icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

barbs24
6. nov 2014

ahojte, tak ja som dnes 9 dpo a nevydrzala som to, vcera vecer a dnes rasno som spravila testik, aj ked som iba 9dpo...ja na nom nieco vidim, ale neviem ci to nieje iba vyplod mojej fantazie, mozno je este skoro. nechcem byt potom sklamana, no zaroven neviem ani cakat dnes, do MS este tyzden...tak posudte same, a ked tam nic neuvidite dufam ze sa mi nebudete velmi smiat :D ja som taky PUK nedockavy :]

sharlly
6. nov 2014

@barbs24 ja len pre info...je to pepino? ak ano, tak ja som robila vcera vecer 7 dpo a mam ho takyto...duchuju o sto dvesto, never im nic 😉

barbs24
6. nov 2014

@sharlly ahoj, nie je to promatris od @lauritka

sharlly
6. nov 2014

@barbs24 aha, tak potom nech povie lauritka, ona je najvacsi odbornik 😉

lauritka
6. nov 2014

@barbs24 hmm, no ja neviem.. radsej este pockaj dva dni.. to je riziko skoreho testovania 😀 tam potom clovek vyvola duchov

barbs24
6. nov 2014

@lauritka takze nevidis nic ? :D aspon v tom mam jasno :D inak asi budem potrebovat testy pretoze mala mi asi 12ks zlikvidovala /otvorila, pokrivila :D/ nechala som ich na stole v kuchyni, chyba obrovska hehe :D

lauritka
6. nov 2014

@barbs24 no zatila nie 🙂 a ake ? tehotenske ?? napis mi do IP

ivanka12311
6. nov 2014

Ahojte všetky snažilky🙂 som tu nová a zapájam sa do diskusie..ja som si tie tehu testy robila po 7-9dpo neukázalo mi nič.Na 13dpo boli už krásne //.Skúste test zopakovať o pár dní neskôr. 😅 😀 😉 všetkým snažilkam držím palčeky🙂

zuzanka2905
6. nov 2014

@lauritka ahoj vidíš tam niečo je to 8dpo

katkaolejka
6. nov 2014

Baby, ja nedam dopustiť na Mamatest Comfort, kupite ho v lekarni, je najcitlivejši a najspolahlivejsi, ziadni duchovia, bud akuze 2 alebo 1 ciarku a nevyvolava zbytocne nadeje ci stresy. skuste, ja uz iny ani nechcem 🙂

barbs24
6. nov 2014

ahojte tak dnes strasim este raz/ len sa chcem opytat, ten znamy kanalik ktory je velakrat pomyleny s duchom je to to na foto?

barbs24
6. nov 2014

zabudla som pridat fotku

lauritka
6. nov 2014

@zuzanka2905 testujes strasne skoro 🙂 nieco sa mi mari, ale skus az tak okolo 10-11 dpo.. l
@barbs24 pridaj original 🙂 ja si to upravim.. ale vyzera to schopne, kanaliky zvyknu byt skor take tensie

barbs24
6. nov 2014

Tu je original no na nom nevidno skoro nic...ale nazivo vidno ducha a ked to dam nad svetlo tak presvita farba ajkedslabo :D @lauritka

lauritka
6. nov 2014

@barbs24 skusim upravit.

zuzanka2905
6. nov 2014

@lauritka dobre skusim dakujem

lauritka
6. nov 2014

@barbs24 no neviem tazko sa z toho nieco taha.. nieco sa mi tam ale mari.. skus zase z ranneho ;.-)

ala82
6. nov 2014

@barbs24 ja som tiez skusala od 9dpo ale palicka sa ukazala az na 11dpo.

jelllie
6. nov 2014

@julypetkova mne tiez vysiel ovu test pozitivny este pred tehotenskym, na tehotenskom som mala podobneho ducha ako ty na druhom 🙂 takze skus dalsi den, drzim palce 🙂

petra212
7. nov 2014

@julypetkova
aj @lauritka má vo svojom albume také príklady kedy ovu testy ukázali tehotenstvo aha

https://www.modrykonik.sk/blog/lauritka/album/p...

😉

zuzanka2905
7. nov 2014

samozrejme som to nevidržala a robila som si dalši ale mne sa zda že nesilnie tak nič

lauritka
7. nov 2014

@zuzanka2905 treba az zajtra porovnavat.. ak je tam nejake minimumhcg.. tak sa zdvojnasobuje kazde dva dni.

misha666
7. nov 2014

caute kocky... ja len tak k teme vam chcem napisat... dnes mi dosli z ciny asi 30 ovulacnych a 20 tehotenskych testov a ta cena ktoru som za to dala je 10eur... ked som si tu chcela kupit ovulacne testy tak 5 testov stoji od 15 eur 🙄 ciste sialenstvo... Slovensko je cisto mimo 😀

misha666
7. nov 2014

takto mi dnes vysiel ovulacny, podla popisu je uz negativny cize ovulku som uz mala...sme sa podstivo snazili 🙂
cely tyzden...takze dufam ze tie tehu uz tento mesiac budu pozitivne, dnes som 19DC 🙂

dugyna
7. nov 2014

@misha666 gratulujem 🙂

misha666
7. nov 2014

@dugyna zatial este nie je k comu....to je len ovulacny 🙂

dugyna
7. nov 2014

@misha666 jaj boze to uz dementiem myslela som ze je to tehu. tak my sme sa snazili pocas celej ovulky podla testov a vyslo,tak verim ze aj vam

sharlly
7. nov 2014

Baby Dr. Max takyto divny? 😀

barbs24
7. nov 2014

@lauritka vcerajsi a dnesny ..vidis tam nejaky rozdiel?

lauritka
7. nov 2014

@barbs24 ahoj, no mari sa mi , ze na tom spodnom je viditelnejsi dusik 🙂 ako to vidi nazivo ?