Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@weronika90 krasny testik z 22.12...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@miska_hryzka dakujem 🙂 presla som si tymi pocitmi a všetkým tym spytovanim cez plac hnev závisť:(( preto viem ako každá jedna čo sa tu snazi o dieta a chce 2// na teste ako sa citi ked sa nedari :( tazko ich niekto pochopi ked ma napr dieta na 1 supu :/ tak im drzim palce
@miska_hryzka to vážne? No. Neviem ja asi mam teraz plodné ale mi. Si dave. Pozor tak. Ci tak.
@hope40 tak som rada ze som ta pobavila. Inak som premyslala v robite cely den ze do slaka ktora susedka je tehu ze mi aj budar ukazuje jej hormony😂
Aj na manzela som nahu ala ci dobre splachol ci nieje tehu lebo fakt toto.
No nakoniec som to uzavrela ako skore 1:0 pre budar😜
Od vtedy sa snazim brat to z nahladom ak aj najdem //
Musia byt aspon na 3 testoch a Najlepsie aj na digi🤣
Baby je tu niekto kto si sleduje krcok? Potrebujem poradit.
A este jedna otazocka neviete ako je to ked ma dr dovolenku a nikto ho nezastupuje, kam sa obratit na pohotovist to neni.
Ahojte. Chcem sa opytat ked ma synovec maly ovcie kiahne a ja som ich uz mala tak to neuskodi babatku? Mame z toho dilemu.
@hope40 no praveze nemam to odsledovane snazime sa tak od marca aprila nam sa aj zadarilo 6/2017 ale skonilo to potratom v 6 tt a potom 8/2017 a aj to skoncilo zial este skor 4 itt 😢😢 a odvtedy nic 2 mesiace som si sledovala testami. A mam ho tak vyssie a tvedsi. U mna nema zmysel merat bazalnu teplotu kedze mam 16 mesacneho drobca a v noci vstavam robit mlieko. Ale aj o neho sme sa snazili 2 roky a tiez 1 potrat pred nim
@iwulqa jaaaj moja to mi je luto prajem drobcovy vela zdravicka ... u kazdej zene je to individualne s tym krckom po ovulacii podla toho ako to tu citam na FF by mal krcok v skorom tehu. Byt vyssie tvrdy a uzavrety ale ako pisem kazda sme ina neda sa presne urcit iba podla krcka .. prezila by som ti aby si si zacala merat BT v grafe a odsledovat aj hlien plodnych dni viac sa takto o sebe dozvies (meranie BT je najpresnesie aby si z hruza vedela ci si v tom )plus testik ak ms nespravila... este jedna vec zajdi za doc. A porad sa co s tym a popripade by si mohla nasadit folic acid magnezium nejake vytaminky ... 😘
@hope40 dakujem kyselinu listovu beriem uz asi lol roka 1 mg a teraz som presla pred mesiacom na femibion aby bola zmena. Urcite zajdem za dr lebo poslednom potrate mam taketo dlhe cykly predtym som mala 27-29 dni jeden cyklus a druby skoro 40 dni a dr tvrdi ze to je ok ale teraz to uz je 45 dc a nevyzera ze by malo nieco prist. Skusim si to odsledovat lebo uz som s toho na nervy.
Ahojte baby, dnes ráno som si robila test a ukázala sa mi slabá čiarka a manžel ma hneď schladil že to je asi negatívne lebo tá čiarka je slabá. No čo vám poviem "odborník".
16.12. som dostala injekciu Pregnylu 5000 a aj sme sa celý víkend snažili, takže by to aj mohlo byť tehotenstvo, nie? Zajtra akurát čakám že mi prídu moje dni, ale dnes som to už nevydržala a ten test som si spraviť musela..
Krásne pozitívny, gratulujem👍
@wejika18 musi zajtra posilniet, moze to byt este zvysok pregnylu, aj ked je to nepravdepodobne uz. Drzim strasne palce, vyzera to dobre, prihod zajtra novu foto 🙂 Podla mna sa mozes tesit ;)
Ďakujem baby za pekné reakcie, uvidíme či teda ms príde alebo nie. Ale veľmi dúfam že nie. Ďakujem ešte raz.
Mne meskala menstruacia 10 dni. Robila som si 3 testy a neukazalo mi nic. V den, kedy som isla k lekarke, predtym som si robila este jeden test a tam sa mi ukazala slabulinka ciarka. Lekarka na sone nic nenasla a az z krvi mi zistili ze cakam babo a teraz mi spinka 2mesacna princezna v postielke. Doktorka mi povedala ze to zavisi id velkosri plodu a id menstruacneho cyklu.

@maminka1986 to si krásne napísala ❤