Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka ano prve dva dni klasicka krv teraz viac menej uz len tmava...ale nic silne
@archanjel008 duchuju mi testy uz tyzden a pol ..dva dni meskala ms .. v piatok som ju dostala dnes na teste toto. Cysty nemam a ziadne lieky neberiem
@val9 no tak mohlo ist o bichiochemicke tehu a hcg hormon este kym a z tela dostane tak este nejaky cas ostava na teste.2 moznost je ze si tehotna a mala si menses aj to je mozne alebo 3 mimomaternicove .preto ak navstivis lekarku jej povec zemas poItivny test lebo pri duchoch je hcg okolo 20 az 51 jednotiek pret je dolezite aby ti vzala krv .
@archanjel008 pri mimomaternicovom by som mala bolesti nie?
@val9 nie ja som mala operaciu teraz a mala som ms a testy silneli tak som isla k lekadovi vzal mi hcg a tak som lezala v nemocke pozrovali ma abrali hcg ktore ich aj tak klamalo leo a 2 nasobovala ako pr normalnom tehu ale bolo to napravom.vajecniku proste ak to robia testy take ciarky naj ti vezme hcg a urobi vaginalne sono mne ho robili vela krat aj napriek tomu ze som krvacala
@val9 a este akej znacky robis testy lebo niektore robia falonych duchov
@vierkapto ja tam vidim dusika kolko ti meska?najlepsie je testovat v den meskajucej ms
@vierkapto áno vidím ✊🏻
@archanjel008 dnes je to 35. deň cyklu, ale menzes mávam dosť nepravidelný, tiež som videla dušíka, len som si nebola istá či nemám vidiny =D Ďakujem, skusím testnúť o pár dni
@vierkapto skus testovat o 2 dni 🙂drzim palce 🙂

@zeytin sak aj mne že negatívny najprv a potom neskôr som ho vzala pod svetlo a kukam že si robí zo mňa prdel test, nemalo by to byť silnejšie natoľko že mi cca meškajú 2-3dni?Či je to individuálne?Ja počkám veď kramy stále nič rozmýšľam kúpiť digi a testnut až štvrtok,piatok ak neprídu...
@liliputka23 ja vidím že spodná je silnejsiaaaa 😊
@liliputka23 ano je silnejsi
@andrea121268 ja sa ho bojím použiť keď to kúpim 😂, nechcem byť sklamaná,ale tebe veľká gratulaciaaaaa 😊😍
@michhaela vidím dušíka!✊🏻
@michhaela aj mne sa marí tam čiarka. Niečo ružové.
@michhaela aj ja vidím jemného ducha 😉 ja som mala pred týždňom ešte slabšieho 😃

@val9 a co sa ti deje?mozno budem vediet pomoct