Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nynyky btw. ja som si myslela ze sa to po xty krat nepodarilo, cele 2 tyzdne som bola chora ako pes, bola som na 2 party a mam zapalene ucho, takze som si povedala, ze v takom stave sa to aj tak neda a kupila som si 2 ks pepino v tescu... 🙂 a len odporucam.. prvy den tam bol duch, druhy den silnejsi, uz si trufam povedat slaba ciarka a dnes je ta ciarka o trochu slabsia ako testovacia 🙂 A ja som uz co to potestovala... vsetky mamatesty mi kazdy mesiac robili duchov, ale takych, ze ich videl aj moj muz..a nic. Takze ak si tehotna ukaze ti to hocijaky test, treba len pozorovat, ci ciarka silnie 🙂
@ebi52 mozem sa opykat ktory den si testovala? este pred ms alebo uz po termine ked mala prist ms? ja mam ho doma tiez ten digitalny, len nechcem ho zbytocne minut...ja mam zajtra dostat... a tam pise az prvy den po ocakavanej...
@nynyky neverim tomu velmi uz...ale este ms nemam tak snad ani nedojde 🙂 zajtra by som mala dostat...dufam ze nie
@1valeria1 :( neboj sak to pride... ja som si inak tento mesiac myslela ze som nemala ani ovulku az potom mi to nejak aplikacia vypocitala, ale nic ma nebolelo... tak som chodila po party, lebo vsetci maju teraz narodky a nejak som to neriesila 🙂 ... mozno treba ist na party :D haha ale drzim ti palce, aj sebe teda 🙂
@ebi52 jeheeeeej no parada gratulujem!
@katuskamala dakujem, ale hcg zatial len 46, tak sa netesim uvidime v piatok 🙂
Dnes rano robeny a 2 dni do ms a on pomaly silnie 🙂 nemozem tomu uverit 🙂

@siska765 jeeej uzasne gratulujem. Dufam ze aj my dojdeme do stastneho konca. Ja som musela ist na umele prerusenie v 12tt kedze drobcek bol chory a nemal sance na prezitie :(