icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miska_hryzka
28. dec 2017

@maminka1986 to si krásne napísala ❤

luta13
28. dec 2017

@weronika90 krasny testik z 22.12...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

maminka1986
28. dec 2017

@miska_hryzka dakujem 🙂 presla som si tymi pocitmi a všetkým tym spytovanim cez plac hnev závisť:(( preto viem ako každá jedna čo sa tu snazi o dieta a chce 2// na teste ako sa citi ked sa nedari :( tazko ich niekto pochopi ked ma napr dieta na 1 supu :/ tak im drzim palce

milagrosss20
28. dec 2017

@miska_hryzka to vážne? No. Neviem ja asi mam teraz plodné ale mi. Si dave. Pozor tak. Ci tak.

hope40
28. dec 2017

@jania023 skoro som umrela od smiechu urobila si mi den ti poviem 😂

jania023
28. dec 2017

@hope40 tak som rada ze som ta pobavila. Inak som premyslala v robite cely den ze do slaka ktora susedka je tehu ze mi aj budar ukazuje jej hormony😂
Aj na manzela som nahu ala ci dobre splachol ci nieje tehu lebo fakt toto.
No nakoniec som to uzavrela ako skore 1:0 pre budar😜
Od vtedy sa snazim brat to z nahladom ak aj najdem //
Musia byt aspon na 3 testoch a Najlepsie aj na digi🤣

iwulqa
28. dec 2017

Baby je tu niekto kto si sleduje krcok? Potrebujem poradit.
A este jedna otazocka neviete ako je to ked ma dr dovolenku a nikto ho nezastupuje, kam sa obratit na pohotovist to neni.

laydy7777
28. dec 2017

Ahojte. Chcem sa opytat ked ma synovec maly ovcie kiahne a ja som ich uz mala tak to neuskodi babatku? Mame z toho dilemu.

olylili
28. dec 2017

@laydy7777 nie už sa nenakazis

hope40
28. dec 2017

@iwulqa ja si sledujem krcok 2hy mesiac a citam o tom vela tak neviem ci to budem moct poradit nie som este v tom zbehla ...co je tvoja otazka ? 🙂

iwulqa
28. dec 2017

@hope40 dakujem mna by len zaujimalo ze mam sice nepravidelny cyklus ale dnes som 44dc krcok mam tuhy a na spic prsta otvoreny ale vsetky tehote ske testy su negativne. Ze co to moze znamenat.

hope40
28. dec 2017

@iwulqa a myslis ze je nizko a tuhy (tvrdy) alebo je vyssie a tuhy ... merias BT? A sledujes hlien? Mas odsledovanu ovulku? Aj ked mas nepravidelny cyklus to vsetko ti moze viac napovedat ako sa tvojej telo sprava pocas nepravidelnych cykloch ..ako dlho sa snazite? 😉

iwulqa
28. dec 2017

@hope40 no praveze nemam to odsledovane snazime sa tak od marca aprila nam sa aj zadarilo 6/2017 ale skonilo to potratom v 6 tt a potom 8/2017 a aj to skoncilo zial este skor 4 itt 😢😢 a odvtedy nic 2 mesiace som si sledovala testami. A mam ho tak vyssie a tvedsi. U mna nema zmysel merat bazalnu teplotu kedze mam 16 mesacneho drobca a v noci vstavam robit mlieko. Ale aj o neho sme sa snazili 2 roky a tiez 1 potrat pred nim

milasik10
28. dec 2017

Ahojte, nedavno sme aj mne hladali ducha a dnes sa nam ten dusik vyliahol🙂 Vola sa Sofinka, ma 3220 g a 50cm a obe sme zdravucke. Porod bol velmi rychly, so vsetkym 6 hodin, nestihla som ani epi... drzim Vam vsetkym palce, aby ste aj vy nasli coskoro takeho dusika ako bol ten nas 🙂

