icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

20mimka
17. nov 2014

@katuskamala ahoj,tiež ked som este testovala kedy asi..kupovala som tie isté testy..ja si myslím,že toto nieje tehotnosť,nakolko na týchto testoch druhá čiarka je hned vedla tej prvej..nie až v takej vzdialenosti..aj mne to tak ukázalo raz,ale moč nesmie presahovať mierku,a takisto treba ho par.sek.dať do vodorovnej polohy..nie dlhšie ako píše..

misha666
17. nov 2014

@lucinka0503 v pohode...tapam v tme sa uzesujem...este dva dni do mrchy 😕 tak uvidim 😃

misha666
17. nov 2014

@janaochi no este nevesam hlavu...dva dni do mrchy mam... pri dcerke mi ukazalo den poocakavanej mrche...to len ja sopm netrpezliva 😀 dnes so 12DPO

katuskamala
17. nov 2014

@20mimka viem ze nie 🙂 pisala som to ebi, ze jj duchovia nie su (ako moji) nech porovna 🙂

nynyky
17. nov 2014

4 dni do ms.myslite ze sa uz mozem tesit? Brucho ma boli ako pred ms

janaochi
17. nov 2014

@nynyky je to tam. 😵

nynyky
17. nov 2014

@janaochi dufam toto bude nase vymodlene a vyprosene babanko.

misha666
17. nov 2014

@nynyky gratulujem...nech silnie 🙂

nynyky
17. nov 2014

@misha666 dakujem

maruskogt
17. nov 2014

Ahoj kocky. Co vy na to? Nynyky. Aj ja som tak ako Ty 4dni po a neviem...len dufam...drzim palce...

misha666
17. nov 2014

no nedalo mi a testla som teraz vecer 🙂 aj kanalik ukaze negativ?

nynyky
17. nov 2014

@maruskogt no ja nepoznam tento test kedy je pozitivny? Lebo vidiet tam nieco urcite len neviem co to znamena :D ja mam 4 dni do ms nie po 🙂

maruskogt
17. nov 2014

Aj ja mam 4dni po ms 🙂 aaa uz asi nic, druhy testik nevysiel. Na testiku mala byt pluska 🙂. Co uz, nabuduce. Tebe drzim palce.

ebi52
18. nov 2014
naoi
Odpoveď bola odstránená
nynyky
18. nov 2014

@naoi no podla mna je tam jasny dusik a mozes sa tesit 🙂

nynyky
18. nov 2014

@misha666 mne sa tam nieco zda ze je

majka99999
18. nov 2014

@nynyky veeeeelmi ti drzim palce, nech sa babo podari.

nynyky
18. nov 2014

@majka99999 dakujem velmi pekne.

nynyky
18. nov 2014

@ebi52 uz ti meskala ms ked si ho robila? Lebo chcem aj ja vyskusat digitalny len neviem ci ukaze ked mam do ms 3 dni

ebi52
18. nov 2014

@nynyky ja som mala dostat v sobotu 🙂 takze mi meskaju kramy 4 dni

nynyky
18. nov 2014

@ebi52 tak potom pockam este aj ja. Aj ked teraz mam taky strach lebo ma boli brucho uz 3 dnes ako pred ms :/

ebi52
18. nov 2014

@nynyky tak ja som nemala vobec ziadne specialne priznaky, akurat tlak na prsiach ale to mam vzdy pre MS... ale aj ja som testovala predtym, vo stvrtok sme sli na akciu tak som si urobila test a bol snehobiely, v sobotu tiez a v nedelu tam uz bola ciarka 🙂 fotky som tu dala , tak si ich mozes pozriet...

nynyky
18. nov 2014

@ebi52 mna boli stale brucho pred ms a pamatam si ze aj pri prvom tehu ma bolelo dlho brucho tak dufam ze to je uhniezdevanie 🙂 gratulujem ti nech mas zdrave tehotenstvo a uzi si ho 🙂

siska765
18. nov 2014

@nynyky tak bolievalo aj mna , su to podobne priznaky ako pred MS,plus mna este pichavalo raz na pravej raz na lavej strane na vajecnikoch kazdy den, to uz som vedela ze je ono, a aj bolo 🙂

nynyky
18. nov 2014

@siska765 aj mna obcas pichne vo vajecnikoch.ach ja sa tak modlim nech som tehotna.verim ze mi nas anjelik poslal babatko aby sme sa tesili a nesmutili

siska765
18. nov 2014

@naoi ja by som pre istotu urobila aj inu znacku testu s mensou citlivostou a ak aj tam bude nieco podobne tak sa mozes pomalicky tesit,toto je tazko posudit, obcas som podobne mala aj ja a nic, no mne najlepsie ukazal Secret woman kazetovy tusim uz 8 alebo 9 dpo krasna ruzova ciarka .musi to byt do ruzova-fialova, nie sede.ak to tvoje ma farbu tak super 🙂

ebi52
18. nov 2014

@nynyky tak uvidime... raz som toto uz mala a nedopadlo to dobre, tak snad teraz sa podari 🙂dakujem ti a drzim ti palce, urcite daj vediet...

siska765
18. nov 2014

@nynyky moc drzim palce, my sme na tom podobne ,po 2MA som v 30tt, tak som konecne stastna 😉

nynyky
18. nov 2014

@ebi52 drzim palce a urcite budem informovat