icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miirkka1
17. mar 2018

@polovnicka92 ja by som zase babo velmi chcela...mame dcerku 16m ale kojim ju ms som este nemala....takze ani tomu neverim...a potom mi z toho az sibe

bibih
17. mar 2018

Dievcata? Mali ste niektora samovolny potrat? Ak ano, ked vam dosla prva menstruacia? Lebo uz som mala dostat vcera podla 28 dnoveho cyklu a test je biely, takze asi len posun? Ja som myslela, ze to nabehne normalne..

polovnicka92
17. mar 2018

@miirkka1 ja som tak isto mala 2.3. Poobede prvykrat aj 3.3. ruzovy na papieri a v nedelu poobede len svetlohnedy v pondelok uz len hlien par dni .. kolko mas dnovy cyklus? 🙂 ja som mala woman secret teraz mi doniesol pregnancy intimed poznate tento test?? 🙂

polovnicka92
17. mar 2018

@miirkka1 moja mamina mna kojila a o bratovi preto ze nemala ms nevedela do 3 mes 🙂

trblietava
17. mar 2018

@polovnicka92 áno ďalší je negativny uz 🤔 daj vedieť ako testiky ďalej som zvedavá 😁 no tak tehu príznaky sú vraj podobne tym pred menštruáciou čiže všetko je možné .. 😉

happy9911
17. mar 2018

den ocakavanej MS....podla mna negativ co poviete ?

polovnicka92
17. mar 2018

@trblietava ty tiez 😉 mas doma testy?? Podla mna je naj z ranneho mocu 🙂 teraz pozeram ze tento test je 25 :/ co mam doma

polovnicka92
17. mar 2018

@happy9911 ja nevidim :/ mozno skoro al. Zla foto ;)

vyvka
17. mar 2018

Vidite tam Nieco? Robene dnes

Ja teda nic mozno naznak Niecoho ale fakt
Na to neviem prist ci vidim alebo nie 🤦‍♀️ 😬😬😁😁

sunflower109
17. mar 2018

@vyvka ja vidím niečo ;) držím palce

vyvka
17. mar 2018

@sunflower109 ved aj mne sa nieco mari len uz sama neviem
Ak si dam foto do negativny nieje vidiet nic 🤷‍♀️🤷‍♀️

polovnicka92
17. mar 2018

Ja tiez vidim Vyvka na tom hornom

sunflower109
17. mar 2018

@vyvka chápem tá lebo aj ja mám také testy že prd v negatíve vidím :( na nervy je to

vyvka
17. mar 2018

@sunflower109 uplne keby ze vsetky su negativny
Mam
Klud ale na jednom dusik jeden snehovo biely no a
Clovek si uz nevie co mysliet 🤦‍♀️🤦‍♀️

miirkka1
18. mar 2018

@polovnicka92 ano aj ja som mala svetlohnedy potom...trvalo mi to aai 2-3dni....ten prvy den som mala aj bolesti v podbrusku...a zrazu mokro....nemam ms uz dva roky ale cyklus som mavala hrozny....mozno 40-50dni....a ty?

miirkka1
18. mar 2018

Ked po 10dnoch som robila test z dm tak negativny....

miirkka1
18. mar 2018

@vyvka ake to mas testy?mne one step ukazali vzdy slabu ciarku ktora sa ledva dala odfotit,ine testy nic....

polovnicka92
18. mar 2018

@miirkka1 aj ja som mala bolesti ale nie silne a to cez riadnu ms bez ibalginu ani na krok. Ja tiez 35 -40 dnove mavam 🙂

polovnicka92
18. mar 2018

No dievcata ake mate skusenosti s testom intimed pregnancy ?? Ja som si urobila dneska obidva na 1 ani jedna ciarka noa na druhom len riska takze teraz neviem ci je to tym ze je 25kovy a mam si este skusit 10kovy alebo nie som tehu na desiatkovom som mala celkom pekne viditelnu ciarku cize uz mi malo podla mna ukazat aj na tomto

polovnicka92
18. mar 2018
miirkka1
18. mar 2018

@polovnicka92 vsak toto je podla mna pozitivne 😊

miirkka1
18. mar 2018

Ale nie je to cudne ze sme mali ak to bolo uhniezdenie toho 3.3. a ty 2.3. co je od toho 16dni len takuto ciarku?Ved vacsinou radia 2 tyzdne po styku a nie 16dni po uhniezdeni....nie su to hlupe testy? Neskusala si clear blue? ten skory nie digitalny -ten je 25

miirkka1
18. mar 2018

Taketo rysky robia aj mne su tenke...a ine testy drahsie negativne😣

polovnicka92
18. mar 2018

@miirkka1 tebe naozaj pride ako pozitivny?? 🙂 je to velmi divne vsetko to cakanie a neistota je najhorsia. A ten clear blue je dobry?? Ten som neakusala este rozmyslam ze si zbehnem kupit dr.max alebo aky.. ja sama neviem a teraz znova cakat do rana kym testnem ty mas aky doma?? Tiez si myslim ze by sme ich uz mali mat inak vyzerajuce tie testy ale na druhej strane telo je nevyspitatelne

vyvka
18. mar 2018

@miirkka1 ahoj one step mne pridu ze skor duchuju

mim23
18. mar 2018

@polovnicka92 ahoj. Ja som si tiez takyto kupila. Mne vysiel takto.

miirkka1
18. mar 2018

@mim23 tvoj je pozitivny gratulujem😊ale my ich mame doseda tie ciarky🤔

miirkka1
18. mar 2018

Clear blue mi ukazal negativ . Vravia ze je dobry.. ale digitalny je 25...ale ked som ho rozobrala...bola tam ciarka...ale po citani na fore pisu zeny ze ta ciarka tam je vzdy ked sa namoci aj do vody...mne uz z toho sibe,lebo ani neverim,zeby som mohla otehotniet vobec,ked som nemala ms ...u teba je pravdepodobnejsie...vravim si ,ze uz nebudem testovat a stale kupujem....teraz nemam doma...uz som si robila clear blue skory,potom digital,rozne z Dm...a 20kusov one step a tam mi skoro casto vysla seda tenka ciarka..

mim23
18. mar 2018

@miirkka1 neviem ci som, lebo test Clearblue digitálny mi visiel negativny. Dnes mam dostat ms tak uvidim.

miirkka1
18. mar 2018

@miirkka1 neviem ci je to vidiet