Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte všetky snažilky🙂 som tu nová a zapájam sa do diskusie..ja som si tie tehu testy robila po 7-9dpo neukázalo mi nič.Na 13dpo boli už krásne //.Skúste test zopakovať o pár dní neskôr. 😅 😀 😉 všetkým snažilkam držím palčeky🙂
@lauritka ahoj vidíš tam niečo je to 8dpo
Baby, ja nedam dopustiť na Mamatest Comfort, kupite ho v lekarni, je najcitlivejši a najspolahlivejsi, ziadni duchovia, bud akuze 2 alebo 1 ciarku a nevyvolava zbytocne nadeje ci stresy. skuste, ja uz iny ani nechcem 🙂
ahojte tak dnes strasim este raz/ len sa chcem opytat, ten znamy kanalik ktory je velakrat pomyleny s duchom je to to na foto?
@zuzanka2905 testujes strasne skoro 🙂 nieco sa mi mari, ale skus az tak okolo 10-11 dpo.. l
@barbs24 pridaj original 🙂 ja si to upravim.. ale vyzera to schopne, kanaliky zvyknu byt skor take tensie
@lauritka dobre skusim dakujem
@julypetkova mne tiez vysiel ovu test pozitivny este pred tehotenskym, na tehotenskom som mala podobneho ducha ako ty na druhom 🙂 takze skus dalsi den, drzim palce 🙂
@julypetkova
aj @lauritka má vo svojom albume také príklady kedy ovu testy ukázali tehotenstvo aha
https://www.modrykonik.sk/blog/lauritka/album/p...
😉
@zuzanka2905 treba az zajtra porovnavat.. ak je tam nejake minimumhcg.. tak sa zdvojnasobuje kazde dva dni.
caute kocky... ja len tak k teme vam chcem napisat... dnes mi dosli z ciny asi 30 ovulacnych a 20 tehotenskych testov a ta cena ktoru som za to dala je 10eur... ked som si tu chcela kupit ovulacne testy tak 5 testov stoji od 15 eur 🙄 ciste sialenstvo... Slovensko je cisto mimo 😀

ahojte, tak ja som dnes 9 dpo a nevydrzala som to, vcera vecer a dnes rasno som spravila testik, aj ked som iba 9dpo...ja na nom nieco vidim, ale neviem ci to nieje iba vyplod mojej fantazie, mozno je este skoro. nechcem byt potom sklamana, no zaroven neviem ani cakat dnes, do MS este tyzden...tak posudte same, a ked tam nic neuvidite dufam ze sa mi nebudete velmi smiat :D ja som taky PUK nedockavy :]