Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ved .. aj mne hovorila ze ... jedno vidi jedni srdiecko bilo a ze tam este nieco vidi a nevie ze co .... no nechapacka dufam ze videla ... zltkovy vak... @wewe28
@nellynnnka mne sa týždeň na to už pekne oddelil (to som bola 7tt+3) a boli tam dve machuľky. Asi aj záleží aké kvalitné sono, ale mne hneď od začiatku ukazovala čo je žĺtkový vak a čo fazuľkaa že ako sa trepoce srdiečko, no ja som to nevedel aj tak rozpoznať a ani to trepotanie som nevidela 🙂 . Bo to bolo všetko v jendej guličke...až minule 🙂 to už som videla aj na tej obrazovke trepotať sa srdiečko. Ale tak ak budú dve, zvládneš aj to 🙂 no tiež by to bol asi šok....jedno stačí 🙂
ahojte zienky viete mi poradit mam 31dnove cykly dnes som 22dc a ovu testy su stale negativne myslite ze este pride ci anovulacny cyklus? dnes ma zacalo pobolievat podbrusko myslela som ze to bude ovu ale testy negativne
@val9 jedina kto to teraz riesi a dviha si ego si ty uz 5x pises to iste tak sa zamysli nad sebou
Ale mudrejsi ustupi....tak si ma ries aspon viem ze vas zaujímam 😘😘 😄😄😄
@sewie ahoj,ja mavam 33dnove cykly a ovulaciu na 20.dc.Akurat som skusala tento mesiac ovu testy a mala som pozitivny na 19.dc,takze uz si ovu davno mala mat.A mozno sa ti aj posunula a bude neskor a taktiez aj ms pride neskor.Skus testovat dalej,ci sa nahodou ciarka neobjavi.
A ake ovu testy pouzivas?Mozno by si potrebovala nejake lepsie 🙂
@nellynnnka chápem úplne 😝
@rebeka211 ved prave aj ja som ju cakala uz skor ovu testiky mam 2 druhy ciarka je ale slaba stale este vobec nebola ani rovnako silna ako druha... prvy mesiac testujem a uz som z toho nervozna 😂😂 kazdy mesiac ma zacne pobolievat vajecnik v obdobi ovu myslela som ze je to ono dnes to mam a testy negativne tak nechapem pritom ms mi pride vzdy presne nacas... este aj kojim je mozne zeby som nemala ovu a menstruaciu kazdy mesiac presne na cas?
@maminka1986 dakujem za titul "dokonala" 😎
@ivusik1111
@nellynnnka dievčatá gratulujem vám a som rada že ste napísali konečne pozitívne príspevky za posledné dni 😍
A ostatné poprosim aby už neriešili hlúposti.....fakt sa to nedá čítať 😕
Ahojte baby. som po IVF a deje sa toto.
Na 5 deň po transferi slaby ružový duch. odvtedy spinenie. 6 deň slabsi a 7 a 8 deň čisté testy. Dnes deviaty deň po a zase slabý ružový duch.
Myslite si,že je ešte nádej?
Na prvej fotke tri zdola sú 5,6 a 9 deň (čisté 7 a 8 tam chybaju) a na druhej su len 5.a 9ty spolu.
@mimuska18 kedy máš mať ms skús testnut o dva dni
@chmurkaxy kolko dňové embryo ti vkladali? BOLO po PK? Robila si si rano test?
Baby p4osim.Vas ako zvladate depky? Ja s.sa dnes dozbedela ze dalsoe dve moje kamosky su tehotne a moja psychyka to prestava zvladat :(
@wewe28
@maminka1986 toto je už náš 10ty vklad. tentoraz to bola 6 dnova hatchujuca blastocysta (v Brne embryo vidieť najskôr na monitore veľké,kým ho vložia a teda bola dosť aktivna). Zatiaľ mi to žiaľ pripomína situáciu spred 2,5 roka,kedy vkladali dve a buď sa jedno pustilo a druhé bojovalo, no do 6teho tyzdna som chodila každý druhý deň na krv a sono, ci to nie je mimomaternicove. Vtedy som ale velmi krvacala a teraz iba rano a večer na papieri krv. inak nič.
Uvidíme,my máme zlú genetiku (muž ma dolamanu DNA a 4x vyššie nálezy spermií s chromozomom naviac alebo s chybajucim) a robili nám ju až po odbere vajicok (ten bol minulý december a genetika marec a opakovanie september). Takže toto je taká "macka vo vrecia nevysetrena.
Veď uvidíme asi zajtra ráno,sa rozhodne. Aj keď doktor mi hovoril,že test robiť 1.1., ideálne až 2.1. a ak aj bude negatív,lieky vysadiť až po negatívnej krvi,lebo majú veľa takých pacientiek.
Ale zo skúseností som už pri zdravom tehu (Filipko) v tomto čase bola grcajuca Barbie.
ja len že či ste také nezažili a bolo aj tak všetko ok 🙂 trochu optimizmu do mojich chmurnych myšlienok.
@chmurkaxy no ja som po ivf a vkladali mi 5 dňové embryjko a to sa hned uchytilo 🙂
Testovala som na 9 den po vklade skor nie uz som sa bala sklamania z tolkych bielych testov za 4 roky....
Takze myslim ze je tam nadej stale 🙂 nevadí ak spinis dokobca krv to sa stava...pokial bude test silniet je to dobre
Ak sa smiem opytat ked mate zlu dna a chromozomy nebojis sa toho ze by dietatko mohlo mat daky postih? :(
My mame este 6 embryi a bojim sa ist na dalsi vklad lebo som citala asi vela....
