Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@polovnicka92
Ja uz Cakam na ms .. ak by som tehu bola by mi uz aspon nieco ukazalo a nie take mikro dusiky ... asi na kazdom teste ... su take ciarky po ocikani pozri fotky test robeny .. teraz ... nieco tam aj je na zivo ale nieje to ciarka a uz ma zacina boliet brucho .. cize pravdepodobne mrcha je na ceste
Pravdepobne by som mala mat ms pondelok ..
@vyvka naozaj pekne vidiet tu ciarku.. ako jendivne ze nesilneju ciarky uz mozno mame tak oci nadtavene ze visime co nie je.. potom daj vediet co ako niekedy su tie pocity aj dobre znamenie ja necitim nic praveze
@polovnicka92
Asi ... chceme tie ciarky vidiet tak preto ich Vidime 🤷♀️🤦♀️
Neviem ako to dopadne ale pomaly sa pripravujem na ms ..
Uz teraz som sklamana viem ze keby som tehu bola uz by moje testy vyzerali Inac ...
Ale drzim nam palce ved nadej zomiera posledna 🙂
@vyvka tiez aj Tebe aj kazdej zienke drzim palceky nech co najskor najde svoj skutocne pozitivny test ;) .. tiez sibmyslim ze ekby tie ciarky boli skutocne su silnejsie aj ked kym nie je ms nic nie je stratenee
@polovnicka92
V predoslom tehu 4 Dni pred ms som uz mala kolajnice takze preto hlavne stracam
Nadej uz .. ale kazde tehu je ine
Predosle bohuzial nedopadlo dobre ...
Tak dufam ze .. uz to tento krat vide a snad aj do uspesneho konca
@nivea93
Aj tak si Myslim ze ak By sa podarilo tak by na tehu teste uz nieco bolo trosku zacinam panikarit nakolko beriem clomid na podporu ovulky zijem v zahranici tu to Funguje tak ze sa mozu poberat 6 mesiacov bez prestavky... a potom tam je bud nejaka pauza alebo uz zacnu riesit umele oplodnenie kedze ..chodievam do takeho centra kde sa zameravaju hlavne na take pary ktore nemozu mat deti ... a zostava mi uz len posledny mesiac s clomidom
Takze tento cyklus je moja posledna davka a aj to nevyjde .. tak som v haji... tak
Preto sa Tolko testujem a stresujem
😢
Snazim sa byt kludna psychika robi vela
No vies ako sa citim ??
Ked viem ze nemam vela casu v novembri som bola tehotna no v 8tt
som potratila .. a od tej doby to je hrozne tak velmi chcem byt tehotna ze .. mam pocit ze sa zblaznim
@vyvka ja som minulý rok dva krát potratila a ten druhy krát som ho videla na vlastné oči. Takže nemusíš mi o tom písať. Bez aj to pozitívne že vieš ze ste v pohode a viete prirodzene počať. Nesil to. Horšie by bolo keby sa vám to vôbec nepodarilo. Ja viem ze veľmi túžiš. Kto nie? Tak si dáš malú pauzu možno to je mesiacc dva a možno s a vám práve počas s pauzi Zadari ktovie. Ale chápem t a úplne. My tiež veľmi túžime vzhľadom na minulý rok. Tiež navštívujeme centrum aby s a prišlo na to co je zle ze sa také veci dejú. Nasadili mi anopyrin na riedenie krvi tak uvidíme. Držím palce moja
Baby nezufajte, poznam to dobre, to hľadanie ciarky, bud to tam je alebo nie, ak si tehu, test to skor ci neskor ukaze, 10x som hodila test do kosa a 10x som ho vybereala znova a znova. Ak to tam nie je, kaslite na to, tyrate sa. Kym nie je ms testujte, ale vidim tu rozmocene testy bez povodnych papierov, uz len utrzky. Ked to tam je, ukaze sa. Testujte denne kym nie je ms
Baby...vcera som mala dostat mrchu..neprisla...test som robila 12.4 bol biely..poraza ma..nemeskala mi uz pol roka..vzdy 13 jak hodinky..par stram dozadu som pridala foto testu kde som mala ducha..no na dalsom nic..tak fakt som mimo..keby som tehu myslim ze test to ukaze uz toho 12
@trisha321 spinenie byva skus dalsi test ktory den si robila posledny ? 🙂
Ahojte žienky, mne mrška mešká už 8 deň. Tento týždeň som si spravila tieto dva testy. Neviem či som naivná ale ja tam niečo vidim. Od včera ma trapi nepravidelne špinenie, pobolievaju ma prsia, bradavky citlive, pichanie do vaječnikov citim občas tiež. Vydržim a počkám ešte ak nepride menzes testovanie budem opakovať.
@polovnicka92 dneska ☺
@maryah ten spodny som robila v stredu a vrhny hore. Viem ze to zalezi od HcG hladine v tele, alebo ze by aj od použiteho testu? Len to ze spinim, obcas krvacam mi nahana hrozu. Je mozne ze sa len plasim a mrcha pride ale zase niektore dievčata vravia ze aj menzes mali a boli tehotne 😒🙄 pre mňa je toto veda. Riesim to 1x 😁
Vrchny ak mozes sfot lepsie je tam tien

@polovnicka92 na prvej fotke sa nieco risuje ..
Ty vidis na zivo?? Fotky skresluju