icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

matka295
21. dec 2017

@luta13 moja vošli mi slzičky do očí 💖. Odovzdávam pozdravy môjmu krtkovi 💋. Užívam si všetko každý jeden deň ďakujem Bohu za dar ktorý mi dal 😘 oplatilo sa tak dlho bojovať 🎁🎄 šťastné a veselé Moja 😍 nech sa ti splní tvoj sen o dievčatku ❤️

wewe28
21. dec 2017

@val9 @reyka baby, ovuláciu vôbec neriešte. Ja som podľa bolestí a hlienu bola presvedčená o tom, že viem kedy ovu bola a nebolo to tak. Musela byť posunutá, o čom svedčí aj teraz veľkosť plodu...takže nič nie je stratené a všetko môže byť úúúplne inak 😀

wewe28
21. dec 2017

@mimiqa Ako žieňa? kuchyňa poriešená?

wewe28
21. dec 2017

@val9 nejde mi to zväčšiť, ale stále to tam vidím. Silno držím palce a som fakt zvedavá.

val9
21. dec 2017

@wewe28 aj ja som zvedava ...aj ja to tam vidím nazivo len nechcem sa sklamať..ale zacali mi bolesti v podbrusku 😥🙈

reyka
21. dec 2017

@wewe28 @val9 porzite sa na to, našla som ešte dve fotky v telefóne o teste tak Vám to sem dám 😂

val9
21. dec 2017

@reyka tieto si kedy robila? Ja nechápem ze v tomto storočí nevymyslia nejake testy ktore by noli 100% ziadno duchovia 😒

reyka
21. dec 2017

@val9 dnes okolo 10tej, však toto, tento je ale 25kovy a ukazuje viac ako 10kovy

sara34valentina
21. dec 2017

@reyka ah Ty, vydrz Do nedele
❤️
Daco Sa tam rysuje, ake Este vydrz, aby si Sa nesklamala
❤️
V nedelu sup testikuj

lenakiss
21. dec 2017

@nellynnnka ja v tomto skusenosti nemám lebo ani pri jednom tehotenstve som ani raz nesplnila....ešte stále spinis?

reyka
21. dec 2017

@sara34valentina okej rozkaz, test mám uložený ☺️

sara34valentina
21. dec 2017

@luta13 Ano blizi, par dni Este vydrzat
❤️ Dakujem, Pekne sviatky prajem
❤️

val9
21. dec 2017

@reyka prosím ťa ja som si robila 10tkovy do prudu mocu a objavila sa mi druha ciarka vidietelna!!! a ona ti zmizne hej drblo ma skoro 😒

val9
21. dec 2017

@iwulqa ja tam niečo vidím, ale neviem či je to kanálik alebo nie.. kolko dni do ms mas?

nellynnnka
21. dec 2017

@lenakiss este stale dr povedal ze to Nevadi ze nic zle
To nieje ze niektore zeny spinia ..a ze utrogestan .... to pozastavy ..tak neviem no ...
Inac spinim uplne len trosku .. mala skrvnky na toaletnom Zlte nie hnede.

reyka
21. dec 2017

@val9 to sa mi stáva skoro vždy, ide ma z toho šľak trafiť normálne 😠

val9
21. dec 2017

@reyka uvidime do nedele 🙏

wewe28
21. dec 2017

@reyka celé divné....stále verím, že to vyjde ✊🏻😀

lenakiss
21. dec 2017

@nellynnnka neviem viem že je to na udržanie tehotnosti...to je v poriadku. Ja mám tiež taky výtok bielo žltý 🙂

mimiqa
21. dec 2017

@wewe28

@val9
Bambulky ahojte...prt kuchyna vobec neporiesena...ale uz mam predstavu konecne aku..noo zas farbu neviem...Aa Vam sa ako dari?😚

wewe28
21. dec 2017

@mimiqa tak mne dobre...netrpezlivo čakám na ďalšiu kontrolu, ale to je šup šup 😀 inak sa cítim dobre.

mimiqa
21. dec 2017

@wewe28 to je len dobreeee ze ti je ok.tak dalej😙

val9
21. dec 2017

@mimiqa tak testiky si videla dnesne? Uvidime zajtra mam termin ms ale nic mi nie je.
@wewe28 v zivote som nezažila nic horsie ...lexim cela opuchnuta krvaca mi to este. A akurat mi vyprchava anesteza tesim sa😨😢

iwulqa
21. dec 2017

@val9 no to je problem ze kazdy cyklus mam inak dlhy podla menstruacneho kalendara dal priemer a to je 35 dc a dbes som 38 dc

reyka
21. dec 2017

@wewe28 @val9 baby mne je tak zle 😢 a plačem nad všetkom a potom plačem na tom že neviem na čom plačem a čo sa so mnou deje!!!

val9
21. dec 2017

@reyka tak to ti radsej nehovorím ako som sa rozplakala ked som vysla zo zubnej ambulancie...nevedela.som sa zastavit pol hodinu v kuse.

reyka
21. dec 2017

@val9 najradšej by som sa prefackala za toto a ešte ma hecuje drahý že on niečo na tom teste vidí že či som slepá alebo čo ale že je to tmavé tam (je to mladý muž ktorý nikdy tehotenský test nevidel - nechápem odkiaľ berie a hlavne odkiaľ vie kde ma byt čiarka 😀 )

val9
22. dec 2017

@mimiqa
@wewe28
@reyka no baby ms nikde a test je dnesny ranny 😟 nespala som celu noc opuchnuta, ubolena ...🙈este keny mi pride ms zabijem sa 🔫

zuzannaaa
22. dec 2017

@val9 myslim ze tam je dusik .... kolko si dpo

val9
22. dec 2017

@zuzannaaa dpo 13 by som mala byť, ale ťažko povedať, kedze som mala posunuty cyklus minuly mesiac .. kazdopadne dnes by som mala mat ms