icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nellynnnka
14. dec 2017

@sabinka277 ale ty mal len zlty? Lebo ja mam aj hnedy ako kedy .... niekedy mam hnedy potom mam zlty meni sa mi to pocas dna A mam ho od vcera .. a nijako neubuda ...

nellynnnka
14. dec 2017

@lucinka12356 Ked si na to len spomeniem ...tak srdce mam az v krku ...
Neviem ako sa v tom vyrovnam
Ak o to pridem ...

sabinka277
14. dec 2017

@nellynnnka to my dal aj od bolesti keďže ja mam kopu iných tabletiek z neurologického hľadiska a teda tie som musela vysadiť.. Stery všetko mam v poriadku..

nellynnnka
14. dec 2017

@sabinka277
A mala si len ten zlty vytok hnedy si nemala ? A uz ho nemas ??
Ja mam
Aj hnedy vytok... meni sa pocas dna

lucinka12356
14. dec 2017

@nellynnnka musíš dúfať, že nie. No zas ani nahovárať si, že to bude v poriadku keď máš pocit, že nie... Nie je dobre ani klamat samu seba... Ja som teraz dufala, ze sa to konecne podari, kazdy den som chodila sa ku kostolu modlit aby to bolo ok. No po prvych vysledkoch z krvi som vedela, že to ide smerom, ktorym by nemalo... No co uz... Nijako to neovplyvnim

nellynnnka
14. dec 2017

@lucinka12356
Jasne chapem ...
Ked sa ti podarilo 3x otehotniet ...
Podari sa aj 4x a hned na zaciatku naliehaj aby si ta nechali v nemocnici na pozorovanie ved ..nieco sa z tym musi dat urobit ..vela boli take ktore mali problem donosit a predsa maju deti

lucinka12356
14. dec 2017

@nellynnnka ja viem... Lenze na vlastnú žiadosť ta v nemocnici nenechaju pokial to lekar nenaordinuje.. Pretoze nemocnica v Ziari je taka.. Ma dve izby pre tehotne so 4 postelami a je to nonstop plne takze ta tam nechaju len nutne

wewe28
14. dec 2017

@mimiqa neboj, niečo vymyslíš 😀😉

nellynnnka
14. dec 2017

@lucinka12356 je to strasne .. drzim prsty nech ... sa mylis a nech je vsetko v poriadku daj vediet ako si dopadla .. zazraky sa deju nezabudaj ...

lucinka12356
14. dec 2017

@nellynnnka by som bola šťastná, no nejdem si nic nahovarat... Aj ty sa drz 😉 zajtra napisem co a ako...

nellynnnka
14. dec 2017

@lucinka12356 budem cakat napis 🙂

sabinka277
14. dec 2017

@nellynnnka ja len raz a žltý viac nie...

nellynnnka
14. dec 2017

@sabinka277 ja mam nieco ine ... sice ..nemam ten vytok cely den ale mam ho ...
A je hnedo zlty ... divny 😏😏

ivusik1111
14. dec 2017

@nellynnnka
Ja som najskôr spinila neskôr krvacala od druhého mesiaca až do toho 22 tt ... tiež je pravda ze dnešné zdravotníctvo je mínus bodov podľa mna lebo na pohotovosti som bola ako na klavíri každý týžden a aj moja gyn mi stále tvrdila ze babo je ok a tým to padlo a nakoniec to dopadlo ako to dopadlo ... takze c dnešnej dobe s lekármi takto no :(

ivusik1111
14. dec 2017

Pred týždňom a dnes ❤️

nellynnnka
14. dec 2017

@ivusik1111 ja som volala na pohotovost volala som mojmu dr
Volala som do centra cez ktore som
Mala tabletky na podporu ovulky ..

