icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

4katarinakralova5
22. dec 2017

Ahojte, môžem poprosiť zhodnotiť kamarátkin test? Ci tam vidíte niečo? Poprípade upraviť foto. Veľká vďaka 😉

reyka
22. dec 2017

@nivea777 práveže nič nerobím, lebo som to brala tak, že zadarí sa Okej zadarí, keď nie tak nie, ale vidím že čím ďalej tým menej šance...mne doktor povedal že možno už nie je cesty spat a už je neskoro...

reyka
22. dec 2017

❤❤❤😘 ďakujem @wewe28

qwert77
22. dec 2017

@reyka ver mi, bude to ľahšie. Ak máš byť tehotná tak budeš, či si spravíš 30 testov alebo 1 jediný. Fakt, psychika je mocná čarodejka. Mne na endokrinologii povedali že je možné aby som teraz otehotnela, keďže kojim a prolaktin mám až kdesi na 60tke, pritom normálna hranica je do 20. Už sa teším ako tam teraz v januári s úsmevom napochodujem 😃. Gynekológ má tiež uisťoval keď som bola na preventívke že nemusí to ísť ľahko keď kojim a týždeň na to som otehotnela. Naozaj, vyskúšaj tu alchemilku, nič za to nedáš, prvé dni môžeš mať aj také jemné kŕče z nej ale to je len dobre. Po ovulacii ju už nepi, môže vyvolať potrat. Možno má niekto vysmeke, ale ja na to verim. Tiež som mala problémy s ms, prakticky som bola neplodna, lebo som aj rok vkuse nemala ms, potom dva mesiace prišla, potom zasa pol roka nič. Zistili mi že mám na mozgu nejaký útvar ktorý mi produkuje veľa nejakého hormónu, nasadili liečbu na endokrinologii a cyklus sa upravil. Malá som veľké obavy o deti, či ich budem môcť mať a pozri, prvé a aj teraz druhé na prvý krát. A to sme s mužom boli len 2x spolu, lebo bol odcestovaný. Keď to má prísť príde to, uvidíš 😉

qwert77
22. dec 2017

@reyka *oprava: endokrinologii povedali že nie je možné aby som teraz otehotnela...

qwert77
22. dec 2017

@4katarinakralova5 ja tam nič nevidím 😔

reyka
22. dec 2017

@qwert77 prolaktín som mala v auguste tiež zvýšený a všetko okrem toho padnuté dole, mala som pseudograviditu - nebolo to psychického razu ale práve hormón mi to pekne vyvolal - preto sa aj obávam že to znova prišlo 😔 tak jasne, ja som testovala teraz často aj kvôli rentgenu, mala som ísť tento týždeň ale muž a intuícia ma nepustili, muž to vraj “vie” že som tehotná...😂

kacenaaa
22. dec 2017

@4katarinakralova5 určite vidím ducha 🙂

weronika90
22. dec 2017

Pekný den prajem,neviete mi poradiť ci pepino testy duchuju? Aj foto by som dala len nechtiac som vymazala....

kacenaaa
22. dec 2017

@val9 ms už nepríde krásny duch 🙂

weronika90
22. dec 2017
nivea777
22. dec 2017

@weronika90 to uz nie je duch ale normalna ciarka

weronika90
22. dec 2017

Ďakujem za názor,lebo ťažko sa mi veri po toľkých mesiacoch snaženie -nesnazenia...

val9
22. dec 2017

@kacenaaa myslis? tak dnes mam termin ms a zatial sa nic nedeje nic ma neboli .. akurat som hrozne precitlivena ... v nedelu by mi teoreticky mohol ukazat rapid clear ?

peta111
22. dec 2017

@weronika90 neviem či duchuju ale na tvojom vidno krásne slabú druhú čiarku 😊

weronika90
22. dec 2017

@peta111
Ďakujem,tak uvidím ešte cez sviatky ci bude tmavnut,lebo som aj chorá tak som všetko skôr pripisovala tomu. 🙂

luscyn
22. dec 2017

@weronika90 tak ms uz urcite nepride 🙂 krasna ciarocka, ja som mala taku istu na 12DPO 🙂 nech len krasne silnie ❤

weronika90
22. dec 2017

@luscyn ďakujem 😊

val9
22. dec 2017

@reyka zlatko nestresuj sa už s testami .. vydrž skus sa zaoberať niecim inym .. chod nieco upiet, citaj nejaku knihu ( inak mne kriminalky v takom case strasne pomahaju ) alebo cokolvek ine.. lebo zbytocne sa len znervozujes ..teraz uz aj tak sa neda zmenit to ci tam je alebo nie je .. musis len vydrzať 😘 všetko bude tak ako má byť ;) som tu keby niečo 🙏❤❤

reyka
22. dec 2017

@val9 ďakujem zlatko ❤️ Tak jasne teraz je to už jedno, na rentgen som nešla, teraz je uz zbytočne stresovať či áno či nie... napecene už mám, takze oddychujem a čakám na Vianoce 😂 veľmi si cením tvoje slova!! Stresovať nad testami už nebudem, aj tak už doma žiadny nie je 😀 tebe už aj tak MS nedôjde a ja budem veriť ďalej 😇

biba12
22. dec 2017

@4katarinakralova5 mi ja tiež nič nevidim

olylili
22. dec 2017

@weronika90 pelny testik gratulujem

val9
22. dec 2017

@reyka dúfam, že naozaj si to vezmeš k srdcu a nebudeš depkáriť, pretože negativnými myšlienkami si iba pridávaš .. no uvidíme ako to bude so mnou 😇

ikonica
22. dec 2017

@reyka ake prejavy tej pseudo gravidity si mala?

wewe28
22. dec 2017

@weronika90 mne neduchovali, buď boli biele alebo ukazovali druhú čiarku a tehu sa potvrdilo 😉

mimiqa
22. dec 2017

@val9 podporuje plodnost..vela vitaminov ma v sebe....nam holkam po umelom.ci pred sa odporuca ho papat😉celkovo je ananas zdrava vec

val9
22. dec 2017

@mimiqa tak si ho pomixujem na večeru 🤗 dufam ze ma z neho nenapne ako zo zemiakov...

mimiqa
22. dec 2017

@val9 je to vyborna vec

reyka
22. dec 2017

@ikonica vracanie, nadúvanie, asi o 2 čísla väčšie prsia, zvláštne chute a vône, všetko naznačovalo tehotenstvo len testy negatívne aj krv, aj sono...

reyka
22. dec 2017

@ikonica Jaj a samozrejme meskajuca menstruacia, dokonca až po 2. agolutine došla