Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lene27 jasne ze skusim rano nie na obed to by som ani nevydrzala aj ked stale mam pocit na mrchu 😒 ja ani dokonca nwm aku ma ten test citlivost tehu... 🙂
@majka_3 a keď si mala ten 20 DC, boli nejaké bolesti? ináč, neskutočná škoda, že telo už vie, že si tehu a ty ešte nie a musíš si počkať. Niekedy by som chcela vidieť veci vo vnútri... vždy mi napadne Bol raz jeden život a to, ako tam prinášali správy tomu s dlhou bielou bradou o tom, čo sa deje v tele. 😀 on by určite vedel, prečo máš bolesti. 🙂
@lujzicka212
@lene27
@majka_3
@karmela babule mrcha nedosla 🙂 stale teda neviem na com som 🙂paaaaani ale tu sa rozbehla debata nejako som mimo 🙂 nestiham sledovat 🙂 🙂
@valika1210 si prečítaj, stojí to za to 🙂 my sme sa dnes dobre pobavili 🙂 som rada, že mrcha nikde. nech sa ani neunúva. Nikto ju tu nechce ani vidieť. 🙂
@isabella22 zaves tu kľudne aj ovulačný, je nejaká zmena medzi ním a tým včerajším? A tehu veľa ľuďom vyjde prvýkrát až po pár dňoch meškania... ešte si z toho nič nerob. veď to je len 10 DPO.
@lene27 ja viem len ked neiktorym babam pomaly uz na 8 den vyjde ducha tak sa aj obavam...nie nezmenilo sa nic ovulacny je stale rovnako silny a na tehu len taky dusik ako vcera...
@isabella22 každá sme iná...niekto má koľajnice na tehu ešte pred ms...niekto dva týždne po... a niekto do 3 mesiaca nevie, že je v tom, lebo má stále ms a nemá žiadne príznaky... a tuším bol aj prípad, že nevedela, že je tehotná a zistila to, až keď porodila. 🙂 ale to nie tu na SVK... 😀
kedy máš dostať ms? a cítiš nejaké zmeny alebo príznaky? a vlastne ako ti napadlo, že môžeš byť tehotná? nie v zlom. ja som naposledy mala týždeň pred ms množstvo príznakov a pár dní mi meškala, tak preto som si robila test. ináč nezvyknem. jednoducho niečo nezvyčajné. 😕
@lene27 hej priznaky som mala spustu par dni po ovulke som mala taky ruzovkasty vytok tak som si myslela ze snad zahniezdenie ...taktiez som mala neustale pobolievanie v podbrusku...neustale unavena,krize a neskutocne zavraty som mala pred 2 dnami.
@isabella22 presne ako pise @lene27 nic si s toho nerob 😉 mozno zasa zajtra tam nico bude...hod foto nech pohladame nejakeho 😀
@majka_3 vidim ze uz ste davno nic nehladali.... 😀 inak ktore su lepsie testy pruzkove ci kazetove? ci to je jedno...
@isabella22 ja si myslim ze pruzkove lebo tam je ten duch lepsie vidiet..a viac menej je to to iste len to je zabalene v kazete 😅 😅 😅
@lene27 uz sa to farbiiii....som zvedavaaaaaa 😕
@isabella22 ja aj ten kazetový otvorím a vyberiem prúžok, lebo niekedy naň zle vidím ...🙂 kazetové sú drahšie, to je fakt. Takže skôr prúžkové.
@majka_3 🙂 supeeeer . ja som tiež zvedavá. 😎
@lene27 hodte sem niekto testy nech aj ja mam co obdivovat 😀 nech neobkukavam stale len svoje 😝

@isabella22 ano kazde dva dni ze vraj 🙂 ale ja ked som bola tehu tak kazdy den bolo nieco viac vidiet na teste... 😉 drzim palce...
@lene27 nooo vyskusam z ranneho..ale z ranneho sa zistuje tehu z obedneho ovu 😲 😀