Vsetci stale to iste spinenie Na zaciatku tehu je normalne pokial to nieje krvacanie ale ved aj keby to bolo neskodne krvacanie uz by ... som ho nemala ... od vcerajsia a aj ked ho nemam uplne cely den ... tak je tam .. a nieje to urcite v pohode no nevysvetlim im to ...

rebeka211
14. dec 2017

@val9 kludne mozes dalej s nimi testovat,ja som mala dobru skusenost a takych duchov moze robit hociktory test,ked zachyti nejaku nizku hodnotu hcg a nemusi to byt tehu,ale u teba to vyzera nadejne 😉

matilda72
14. dec 2017

@nellynnnka no neviem či ti veľmi pomôžem ale ak si veriaca tak mne veľmi pomohlo modlitba k sv. marte a nosila som pásik. sv dominka a modlila som sa k nemu lebo on je potronom žien čo nemôžu otehotnieť alebo majú problémové tehu. držím ti palce aby to bolo len udomácnenie tvojho bába preto ten výtok... a neviem či ti to pomôže ale ja som prišla o dve bába a teraz mám v izbe ročnú spiacu krásku ale verím, že všetko je ok a o pár mesiacov budeš šťastná mamička 🤰👶

nellynnnka
14. dec 2017

@matilda72 dakujem za povzbudenie velmi mi to pomohlo kazdu noc som sa modlila a prosila boha aby som konecne mala babo aby som konecne mala
Radost v zivote ..splnilo sa mi ...a teraz verim tomu ze boh mi pomoze...aby to dopadlo dobre modlim sa k nemu prosim ho ...so slzamy v ociach a uz nech to dopadne ako ma .verim tomu ze on prave on ma vyslisal a splnil mi sen aby som sa stala tehulkov a pocitila ten krasny pocit v srdiecku aj ked ...na kratko dufam a verim ze babo je v poriadku ....
A ze je to neskodne spinenie .... este raz dakujem 🙂

val9
14. dec 2017

@rebeka211 dakujem 😉 presne toto iste som napisala aj ja ...pretoze minuly mesiac mi duchovali z lekarne ....tak uz na to bola dalsia odpoved, ze ked mam tak dlho do ms test mi to zachytit nevie ( to ze som mala ovulku skor uz radšej nepisem ) myslim si, ze toto forum ma sluzit na to any sme jedna druhej dali aku taku podporu a stali pri sebe a nie sa dotahovali 😐

val9
14. dec 2017

@wewe28 dakujem ste topkove😘
@mimiqa zajtra ked budem mat cas ti poslem nejaku inspiraciu ma kuchyne 😉

matilda72
14. dec 2017

@nellynnnka presne všetko bude tak ako má 😘 ale ako hovorí, môj muž viera je "sviňa" ja som strácala nádej ked sme prišli o prvé ...napísla som priamo dominkanom a úplne som na to zabudla...a v deň môjho kolapsu, ked som si myslela, že je koniec, že už dobre nikdy nebude, ked som sa psych. skoro položila, prišiel mi od nich list, krásny list, plný nádeje a k tomu posv. pásik. sv dominka a nedala som ho zo seba dole až kým som neprodila. možno niekto povie, že blbosť, ale bola to pre mna, nádej, veria, sila a k tomu mi jedna milá mamička poslala modlitbu k sv. marte modlíš sa 9 utorkou pri sviečke a ani sa ich nepomodlíš a želanie sa ti vyplní...modlila som sa tri a bola som tehu 😀 ale modlila som sa k nej celé tehu...a povedla som mojej dcérke, ked sa narodila, že je to jej patronka ...chcela som jej dať aj meno marta ale to mi u muža neprešlo...ale volá sa Dorotka v preklade dar od Boha (mal sa narodiť 25.12) a ešte jedna vec. v deň ked som odcházala z nemocnice ked sme prišli o našu matidu mi hlavou preblesklo na vianoce budete traja...a ja som sa tomu smiala, ale už vtedy mi Boh dal nádej, ....držte sa...😘

nellynnnka
14. dec 2017

@matilda72 to je krasne ..mas krasny pribeh boh ta ma rad stal pri tebe verim ze aj ked tento raz to nedopadne dobre ... tak to nieje este koniec a vsetko zle
Je na nieco dobre ❤️❤️

