Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Tak toto som nechcela dievčence, dobre moja chyba..😅 toto je horšie než včera...samozrejme “hodina placu” znova aktívna, muž mi napísal že skočil do Decathlonu no a ja plačem že ja som doma...už mi je na smiech 😂 asi to nemá zmysel a vyprdnem sa na testovanie už... aj keď si to hovorím pri každom testovaní 😅
A PS - nie som zvedavá od ostatných na komentáre “žiaľ, negatívny” dosť ma to deprimuje...negatívne komentáre som schopná len od vás dostavať 😂
@reyka ked nechces dostavat komentare od inych zien ako od tych 2 co si oznacila,tak to nemozes pridavat sem ale do IP.. forum je verejne,kazdy ti moze napisat co chce .Ano,mas pravdu.. kasli na testovanie a testuj az ked ti bude meskat MS.. zbytocne sa trapis a mozno prave preto,ze sa nevies poriadne sustredit na nic ine a si upätá na testy,sa vám nedarí
@reyka Ale na tom prvom je dúšik, teda Ho vidim 😝
@nivea777 tak ako mám testovať podľa teba keď som mala pred týždňom spinenie??? Práve preto testujem predsa, lebo mám pocit že to bolo implantacne spinenie. Každá žena pozná svoje telo na toľko aby aspoň trocha tušila že niečo sa s ňou deje a nie je to namýšľanie. Keby si presne vedela prečo tak túžim po bábätku, tak by si takéto komentáre asi nepísala. Len pre info pól roka (už len 3) na to, aby sme sa pokúsili o dieťa nakoľko mi veľmi hrozí skorý prechod a úplne zlyhanie vaječníkov a hormónov. Neviem ako by sa iná 23 ročná žena vysporiadala s takouto diagnózou.
@reyka ja viem, je to ťažké a teraz vo vianočnom období ešte viac. Ale naozaj takéto časté testovanie nie je dobré pre tvoju psychiku ani pre tvoju peňaženku. A ak si tehotná, potrebuješ byť v kľude. Daj všetky testy priateľovi, popros ho aby ich skryl, nebude ťa to pokúšať. Užívaj si vianočný čas a vyskúšaj najbližšie v nedeľu na Štedrý deň. Možno budeš milo prekvapená. Ja viem, myšlienky budú stále smerovať tým istým smerom ale pôjde to, uvidíš. A ak by sa to náhodou nepodarilo tento mesiac, začni piť od prvého dňa ms alchemilkovy čaj. Každý deň cca liter, pochlipkavaj celý deň. Až do ovulácie, aspoň dva týždne. Potom prestávka a ak príde mrcha, znova opakuj. Ja som otehotnela takto na prvý krát, ms už neprišla. Lepší je sypaný ako sáčkovy. A ešte sú výborné kvapky od Valoviča na činnosť vaječníkov. Kolegyňa s nimi otehotnela po 3 mesiacoch a krásne sa jej upravil cyklus. Držím palce 🙂
@reyka keby mám doktora,ktorý mi zisti nieco take ale nic so mnou nerobi,tak ho hned vymenim alebo si mala ist do CAR a tam by nieco s tebou robili,aj ked by si si zaplatila ale podla mna tie peniaze za to stoja,,Tym ze budes testovat kazdy den a trapit sa nevyriesis nic,akurat do dalsieho cyklu pojdes este viac zdeptana.. cez vianoce si oddychni,uzivaj priatela a neupinaj sa tak na to, všetko sa deje pre niečo a vela robi psychika a pokial ty budes v depkach kazdy den sledovat a hypnotizovat testy tak sa sance znizuju este viac
@qwert77 ďakujem za povzbudenie a krasne slova ❤
@nivea777 môj gynekológ je primár už asi 20 rokov, študoval aj pracoval v USA a to že mi dal “len duphaston” nebierem ako nič nerobí, vie čo robí a pekne mi to aj odôvodnil prečo tak robí.
@nikusiak9 ja som čítala že sa to z krvi dá zistiť po 2-3 dňoch a z mocu od cca 5-7. dňa, ale u každej ženy je to individuálne. Napr. čo som si písala tu s babami tak jednej ukázal ducha na 7. deň a druhej až 10. den.

@val9 stále ho tam vidím 😀