Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@majka_3 my sme v rámci toho, že bičíkovce majú pred sebou dlhú cestu, začali už asi 5 dní pred plánovaným termínom (manželova myšlienka) a posilnili to ešte 1 alebo 2 po. V ten posledný deň mi už behalo kadečo po rozume. Hlavne to, že by som potrebovala nejakú wellness dovolenku na zotavenie. 🙂
@valika1210 no ako ti to dopadlo? Mrcha nedosla? Ja oděn v pondelok ku gynde
My je kadejak
@majka_3 no vidíš, možno si sa sekla s ovulkou...hm... a možno aj ja... lebo ja sa cítim úplne rovnako. Nákazlivé. 😉 raz pravý bok, raz ľavý, potom podbruško, potom už neviem čo, ja som z toho jeleň...🙂 to máme kvôli tomu, že sa tak sledujeme. A sprav zajtra ten ovu 🙂 alebo však môžeš aj teraz, ovu sa dá robiť aj cez deň. aj ku večeru ti to môže stúpnuť. Tipujem, že o 5 minút už pobežíš na WC...Ak to vydržíš do rána, tak sa skláňam pred tebou 😀
@lene27 ako to vsetko pekne pomenuvas 😀 😀 😀 😀 hihihi
@isabella22 uz len pockat ako sa vyfarbi 😀 inak som dooost pila a a to by sa nemalo pred testovaniiim
@majka_3
@isabella22 už sme pár hodín nič neokukávali, tak by to chcelo nejakú fotku 🙂
@isabella22 taaak tehu 🙂 inak som si pozerala tie tvoje foto a je tam duusik 🙂 najprv som ho nevidela cez den..ale teraz vecer ked pozeram potme tak vidiiiim 🙂 tak potes aspon ty s testom 🙂 😝
@majka_3 mam uz malo testikov zajtra hodim foto z ranneho....viem bolo to zle vidiet ale uvidime este je to krakto po ovu 🙂
@majka_3 hmmm... tak nateraz som spokojná aspoň s tvojím pitným režimom 🙂 predpokladám, že zajtra uvidíme ďalší testík🙂
@isabella22 na oboch by sa malo niečo ukázať 🙂 na ovu vraj bývajú diaľnice už skôr ako na tehu ale necháme to na teba 🙂
@lene27 videla si rano ake som mala dialnice...rano hodim zase 2 testiky...ale aj tak hcg stupa kazde 2 dni nie? niekto tu apson tak pisal...
@isabella22 áno, ja som ti to písala...vtedy sa tá hladina prudko zvyšuje, ale keď je dostatočne citlivý test a máš dostatok HCG, ukázať ti môže aj poobede a možno zajtra bude ten deň, keď sa ti zvýši, vieš... 🙂
@majka_3 skús z ranného, nebudeš predsa čakať doobeda, no nie? 🙂

@majka_3 si ma inšpirovala, aj ja si také nabudúce urobím 🙂 Teraz som to už zmeškala. Ináč nemali by po ovu prestať ukazovať druhú čiarku alebo ukazovať veľmi slabučkú? podľa tohto si mala najsilnejšie 18 alebo 19 DC a ovu by mala byť do 48 hod. takže max 20 alebo 21 DC (26.-27.11) . Rátam správne? Kedy ti začala ms?