Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby mozno blba otazka ale po "snazilkovani" drzite nejaku polohu napr nohy hore alebo nevstat z postele min pol hodinu aa podobne ? ...
@wewe28 dobre vedet,uvidíme co budeoo sviatkoch,aspoň ma to netaha hneď k doktorovi 😊
@reyka
Ja dom mala ovu min mesiac až na 23 DC a otehotnela som ☺️
@reyka ja ta úplne s tými testami chapem. tiez kazdy mesiac hladam a dufam. a ludia,ktori mi hovoria, že to nemám riešiť,mi akurát tak lezu na nervy 🙂 lebo poznám svoj aj mužov zdravotný stav a obmedzenia, narozdiel od nich. Držím päste, nech sa čím skôr dockas! mne pri mojom syncekovi pomohlo merať bazalnu teplotu,vďaka nej som spoznala svoj cyklus super a vyšlo to.
@chmurkaxy ďakujem ti za tie slova a hlavne že asi jedna z mala ktorá ma chápe ❤️..možno začnem aj ja s tým, no ja som zatiaľ poznala ovu kvôli bolestiam a výtoku, preto som to zatiaľ neriešila. Som šťastná že ma muž veľmi utešuje (dobre niekedy mi to lezie na nervy že ma tento mesiac obskakuje lebo “vie” že som tehotná). Snáď to vyšlo lebo začína ma ráno napínať už aj z kávy 😅
@ivusik1111 ja beriem duphaston takze si nemyslím že ovu prebehla tak neskoro 😕 a hlavne by mi to nesedelo kvôli vytoku a bolestiam ktoré som mala 14-15. deň
@nufinkanufka mne sa to nezdá ako kanalik, ale dušik 😉
@nufinkanufka vidíme 😉 držím palce, aby silnela
@kaja753 si tehotná a ja gratulujem 🙂
@melindusinka
@kacenaaa ďakujem vam 🙂 ale etše mi to nedochádza akosi..trošku šok :P
@nufinkanufka budeme držať palce ✊🏻
@kaja753 ale urcite v krasnom soku🙂

@mimiqa tak vyskúšam teda ...ideme na sviatky k rodicom som si zabudla vziať tampony a moj muz mi vravi len aby si ich este potrebovala ( a to nic nevie lebo testujem na tajnaka ) 🤔🤗😍