iwulqa
28. dec 2017

@milasik10 grasnucka bambulka prajeme vela zdravia obom

hope40
29. dec 2017

@iwulqa jaaaj moja to mi je luto prajem drobcovy vela zdravicka ... u kazdej zene je to individualne s tym krckom po ovulacii podla toho ako to tu citam na FF by mal krcok v skorom tehu. Byt vyssie tvrdy a uzavrety ale ako pisem kazda sme ina neda sa presne urcit iba podla krcka .. prezila by som ti aby si si zacala merat BT v grafe a odsledovat aj hlien plodnych dni viac sa takto o sebe dozvies (meranie BT je najpresnesie aby si z hruza vedela ci si v tom )plus testik ak ms nespravila... este jedna vec zajdi za doc. A porad sa co s tym a popripade by si mohla nasadit folic acid magnezium nejake vytaminky ... 😘

mimiqa
29. dec 2017

@milasik10 nadherne babo...boztek posielam 😘

iwulqa
29. dec 2017

@hope40 dakujem kyselinu listovu beriem uz asi lol roka 1 mg a teraz som presla pred mesiacom na femibion aby bola zmena. Urcite zajdem za dr lebo poslednom potrate mam taketo dlhe cykly predtym som mala 27-29 dni jeden cyklus a druby skoro 40 dni a dr tvrdi ze to je ok ale teraz to uz je 45 dc a nevyzera ze by malo nieco prist. Skusim si to odsledovat lebo uz som s toho na nervy.

wejika18
29. dec 2017

Ahojte baby, dnes ráno som si robila test a ukázala sa mi slabá čiarka a manžel ma hneď schladil že to je asi negatívne lebo tá čiarka je slabá. No čo vám poviem "odborník".
16.12. som dostala injekciu Pregnylu 5000 a aj sme sa celý víkend snažili, takže by to aj mohlo byť tehotenstvo, nie? Zajtra akurát čakám že mi prídu moje dni, ale dnes som to už nevydržala a ten test som si spraviť musela..

danielina30
29. dec 2017

Krásne pozitívny, gratulujem👍

anjelicek26
29. dec 2017

@wejika18 musi zajtra posilniet, moze to byt este zvysok pregnylu, aj ked je to nepravdepodobne uz. Drzim strasne palce, vyzera to dobre, prihod zajtra novu foto 🙂 Podla mna sa mozes tesit ;)

wewe28
29. dec 2017

@wejika18 pekný dušík a ms isto už nepríde 😉

domidee
29. dec 2017

@milasik10 princeznicka maličká gratulujem 😍

wejika18
29. dec 2017

Ďakujem baby za pekné reakcie, uvidíme či teda ms príde alebo nie. Ale veľmi dúfam že nie. Ďakujem ešte raz.

domidee
29. dec 2017

@iwulqa ahoj prepáč že sa zapajam do debaty ale záleží aj na tom že si už rodila takže ten krcok bude stále malilinko pootvoreny......daj vedieť potom......a ešte som zabudla ja som mala krcok na začiatku dole ľahko hmatatelny a tiež malilinko pootvoreny ....držím palce 🙏

hope40
29. dec 2017

@iwulqa v prvom rade potrebujes stabilizovat cyklus nema s problem otehotniet ale udrzat a mas naruseny cyklus sustred sa na to drzim silno palceky tebe 🙏

mushkaa
29. dec 2017

Mne meskala menstruacia 10 dni. Robila som si 3 testy a neukazalo mi nic. V den, kedy som isla k lekarke, predtym som si robila este jeden test a tam sa mi ukazala slabulinka ciarka. Lekarka na sone nic nenasla a az z krvi mi zistili ze cakam babo a teraz mi spinka 2mesacna princezna v postielke. Doktorka mi povedala ze to zavisi id velkosri plodu a id menstruacneho cyklu.

iwulqa
29. dec 2017

@hope40 dakujem hej aj som dr vravela ze potrebujem upravit cyklus a ona stale ze to je v ppriadku ale 3.1 sa stahujeme takze si hladam novu dr a snad ta mi pomoze.

iwulqa
29. dec 2017

@domidee dakujem za info. Dam vediet

iwulqa
29. dec 2017

@mushkaa dakujem ale uz by asi ukazalo si myslim kedze 45 dc a sex sme mali naposledy pred 13 dnami. Ale dam tomu este sancu nebudem testovat ani nic budem kludna a uvidime, ci najdem dr skor ako sa vrsti tato z dovolenky.