na 35.den od ms mala 5,3mm ten vak ci co to je 🙂

nellynnnka
14. dec 2017

@lucinka12356
Ja som este len .. 5 dni po MS musim .. zavolat a uistit sa ze nejdem
Zbytocne a aj keby ..nic vidiet nebolo urcite by ... zistili aspon preco ten vytok ....
My sme sa snazili 3 roky

lucinka12356
14. dec 2017

@nellynnnka no ja som 6 dni po ms...

nivea777
14. dec 2017

@nellynnnka v noci som si to nasla a o 6 som uz sedela v buse k dr

nellynnnka
14. dec 2017

@nivea777 mala si len hnedy Vytok alebo aj krv ako to vlasne dopadlo ?

nellynnnka
14. dec 2017

@lucinka12356
Dufam ze to
Dopadne dobre aj moj aj tvoj ...
Pripad ja ... neviem ci sa uz mam
Vopred pripravovat na to najhorsie alebo .. co ako sa hovori nadej zomiera posledna ...ale potom asi budem o to viac sklamana :(
Ty momentalne spinis ??

olylili
14. dec 2017

@nellynnnka ja keď som bola na pohotovosti bola som akurát 5+2tt od poslednej ms a už mi ukazoval bodky na ultrazvuku že toto je moje budúce bábätko a keď som bola potom o týždeň na kontrole už bilo aj ❤

wewe28
14. dec 2017

@val9 zlatík nemáš za čo a ja verím aj tak, že to vyšlo. Isto wellness pomohol ako aj nám 😉😘

wewe28
14. dec 2017

@mimiqa budeme na teba myslieť a držať palce aby to dobre všetko teraz dopadlo. Nooo, tak to máš ťažké. V dnešnej dobe je už toľko možností a materiálov, že si potom človek nevie vybrať. Hlavne si vyber podľa seba, bo ty v nej budeš isto najviac tráviť čas 😉

nellynnnka
14. dec 2017

@olylili
Krasny pocit 🙂

Dufam ze sobotu .. sa dozviem len dobre spravy a ze to spinenie nieje nic strasne
Mam kamosku ktora mala normalnu ms .. v tehotenstve a teraz uz ma 3 mesacne dievcatko ..

nivea777
14. dec 2017

@nellynnnka mala som "len" hnedy vytok,zacala sa mi odlucovat placenta,keby nejdem k dr a nedostanem lieky tak pravdepodobne zacne krvacanie a babatko odide.. dopadlo to dobre,ale cele moje tehotenstvo od toho vytoku cize 13tt bolo rizikove,najprv hrozilpotrat,potom hrozil predcasny porod od 30tt kvoli krcku

mimiqa
14. dec 2017

@wewe28 vsaaakk neviem aku vobec..dakujem..verim ze to dobre dopadne😉

olylili
14. dec 2017

@nellynnnka budem držať palce 😊

lucinka12356
14. dec 2017

@nellynnnka dnes som začala pretože som v utorok vysadila lieky proti krvacaniu a na udrzanie... Zajtra idem znovu na utz a krv... Tak uvidime... Ale čakáme ze to odide sqme...

sabinka277
14. dec 2017

@nellynnnka ahoj ja som dnes bola u lekára pýtala som sa na ten žltý výtok a nič zlé to nieje dal mi Cannesten tablety na vkladanie... A je to v pohode nič zlé to nieje. Aspoň to co mam ja...

olylili
14. dec 2017

@sabinka277 ty máš asi len mykozu preto ten Canesten

sabinka277
14. dec 2017

@olylili nemám ani mykozu nič len my povedal ze ak ho budem mat mam si dat tabletu inak nevyzerá žeby niečo bolo... Nemám ani stpanie ani svrbenie žiadne problémy raz som mala taký žltý výtok včera a odvtedy nič..

nellynnnka
14. dec 2017

@sabinka277 no vyzera to u teba skor na mykozu ked ti dal , Canesten ...

nellynnnka
14. dec 2017

Dakujem 🙂 @olylili

lucinka12356
14. dec 2017

@lucinka12356 a to chodim do mesiaca tam aspon 10x niekedy viac... A je to 100km tam 100 naspäť... Katastrofa

olylili
14. dec 2017

@sabinka277 tiež som mala počas tehu aj žltý