Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 to znie dobree, drzim palce aby sa tak udrzali a o par dni pridas pozitívny testik 🙂
@whiteflower87 tak to dúfam aj ja ms v pondelok no dúfam že nepríde. Ty máš koľko do ms? A aj nejaké príznaky??
@butterfly333 uz som MS mala mat asi v pondelok, takze dva dni meska. A priznaky ziadne. Iba jemny tlak v podbrusku. Inac nic necitim, preto sa stale vypytujem ci uz sa mozem tesit alebo nie. 🙂
@whiteflower87 cyklus mas teda 25? Ja 29-30 tak si ešte musím počkať. No včera som cítila v bruchu ako by mala prísť ms aj práva strana má tak ťahala či čo to. No ja nikdy ani pred ms nemám žiadne bolesti len úplne slabunke aj to v deň ms no tereza to od pondelka cítim.
@butterfly333 nie ja mam cyklus 28 + - 1 den. Ale teraz podla grafu som mala neskor ovulaciu takze som mala dostat asi na 30 alebo 31 den cyklu,
dnes som uz v 33 DC. Znie to celkom dobre, ja som zacala citit podbrusko teraz v sobotu.
Kedy chces testovat? cez vikend?
@whiteflower87 v sobotu si začala cítiť podbruško a v pondelok si ich mala dostať? Ja cítim od pondelka niečo ako kedy ms mala prísť no dnes som 26DC.
@butterfly333 ano v sobotu som zacala citit podbruso a myslela som ze som mala dostat v sobotu ale podla grafu az v pondelok som mala dostat ale od soboty som citila podbrusko...
@whiteflower87 no dúfam že aj ja budem na tom tak dobre. Bojím sa aby to dopadlo dobre. Tebe gratulujem a držím palce.
Ahojte, pripajam dnesny update. Vcerajsi stav je o par prispevkov vyssie. Co vy na to? 🙂
@draska Blahoželám 🙂
boze ja uz som stoho na nervy ☹ tak v nedelu vecer mi ukazal test ducha slabeho v pondelok rano tak isto a odvtedy nic mi testy neukazuju je to normalne?asi sa nemam na co tesit vsak ☹ uz by bolo nieco vydno aspon naznak som cca 4 dni do mrchy ☹
@draska gratulujem a koľko si dnes DPO a ten prvý je koľko?
@banderaska29 kanalik 😒
@banderaska29 veru kanálik
Baby moze byt ovulka aj dva dni pred menzesom?Menzes meska tyzden,dva dni pred prichodom bol sex a vcera na teste slaby duch no brucho ma stale boli akoby mala prist mrcha
@whiteflower87
@butterfly333 ahojte baby ja ked to fakt ze vyslo tak som 13dpo sme na tom skoro rovnako 🙂neveriim furt.:D
moje najblizsie testovanie bude nedelu,nemam nervy na dalsie vcera ma to soklo viac nez dost ;)
@matuskova003 lebo to je to falošné "ťuťu muťu" a ťahanie medových motúzov popod nos 🙂
Hlavne na tej prvej fotke jasne vidno, že sú to len ryhy....
@butterfly333: Kedze som si nemerala, tak presne neviem.. Dnes je to 2-3 dni do menstruacie.
Ahojte, ja testujem zas rano. Prvy som robila v utorok a maril sa mi dusik, ktory zmizol. Dufam, ze to bolo len skoro. Zajtra den neocakavanej ms. Ale od piatku kazdu noc sen, ako mi rozni rodinni prislusnici hovoria, ze som tehotna. Uverim az testu 🙂 Ale za to tehotne sa velmi citim. Tak sa ozvem rano.
@matuskova003
@piacere - v snazilkach dala inu foto 😝 😀 😀 😀
Babuľky čo myslíte? Som tu nová 🙂 Ďakujem mrška mi mešká 3 dni pobolieva ma v podbrusku trocha vajecniky.

@whiteflower87 ja len 11DPO a 26DC teploty zatiaľ sa držia 37,1 dnes .A kedy si mala mať ms.