A platis za kazdy vklad kolko??
@linsss to mrzí
Poznám ten pocit bolo to hrozné a ked som videla tehotne a nase spoluobcianky ako cakaju 5 dieta....islo ma porazit
Poplakala som si a sla dalej.je to ťažké viem.dlho sa snazite?
@maminka1986 snszime sa od marca a v oktobri som si presla kyretazov...cize nic moc :( som myslela ze som sa cez to dostala ale za poslednych par mesiacov je to uz 7 kamosiek co sa tesia z tehulkovania :(
@linsss ja viem ako ti je za 4 roky mnohe moje známe mali aj 2 deti a my nic....
Este sa kratko snazite pol rok je dokopy nic
Skus menej mysliet nato aj mbe to radili nepomohlo ani to tazko to je ked chces straasneee dieta :/ zamestnaj mysel niecim knihou krizovky chodte a pobyt niekde s mužom
@maminka1986 bojím. nuž ale okrem tohto nam tam ešte zostava jedna blastocysta v mrazaku,skúsime ešte ju.
geneticka nám povedala,že nenesieme žiadne systemove genetické vady ani jeden v našej DNA, ale spermie sú zle. Že to môže byť liekmi a diganozami môjho muža.
Keďže máme už jedno (pomerne) zdravé dieťa, navrhuje nám síce PGD do budúcnosti,ale že máme skúsiť teraz či motyka nevystreli . Lebo napr fragmentacia DNA sa v embryjku prejaví tak,že sa na 5den vyvoja zastavi, lebo do 4 dňa žije embryo z materskej DNA . a keď sa zle popripaja, nenastane progres vo vývoji.Cize hatchujuca blastocysta je v tomto dobrý znak.
Tie chromozomy navyše alebo chýbajúce by sa mali prejaviť najneskôr v prvom trimestri spontánnym potratom. Ale jasne,že sa bojím. Ale veď aj malý bol do 2 rokov úplne zdravý a teraz máme potravinové alergie na 20 potravin a opuchy vnútorných sliznic a nosiče všade pohotovostny balíček a riešime záchranku. Už sme ho trikrát rozdychavali. Čiže to zdravie nie je nikdy garantované.
Kamoška ma chlapca s nededicnou genetickou poruchou CDKL5 a on je fyzicky a mentálne ako 3mesacny a už ma 8 rokov. Screeningy nič, do 3 mesiacov podstate normálny chlapček .
@chmurkaxy aha vidis taketo info je dobre vedet...my sme mali dna spermii vbporiadku a vraj krasne vsetky embryjka hm aj nas maly je pomerne zdravý...teraz tiez zistená intilerancia na laktozu. ..hm je to tazko ja by som uz chcela druhe ale berem lieky silne a nesmiem otehu pri nich :/
Velmi ti drzim palce aby to vyslo! A za vklady v Brne kolko platis? Tu na sk pytaju 160e
Skus testnut este rano
@maminka1986 v Brne je KET 350 eur momentálny kurz (9000 czk) plus lieky si všetky hradim sama (okolo 200 euro za tento KET- Estrofem, Utrogestan, Clexane, intralipidy).
@chmurkaxy ježiši to ozaj?????? Preboha :( ja som brala estrofem a utrogestsn a tiez platim a preco chodis do Brna? Žijete tam blízko?
@maminka1986 dieťatko je veľký dar. ja prajem aj tým,čo majú na prvý šup alebo dokonca neplanovane. už som si za tie roky zvykla na neuspech a už po toľkokrát to boli vždy menej.
Ale snáď sa zajtra ráno niečo objaví.Ako som hovorila môjmu muzovi,aj v Nekonečnom pribehu zostalo kralovnej z ríše Fantázie len jedno zrnko a vyskladali zase celú krajinu... niekedy aj to zrnko nadeje stačí 😍
@maminka1986 my sme chodili do GynFivu v BA. akože,ja som taký vecne spokojný typ,takže mne tam boli dobre. Ale absolvovali sms 2 kompletné IVF (7 transferov) a stále ma nechceli poslať na vyšetrenia ďalej. Že ešte netreba. (Pritom napr geneticka bola zhrozena). Tak moj muž povedal,že veď Brno ma dobre renomé,skúsme. Bývame pri BA,takže do 2 hodín sme tam na 100%.
No a som tam spokojná, mám super lekára, veľakrát ma aj upokojoval so všeličím, dali mi automaticky lieky ako profylaxiu na niektoré veci a vyzerajú,že riešia. Toto IVF u nich bolo moje tretie a tak ho hradila čiastočne poisťovňa, no všetky tieto veci ako KET aj s liekmi a mrazenie už nehradi. Ale mám z nich dobrý pocit.
@chmurkaxy neboj urcite to vynde ved mas tam ducha a to je super znamenie 🙂))( urcite bude silniet drzim ti palce a daj vedet ;)

@wewe28 vieš čo ja len nechápem, načo sa toto dokola rozoberá .. povedala si svoje tak nech je spokojná, očividne si dvihla ego ( ak nejaké má ) a ideme ďalej a nie označovať ju v každom druhom príspevku a robiť z komára somára.. pre boha aby sa človek bál tu napísať niečo a nebodaj priložil test ( lebo človeka tu zvozia pod holú zem ). Na internete je každý hrdina, ale liečiť si takto komplexy je ubohe,