matilda72
14. dec 2017

@nellynnnka no ako sa hovorí, všetko je zlé je na niečo dobré ...to máš pravdu..mne to po druhom ukončení tehu tak neprišlo...ale postupom času tomu verím, že to tak malo byť, inak by sme nemali dorku ale aj ked som matildu nikdy nevidela veľmi mi chýba a aj to prvé bábo, ktoré bolo s nami len chvíľku ms meškala 14 dní a potom to prišlo asi biochmické tehu ale aj tak bolo to moje prvé....ale ja verím, že je to dobré ...neviem prečo ale je to tak budeš maminka, určite tak veľmi ti to prajem...si ani neviem predstaviť tak dlho sa snažiť. my sme mali síce dlhé cestu ale otehotnela som vždy skoro hned...bože juj a tak by som už chcela dalšie len muž ešte nechce lebo som po sekcii ☹ ale tak sľúbil na jar tak hádam...je to krásne byť tehu, tie kopančeky, bruško tak mi to chýba...aj ked ten posledný mesiac, čo ma malá budila ráno takže si mi o rebrá pložila nohy a cvičla 😀 a raz mi tak dala do žlčníka že som skončla dva dni v nemocnic, čo som vracala ako... ale aj tak to stojí, za tú námahu

nellynnnka
14. dec 2017

@matilda72
Mna by skor zaujimalo ako ...vlastne prebieha potrat u kazdeho je to ine ?
Alebo ako to vlasne spoznam o co ide ?

nellynnnka
14. dec 2017

@matilda72 ale mala
Si to pestre mala .... uz v brusku santila 🙂
Urcite je to krasne to najkrajsie obdobie v zivote ...
Hned po pozitivnom teste ten pocit stastia ten pocit ze vomne ..rastie novy zivot moja krv moje babo .. radost dlho netrvala hned na to prisiel strach obavy ci bude vsetko v poriadku aj ked na obavy nebol dovod a teraz ?? Aj ked na obavy a strech je dovod verim ze je to v poriadku viac nez pred tyzdnom ..
Najhorsie na tom je ze ...neviem ako prebieha potrat ...
Neviem z cim to spinenie mam porovnat a neviem ani ako sa citim ... neboli ma nic no vytok je obcas tmavo hnedy a potom slabo zlty-hnedy ...

😏😏 vzdy som si myslela ze potrat prebieha tak ze zena ..hned ma jasno cervenu krv no teda ze vykrvaca ...

matilda72
14. dec 2017

@nellynnnka no každá žena je iná, a každé tehu je iné,...prvé tehu netehu. ms meškala 7 dní a tak, že urobím test lebo bola som unavená, a chorá ako pes. ešte si pamatam svokru ako hovorí, bože hádam nebudeš tehu...lebo som je hovorila, že mi to nejako nechodí (ona bola vtedy gyn. sestrička) a ja že to zo stresu, lebo ma preložl v práci, mali sme svadbu. no len // bola veľmi slabá a nesilnela, bože testovala som aj trikrát do dňa. len v jeden den čiarka už na teste nebola a ja som dostala strašné bolesti a ms ako nikdy, krv sa valila...v ten den som mala ísť na prvý ultrazvuk a tak som ho zrušila, z mužom sme si dali mesiac pauzu a na druhý mesiac ms nechodila a nateste boli krásne // ale silné. ešte teraz si pamatam ako som si robila testi stále či neslabne, ešte aj u dr. na wc 😀 všetko bol ok ale v 16tt mi robil triple testy ktoré dopadli zle 1:40 na daw.syndrom a vtedy to začalo, ja som odmetla amniocentezu a tak som musela ísť do ambulancie rizikovej gravidity a všetko bolo ok povedal, že mi brali krv skoro preto ten výsledok...a potom riziko 1:90 takže zasa zle a tak som išla do maritna na špecial. morfologické sono a tam ....😢 všetko krásne bábo ešte do teraz s pamatam ako dr. povedal, tak krásny profil bába som ešte nevidel, to určite nie je dawn...a potom to prišlo nevidel nožičky, a tak som musela ísť von a chodiť po schodoch...potom som išla von a zase nevidel nožičky, musel urobiť vagin. sono a potom to prišlo malé sa prestalo vyvíjať. nemalo kby, prsty, lýtkové kosti...a zlomeninu stehen. kosti... a nasledovala amniocenteza, vyšetrenie u môjho dr. ktorý hned ma poslal do nemocnice ale bol piatok tak ma nechali doma, že mám prísť v pondelok. bola som ako bez duše, nereágovala som mama dom na husitla,že si nesmiem zabiť, dieta, muž že malú to bolí, že mám ukončiť jej trápenie, dr., že ved budem mať ešte bábo že som mladá...bolo tak rýchle dozvedel sme sa to v utorok a v pondelok som ležala na príjme. ešte vtedy som chcela ujsť...bolo to rozhodnutie o mne bezomna...občas si to vyčítam, ale ked sa pozriem na malú viem, že to tak malo byť. proste matilda bola u nás aby nás niečo naučila. boli sme jej prechodná stanica a teraz je určite u dobrých rodičov, ktorý ju bezhranične ľúbia...toto je môj príbeh síce bolestný ale zo štastným koncom, na ktorom je silná žena a krásna dcérka ...inak dúfam, že som vás tu nenastrašila...my sme boli prípad 1:600000 čo majú takúto diagnozu ...nebojte sa všetko bude dobré 😘

