icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacenaaa
15. dec 2017

@matka295 ahoj aký je to ultrazvuk normálny čo má každý dr? 🙂

krajcovicka
15. dec 2017

@lucinka12356 to mi je ľúto!

lucinka12356
15. dec 2017

@nellynnnka zacala som... Ale bola som na sone a v maternici videl len krv... Ze kazdu chvíľu sa spusti cistenie... Este cakam na vysledky z krvi... Ale uz je po... Ale aspon krsniatku zacalo dneska srdiečko bit tak aspon jedno bude doma 😊

lucinka12356
15. dec 2017

@krajcovicka budeme sa snažiť ďalej 😊

matka295
15. dec 2017

@nivea777 hej málo kedy sa oň mýli 😊 len povedal že veľký pipík narástol 😝 no tak aspoň že tak vyzerá 👍

nellynnnka
15. dec 2017

@lucinka12356 je mi to luto .. nebud smutna
Nevzdavaj to .. snazte sa zivot ide dalej... raz to urcite vide ..
Drzim prsty ...
Moja

matka295
15. dec 2017

@kacenaaa vieš čo ja viem tak že on má najlepší ultrazvuk na Slovensku toto som počula, on patrí medzi najlepších sonografistov. Merania robil v klasickom obraze a na chvíľku mi to prepol do 3D.

laydy7777
15. dec 2017

@simonkazga dakujem. Bolo to krasne. Uz sa naviem dockat kedy drobca budem drzat v naruci.vela krat si to predstavujem. Juuj tesim sa 😍

happymia
15. dec 2017

@karmela zlatinkooooo mojee krasnu bambulku mas ❤️😘😍taaak sa teskam skoro som odpadla 🙈srdecne gratulujem rychle zotavenie (hlavne sa stale hyb,nezalez sa )☝🏻Cim skor rozhybes tym lepsie !
Juuuj babule chceme s Vami potom rande 😘😘posielame cmuky aj zo Charlottkou❤️

nellynnnka
15. dec 2017

Uz zajtra ..baby idem na prvy ultrazvuk ...a konecne sa dozviem preco spinim
Drzte mi palce nech je vsetko v poriadku hlavne nech tam nieco dr vidi ...
Niesom si ista ci v 5tt
Nieco uvidi 🤔

miska_hryzka
15. dec 2017

@nellynnnka uvidí gestacny vak 🙂 inak si tu pisala, že asi budeš chorá. Ja som si tiež myslela, keď som zostala tehu, že budem chorá, nič to nebolo akurát celé tehu som mala sopel a Nasivin bol 9 mesiacov môj naj kamarát. Tri dni po pôrode po sopli ani stopy 😀

karmela
15. dec 2017

@happymia ďakujeme zlaticka áno hýbem sa včera som z jisky šla prvá tam sa to nedalo vydržať a dnes už mám moju buchtičku pri sebe 😍 A vy sa ako máte ? Rastiete do krásy

nellynnnka
15. dec 2017

@miska_hryzka Myslis si ze moze zistit preco spinim ? A v 5tt
Ci je babo v poriadku ... kedze este mu nebije srdiecko ??

No ja som si myslela ze to bude chripka jeden den som sa citila choro a ostala mi len nadcha upchaty nos 😁😁

ivusik1111
15. dec 2017

@nellynnnka
Veľmi držím prsty 🙏. Bude všetko v poriadku uvidis ❤️Hneď daj vediet ako si dopadla

nellynnnka
15. dec 2017

@ivusik1111 dakujem moja vazim
Si to dam vediet ❤️❤️

olylili
15. dec 2017

@nellynnnka mne nezistil hneď prečo spinim len videl že všetko je ok tak mi zastavoval krvácanie a brala som lieky na udržanie až neskôr na ultrazvuku sa ukázalo že mi plodovy vak odchádzal

miska_hryzka
15. dec 2017

@nellynnnka aj ja som tak spinila, zistila, ze vsetko je ok. Vraj som spinila, lebo dom.mala tehu plesen a podrazdilo mi to sliznicu. Tiež som sa zlakla, ale nič to nebolo.
Presne !!! Len plný nos to uz budeš mať asi celé tehu 😀

nellynnnka
15. dec 2017

@olylili ja nekrvacam zatial je to len slabulinky hnedo zlty
Vytok ...

nellynnnka
15. dec 2017

Dufam ze to nebudem mat cele tehu ..ved to je hrozne a co na to mozem pouzivat ? Nemozem povedat ze je to nadcha skor suchy upchaty nos a ako dlho si spinila ?? Bol to hnedy vytok alebo Krv ? @miska_hryzka

olylili
15. dec 2017

@nellynnnka aj ja až po dvoch týždňoch sa to zintenzívnilo držím palce zajtra

nellynnnka
15. dec 2017

@olylili A ako to nakoniec dopadlo ?

olylili
15. dec 2017

@nellynnnka každý týždeň som bola kontrolovaná v ambulancii s tým že keby niečo tak pohotovosť lieky som brala do 12tt a po 12 týždni to prestalo konečne

miska_hryzka
15. dec 2017

@nellynnnka hnedy vytok nie krv. Mohla som si dávať homeopatika, morske vody, ale to nepomahalo, potom.mi dovolil nasivin pre dojčatá, ale to bolo slabé nepomahalo, tak som si dávala obyčajný nasivin. Ja som mala cele tehu si pamätám 31.3. mi začal sopel, 2.4.som zistila, že som tehu a sopel skončil tri dni po pôrode.

nellynnnka
15. dec 2017

@miska_hryzka To ta obdivujem ja uz teraz ... ten sopel nezvladam a
Hlavne v noci ked sa...budim na to ze
Nemozem dychat 😁😁
Ale to je to najmenej hlavne ma ...trapi hnedy vytok uz 3 den

lucinka12356
15. dec 2017

@nellynnnka ďakujem 😉

nellynnnka
15. dec 2017

@lucinka12356
Ako sa citis ?

zuzana92521
15. dec 2017

Ahojte žienky, mam takú otázočku. Dnes mam očakávaný deň menštruácie, no namiesto toho mam len zlty riedky vytok. Nikdy som nič podobné nemala, tehu testy som si robila, pridám fotky, no boli negatívne. Ďakujem za vaše odpovede a krásny večer

val9
15. dec 2017

@zuzana92521 ahoj no mne sa nezda, zeby boli uplne negativne 🤔 ja tam nieco vidim 😉

rebeka211
15. dec 2017

@val9 Ahoj,testovala si?Ja som normalne zvedava na tvoje testy ako vyzeraju,dufam,ze ta neodradil ten jeden nazor s tymi testami?...🙂

zuzana92521
15. dec 2017

@val9 to vážne? Lebo ja nie asi som slepá heee.. Hmmm.. Lebo mam aj bolesti v podbrušku a aj prsia napnuté ale inak nič.. A ešte bôle nie hlavy.. Mam už dve detičky ale ani pri jednom som nemala nič podobné