icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

wewe28
22. dec 2017

@val9 stále ho tam vidím 😀

val9
22. dec 2017

@wewe28 aj ja 🙏

mimiqa
22. dec 2017

@val9 moja..vydrz klud..mysli na nieco ine...mne sa tam tiez zda daco....pockaj po vianociach...

wewe28
22. dec 2017

@val9 zajtra sa na to vyprdni a skús až na Vianoce 😀😉🎄

mimiqa
22. dec 2017

@val9 ach ten zub uz presliel??? Teda bolest....

val9
22. dec 2017

@mimiqa veď áno, len stale mam nutkanie, že sa testnem, ze to bude viac vidno a nic 😢

val9
22. dec 2017

@mimiqa zub? celu noc som nespala .. opuchla som este, lebo mi ho sla vyberat lekarka, ktora nemala silu alebo co 20 minut ma tam gniavila a potom zavolala lekara ten za 30 sekund bol hotovy ... otrasny zazitok ☹😢

reyka
22. dec 2017

@val9 no duch tam určite je 😉

reyka
22. dec 2017

@val9 😉 no čo hovoríš 😇
@wewe28
Čo si myslite baby mám testovanie nechať na 24 alebo mám testnut teraz, dnes? Ja som doma, muž odišiel takze by sa to nedozvedel 😂 Keďže rozmýšľam že by dnes už mohlo hcg vyskočiť nie...?

val9
22. dec 2017

@reyka je tam urcite niečo aj ja som videla na zaciatok som sa aj potesila ale akosi mimo som kvoli tomu zubu .. hrozne citliva som .. uvazujem ci si nekupim rapid clear a skusim na vianoce .. len sa nechcem sklamat 🙏😒

reyka
22. dec 2017

@val9 však toto, presne preto sa bojím aj ja testovať... 🙈 citlivá som riadne aj ja, už sa niekedy za to aj hanbím 😂

val9
22. dec 2017

@reyka dnes som uz dvak krat revala ... prvy ked som jedla rozmixovane jablko na ranajky ( kedze asi skoro jest normalne veci nebudem ) a druhy ked som videla ako muz si robil lososa na obed, ze preco nemozem ja toto jest .. nechci vidiet ako na mna pozeral 🙏😂

reyka
22. dec 2017

@val9 😂😂😂 viem si ho živo predstaviť nakoľko môj sa cíti trápne lebo chudák nevie čo mi “zas” spravil a prečo plačem, že určite ho už nechcem a neviem mu to povedať a preto sa takto správam 😂 no tak niečo na tom bude predsa keď sme takto trafene nie? 😕

wewe28
22. dec 2017

@reyka zlatík, to je na tebe. Ak bude pokušenie, tak či tak si ho urobíš.

reyka
22. dec 2017

@wewe28 však to, to pokušenie 🙈 ešte trocha porozmýšľam 😅

val9
22. dec 2017

@reyka vieš čo nenahovaram si nic .. skor si myslim, ze po tom vcerajsom masakre som taka mimo .. ked to neprestane do 3 dni tak potom si zacnem nahovarat .. ale revať aj kvoli tomu, ze kupil hrubu slamku na pitie ako mal je fakt divne 😂

mimiqa
22. dec 2017

@val9 ach lekarka by mala zacat chodit do posilovne 😂...hadam uz nemas bolesti..zub je riadna bolest auau.....netestuj sa..papaj anans vela

reyka
22. dec 2017

@val9
@wewe28

Tak toto som nechcela dievčence, dobre moja chyba..😅 toto je horšie než včera...samozrejme “hodina placu” znova aktívna, muž mi napísal že skočil do Decathlonu no a ja plačem že ja som doma...už mi je na smiech 😂 asi to nemá zmysel a vyprdnem sa na testovanie už... aj keď si to hovorím pri každom testovaní 😅

A PS - nie som zvedavá od ostatných na komentáre “žiaľ, negatívny” dosť ma to deprimuje...negatívne komentáre som schopná len od vás dostavať 😂

nivea777
22. dec 2017

@reyka ked nechces dostavat komentare od inych zien ako od tych 2 co si oznacila,tak to nemozes pridavat sem ale do IP.. forum je verejne,kazdy ti moze napisat co chce .Ano,mas pravdu.. kasli na testovanie a testuj az ked ti bude meskat MS.. zbytocne sa trapis a mozno prave preto,ze sa nevies poriadne sustredit na nic ine a si upätá na testy,sa vám nedarí

sara34valentina
22. dec 2017

@reyka Ale na tom prvom je dúšik, teda Ho vidim 😝

reyka
22. dec 2017

Hmmmm ale na druhej strane...kurnik ja neviem či si to už namyslam alebo čo...mala som ísť na tu krv včera... 😠