matilda72
14. dec 2017

@nellynnnka pozri nemusí to byť potrat, može to byť len udomácnenie bába v tvojom brušku. inak pri mojom druhom tehu som od samého začiatku bola nervozna a stálemi hlavou chodilo, potrat a možno som s to aj privolala,...a preto ti v dobrom radím, zamestnaj sa, mysli na to krásne čo vás, čaká, na prvý ultrazvuk, prvé bijúce ❤ prvé kopančeky, prvé kontrakcie, prvý plač, prvý dotyk, prvé prisatie,. prvé prebaľovanie, ...na to krásne, čo vás čaká, modli sa a ver. ..ja som matilde neverila a možno preto odišla k rodičom, ktorý je verili, že to zvládne...možno áno možno nie, nikto nevie ako to bolo a prečo a bolo...a inak myšlienka je potvora...inak prečítaj si šlabikár štastia, výborná kniha a ešte dobrý je film tajomstvo, veľa vecí ti to pomôže chápať. ja verím v Boha...ale naozaj to čo myslíš, v čo veríš, to sa aj stane...ved prečo by mal byť boh krutý a robiť nám na priek, ved nás miluje to len my ľudia všetko komplikujeme našim strachom, proste bábo sa má dobre. a preto sa rozhodla, do teba poriadne zavrtať aby náhodou nespaldo 😀 a preto špiníš a hotovo 😘

nellynnnka
14. dec 2017

@matilda72
Ja ...neviem co ani odpisat na to neexistuju slova .... je to velmi smutny pribeh ...premna si vynimocny clovek prezila si toho dost vela bolesti a si tu ...mas krasnu dcerku pre ktoru zijes a beries to vsetko tak krasne pozitivne urcite maly anielik je uz na lepsom mieste lebo tu na zemy by to bolo prenu len utrpenie urcite si sa rozhodla spravne ... pribeh ....
ako z filmu.... prajem ti krasnu velku rodinku zasluzis si ju a verim ze coskoro sa budeme z tebou tesit z //
mam slizy v ociach (. Hormony)
😁😁

Sobotu idem na sono ..hodka od nas je sukromna poliklinika ... a jedine len tam mi pomozu ...zijem v Anglicku ..tu ma bohuzial skor ako o 2 tyzdne este ani len nevysetria :(
Ta sukromna poliklinika su poliaci robia ultrazvuk uz v 5 tyzdni tak mozno ... sa to este da zachranit naprv som rozmyslala ...ze
Je to strasne drahe .. 120 libier .. za jeden ultrazvuk plus cesta 60 tam aj naspet cize 180...

Pred sviatkami je to namna dost ale ... urcite ak by som nesla a by som babo pomalicky stracala by som si to vycitala cely zivot ....

nellynnnka
14. dec 2017

Keby to tak bolo ako hovoris ved sama vies ake tazke je stratit babo ...a je pravda ze od uplneho zaciatku mam len negativne myslienky potrat strach neistota atd .... slubujem ze ... ak bude po vysetreni vsetko v poriadku uz na take daco ani len nepomyslim ... no do soboty musim vydrzat...samozrejme... musim sa psichicky pripravit na vsetko aj ked .. verim ze je to okey ...
Ale ako hovoris clovek si dokaze privolat aj to najhorsie ...
@matilda72