reyka
22. dec 2017

@nivea777 tak ako mám testovať podľa teba keď som mala pred týždňom spinenie??? Práve preto testujem predsa, lebo mám pocit že to bolo implantacne spinenie. Každá žena pozná svoje telo na toľko aby aspoň trocha tušila že niečo sa s ňou deje a nie je to namýšľanie. Keby si presne vedela prečo tak túžim po bábätku, tak by si takéto komentáre asi nepísala. Len pre info pól roka (už len 3) na to, aby sme sa pokúsili o dieťa nakoľko mi veľmi hrozí skorý prechod a úplne zlyhanie vaječníkov a hormónov. Neviem ako by sa iná 23 ročná žena vysporiadala s takouto diagnózou.

val9
22. dec 2017

@mimiqa netestujem nemam energiu na to medzi placom a snazenim sa nieco aspon zjest ... vies co nemam v sebe ziadne anelgetikum a da sa to vydrzat, kym neumieram nedavam si ziadne tabletky.... preco ananas? jedine ze ho rozmixujem 😒

qwert77
22. dec 2017

@reyka ja viem, je to ťažké a teraz vo vianočnom období ešte viac. Ale naozaj takéto časté testovanie nie je dobré pre tvoju psychiku ani pre tvoju peňaženku. A ak si tehotná, potrebuješ byť v kľude. Daj všetky testy priateľovi, popros ho aby ich skryl, nebude ťa to pokúšať. Užívaj si vianočný čas a vyskúšaj najbližšie v nedeľu na Štedrý deň. Možno budeš milo prekvapená. Ja viem, myšlienky budú stále smerovať tým istým smerom ale pôjde to, uvidíš. A ak by sa to náhodou nepodarilo tento mesiac, začni piť od prvého dňa ms alchemilkovy čaj. Každý deň cca liter, pochlipkavaj celý deň. Až do ovulácie, aspoň dva týždne. Potom prestávka a ak príde mrcha, znova opakuj. Ja som otehotnela takto na prvý krát, ms už neprišla. Lepší je sypaný ako sáčkovy. A ešte sú výborné kvapky od Valoviča na činnosť vaječníkov. Kolegyňa s nimi otehotnela po 3 mesiacoch a krásne sa jej upravil cyklus. Držím palce 🙂

nivea777
22. dec 2017

@reyka keby mám doktora,ktorý mi zisti nieco take ale nic so mnou nerobi,tak ho hned vymenim alebo si mala ist do CAR a tam by nieco s tebou robili,aj ked by si si zaplatila ale podla mna tie peniaze za to stoja,,Tym ze budes testovat kazdy den a trapit sa nevyriesis nic,akurat do dalsieho cyklu pojdes este viac zdeptana.. cez vianoce si oddychni,uzivaj priatela a neupinaj sa tak na to, všetko sa deje pre niečo a vela robi psychika a pokial ty budes v depkach kazdy den sledovat a hypnotizovat testy tak sa sance znizuju este viac

nikusiak9
22. dec 2017

@reyka, lenze po implantacnom spineni cca do 2dni by ti malo stupnut HCG a mala by si mat poz.test

reyka
22. dec 2017

@qwert77 ďakujem za povzbudenie a krasne slova ❤

@nivea777 môj gynekológ je primár už asi 20 rokov, študoval aj pracoval v USA a to že mi dal “len duphaston” nebierem ako nič nerobí, vie čo robí a pekne mi to aj odôvodnil prečo tak robí.

@nikusiak9 ja som čítala že sa to z krvi dá zistiť po 2-3 dňoch a z mocu od cca 5-7. dňa, ale u každej ženy je to individuálne. Napr. čo som si písala tu s babami tak jednej ukázal ducha na 7. deň a druhej až 10. den.

wewe28
22. dec 2017

@reyka taaaak rada by som ti niečím zdvyhla náladu...ale ako? všetko je to celé divné, ale telo si ozaj často s nami robí čo sa mu zachce 🤷🏼‍♀️ Skús sa na to chvíľu vyprdnúť...ale viem, že je to ťažké 😏😘

nivea777
22. dec 2017

@reyka ja byt tebou,idem do CAR nech nasadia nejaku liecbu,odoberu vajickia a aby si mala nadej aj o par rokov ked len na umele ale lepsie ako ziadne deti

nivea777
22. dec 2017

@reyka meras si BT? robis si ovu testy? chodis na folikulometriu? picha ti dr pregnyl? dal ti clostilbegyt na stimulaciu vajicok?? duphaston velakrat pomoze ale bez nejakeho sledovania a v takejto situacii by bolo treba sa ti viac venovat ako len dat lieky a ber..